Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

vg_engin

vg_engin

Üye
yazılımın gayet güzel ellerine emeğine sağlık nokıa araç modunu yükledim çalışmadı yazılımı yeniden yükledim bunun için yine çalışmadı acaba eksik yaptığım bişey mi var sen bilirsin daha iyisini şimdiden teşekkürler sağolasın :)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
son 1 gün bekliyoruz :D

• Beğen
Tepkiler: bjkmert45

faysal26

Üye
Güzel ve hızlı yazılım yeni güncellemede bunun gibi olur inşş.

faysal26

Üye
Ozamansüper olmuş ellerine sağlık eskisinin üzerine flaşh atsak olurmu hard format atmadan :)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Olur kardeşim. Ama hafıza kartını biçimlendirip atarsan daha iyi olur. Sistem açıldıgında tam 430 mb telefon hafızası görmeyebilirsin.

faysal26

Üye
ozaman mutlaka hard fotmat atmalıyım yani :) görseller filan çok güzel olmuş emeğine sağlık diyorum gece indirip kurcam d

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

faysal26

Üye
teşekkür ederim :)

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Birşey sorcam, bu kinekit kaydırmayı ekleyip, yeniden başlat seçeneğini özel olarak kaldıramaz mısın? Birde bir önceki sürümdeki sarj yeşili daha güzeldi ona yapamaz mısın?

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Birşey sorcam, bu kinekit kaydırmayı ekleyip, yeniden başlat seçeneğini özel olarak kaldıramaz mısın? Birde bir önceki sürümdeki sarj yeşili daha güzeldi ona yapamaz mısın?

Kardeşim herşey hazır upload ı bitirdim bile. Kusura bakma. Ama bir dahaki güncellemede dikkate alırım.

Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
teşekkürler :D
edit:tarayıcı çok hızlı geldi sanki :D birde tema cuk oturmuş.. :D

• Beğen
bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler :D
edit:tarayıcı çok hızlı geldi sanki :D birde tema cuk oturmuş.. :D

Rica ederim kardeşim. :) Normalde bilgisayar yazılımıyla uğraştığım için biraz iyileştirmeler yaptım. Ama hala daha tarayıcıda ki esas hatanın kaynağını bulamadım.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 219846
deadlydesire

deadlydesire

Üye
kardeşim adobeyi atabilirmisin sis olarak :)

faysal26

Üye
içindeki Rom Patcher Olan ROFS-2 dosyasınıdamı rm-718inn içine atıp flaşlıyoruz d

faysal26

Üye
başlıyorum flaşlamaya şuan için şart değil o zaman yardım için teşekkürler :)

- - - Eklendi - - -

güzel olmuş sorunsuzca yükledim emeğin için teşekkürler hayırlı akşamlar dilerim :)

• Beğen
Silinen Üye 219846

Silinen Üye 219846

Kapalı Hesap
konudaki duvarkağıtlarını gönderebilirmisin acaba hatta varsa daha fazla bile olabilir :)

Üst Alt