Telefonunu düşürenler buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

aslında öyle değil l söz.

Azimle s...n betonu delermiş :ehe

Bizim geometri hocası anlatmıştı „Azimli s....n duvarı delermiş" değil eskiden fareye s.ç.n dedikleri içi ve fare duvarı delip yuva yaptığı için azimli s.ç.n duvarı delermiş derler bu halk arasında yanlış anlaşılır argo değildir demişti mantıklı aslında :hmmm

O değilde dün Galaxy note 10.1 yerde dans etti resmen zıpldı sekti ters döndü falan Allah'tan çızık yok :ehe

k11ng

k11ng

Üye
2 gün önce aldım telefonu cebimden kaydı düştü allahtan bişe yok galaxy s3 :D

symbian.forever

symbian.forever

Üye

Bizim geometri hocası anlatmıştı „Azimli s....n duvarı delermiş" değil eskiden fareye s.ç.n dedikleri içi ve fare duvarı delip yuva yaptığı için azimli s.ç.n duvarı delermiş derler bu halk arasında yanlış anlaşılır argo değildir demişti mantıklı aslında :hmmm

O değilde dün Galaxy note 10.1 yerde dans etti resmen zıpldı sekti ters döndü falan Allah'tan çızık yok :ehe

dediğin gibi olabilir. Dilden dile aktarılınca ,söz zamanla şekil değiştirmiş. Destanlarda olduğu gibi.Neyse edebiyata bağladım iyice. İnek gibi çalışınca :zong:

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye

dediğin gibi olabilir. Dilden dile aktarılınca ,söz zamanla şekil değiştirmiş. Destanlarda olduğu gibi.Neyse edebiyata bağladım iyice. İnek gibi çalışınca :zong:

Ömür boyu eşek olmaktansa 2 yıl inek olmak iyidir :oke:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
Doğru söylüyorsün ;)

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
Benim 5110 telin basına gelen kimsenin basına gelmemistir. Bundan 7 yıl once 13. Katta camdan aşağıya dustu bir sey olmadı. Ve 3 sene daha kullandım. Beni yarı yolda bırakmasaydı dahada kullanacaktım.

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Benim 5110 telin basına gelen kimsenin basına gelmemistir. Bundan 7 yıl once 13. Katta camdan aşağıya dustu bir sey olmadı. Ve 3 sene daha kullandım. Beni yarı yolda bırakmasaydı dahada kullanacaktım.

O dusme olayi yari yolda birakmasina sebep olmus gibi :D

Kiziltilki1

Kiziltilki1

Üye
3 sene sonramı aklı basına geldi yani. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt