Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846

nedim6363

Üye
verdiğin emek için teşekkürler kardeşim.yeniden başlatı yazılımdan çıkarmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim? teşekkür ederim.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
verdiğin emek için teşekkürler kardeşim.yeniden başlatı yazılımdan çıkarmak istiyorum.bunu nasıl yapabilirim? teşekkür ederim.

Kardeşim onu çıkartırsan Sys.ap falan silmen gerekir. Orijinalini bulman gerekir. Sys.Ap silersen de telefonun sapıtır. Biraz araştırayım. Yapabileceğim birşey olursa PM atarım sana.

Plesk234

Üye
Sistem az ağırlaşmış ama hafıza güzel.

hbwolf

Üye
bluetooth ile veri almada sıkıntı var kardeşim. Gönderirken sıkıntı olmuyor. Ilgilenmeni rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Ellerine sağlık güzel cfw olmuş

Plesk234

Üye
Dijital Saatin Linkini Verebilirmisin Cfw İçin.

coskunsaglam

Üye
bu sayı tuşlarını mesaj tuşlarını orjinal yapabilir miyiz ? biraz mat durmuş onun dışında sorunsuz. teşekkürler.

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
flaş attım gerçekten güzel oldu , :tşk: :oke:

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth ile veri almada sıkıntı var kardeşim. Gönderirken sıkıntı olmuyor. Ilgilenmeni rica ediyorum şimdiden teşekkürler. Ellerine sağlık güzel cfw olmuş

Düzeltmeye çalışacağım kardeşim teşekkür ederim.

- - - Eklendi - - -

Dijital Saatin Linkini Verebilirmisin Cfw İçin.

Dostum linkini bilmiyorum çok önceden indirmiştim arşivden bulup attım CFW ye.

- - - Eklendi - - -

bu sayı tuşlarını mesaj tuşlarını orjinal yapabilir miyiz ? biraz mat durmuş onun dışında sorunsuz. teşekkürler.

Temayı değiştirirsen onlarda değişirler.

- - - Eklendi - - -

flaş attım gerçekten güzel oldu , :tşk: :oke:

Rica ederim, güle güle kullan kardeşim. :)

hbwolf

Üye
bekliyoruz düzeltilmiş halini kardeşim kolay gelsin :)

coskunsaglam

Üye
mesaj baloncuklarını verebilir misiniz ?

jakobs21

Üye
ya telefonu yeniden başlatınca güç tasarruf modundan atıyo bundan önceki cfwde bu sorunu çözmüştün

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ya telefonu yeniden başlatınca güç tasarruf modundan atıyo bundan önceki cfwde bu sorunu çözmüştün

Kardeşim o sorunu Yeniden Başlat butonun dan dolayı yapıyor. Çıkartırsam eğer sorun ortadan kalkar. Ama istek oldugu için yeniden başlat koydum.

ense123

Üye
bluetooth ile veri almada sıkıntı var kardeşim. Gönderirken sıkıntı olmuyor ama veri alamaya gelince sıkıntılı ilgilenirsen mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
bluetooth ile veri almada sıkıntı var kardeşim. Gönderirken sıkıntı olmuyor ama veri alamaya gelince sıkıntılı ilgilenirsen mutlu olurum şimdiden teşekkürler.

Sağlam bir mod bulamadım kardeşim bulduğumda güncelliycem. Bilgi için teşekkür ederim.

guneyd3030

Üye
Teşekkürler bjkmert nokia c6-01 sarj isigi sarj ederken soluk yanmaya başlamıştı, bjkmert45 arkadaşımızın aşağıdaki linkteki SYMBİAN FOR TR cfw si bu soruna çözüm oldu orjinal cfw bile sorunu çözememişti.
Maxicep.com - şarj ışığı sorunu

Üst Alt