erdi_s
Üye
Telefonunu düşürenler buraya!!!
Dün gece bahcedeki kediye yemek vermek icin bahceye indim. Giydigim esofmanin cepleri cok boldu. Telefonumu yanima almadigimi saniyodum meger cebimdeymis
neyse kediye yemegi verdim e tabi hava soguk kosa kosa merdivenleri cikiyodum kiii takir tukur sesler duydum ve o anda jeton dustu. Yavasca geriye dondum baktim galaxy wonderimin arka kapak bi yerde batarya bi yerde telefon bi yerde
Allah'im nolur bisey olmasin dedim baktim ekranda bisey yok calisiyo ama telefonun dis kaplamanin 4 farkli yerinde cesitli siyriklar olusmus. Off icim nasil gitti anlatamam.
Düsürme hikayemi paylasmak istedim. Eminim ki daha degisik hikayeler vardir. Konuyu bu yuzden actim. Bekliyorum sizlerin hikayelerini
neyse kediye yemegi verdim e tabi hava soguk kosa kosa merdivenleri cikiyodum kiii takir tukur sesler duydum ve o anda jeton dustu. Yavasca geriye dondum baktim galaxy wonderimin arka kapak bi yerde batarya bi yerde telefon bi yerde
Allah'im nolur bisey olmasin dedim baktim ekranda bisey yok calisiyo ama telefonun dis kaplamanin 4 farkli yerinde cesitli siyriklar olusmus. Off icim nasil gitti anlatamam.Düsürme hikayemi paylasmak istedim. Eminim ki daha degisik hikayeler vardir. Konuyu bu yuzden actim. Bekliyorum sizlerin hikayelerini
gidebildiğim en yüksek hızda gidiyordum cebimden çakılların arasına düşmüştü tamam kesin gitti telefon demiştim ama çizik bile olmadı