ya yeniden başlatı nsl kaldrabilirm
Kardeşim kaldırmak biraz sıkıntı yaratabilir. Kaldırıp sana ona göre link vereyim diyeceğim. Ama telefonunda problemlere yol açabilir. Çünkü bu CFW de uda ve core boyutları maximum da. Yani aynı randa olmalılar. O yüzden yapıp telefonunu riske atamam. En güzeli güncellemeyi beklemen.
yeni güncelleme ne zaman gelecek kardeşim aklında bir tarih var mı ?
Sağolasın toprağım eline sağlık yaptıgın cfw çok güzel bi önceki gibi Kamera ayarlarlarını keşke oldugu gibi bıraksaydın çünkü bi resim çekiyorum 5 mb çok yer kaplıyor başka herhangi birproblem yok kardeşim sağolasın
Indirmiştim yükleyecektim güncellemeni bekleyeyim ustameline sağlık

1 Haftaya BOMBA gibi bir güncellemeyle geliyorum MAXİCEP AİLESİ.![]()

1 Haftaya BOMBA gibi bir güncellemeyle geliyorum MAXİCEP AİLESİ.![]()

ya dostum heyecan yaptımUsta bilgilendirsende heyecan yapmasak![]()
gün söylesen ?
D

Fotoğraf koyarım 1-2 günde dostlar.
- - - Eklendi - - -
Fotoğrafları yüklemeye başladım arkadaşlar. Sizleri fazla merakta bırakmak istemedim.

gene maxicep ten buldum hangi konuydu hatırlamıyorum ama bir flash attım. Her şey çok güzelde şu menü geçişleri falan animasyonlu olmuş ve bende telefonu hızlı kullanmayı seven bir kişiyim yani bastığımda animasyon falan çıkmayacak tak girecek
bu flash ta animasyon olacak mı? Birde ayriyeten batarya simgesini yeşil yapabilme gibi bir imkanımız varmıdır? Değerli Ustam hazırladığın CWF yi kullanıyorum eline sağlık teşekkürler (Nokia C6-01) Ancak bir eksikliğin giderilmesi amacı ile dikkatini çekmek istedim. Galeriden fotografı direk sosyal kullanım ağına (facebook - twitter vs.) atamıyoruz. İlgilenirsen kendi adıma ve kullanıcıların adına teşekkür ederim şimdiden....
arka planda calisan ugyulamalari kapatsaydin keske...))zahmet etmissin,tesekkurler)

Ustam öncelikle ellerine kollarına sağlık çok güzel görünüyor. Fakat bir sorum olacakgene maxicep ten buldum hangi konuydu hatırlamıyorum ama bir flash attım. Her şey çok güzelde şu menü geçişleri falan animasyonlu olmuş ve bende telefonu hızlı kullanmayı seven bir kişiyim yani bastığımda animasyon falan çıkmayacak tak girecek
bu flash ta animasyon olacak mı? Birde ayriyeten batarya simgesini yeşil yapabilme gibi bir imkanımız varmıdır?

bjkmert senin sayende telefonu haftada bir flaşlıyorum valla iyi cwfler yapıyon![]()