Telefonunu düşürenler buraya!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Telefonunu düşürenler buraya!!!
Dün gece bahcedeki kediye yemek vermek icin bahceye indim. Giydigim esofmanin cepleri cok boldu. Telefonumu yanima almadigimi saniyodum meger cebimdeymis :) neyse kediye yemegi verdim e tabi hava soguk kosa kosa merdivenleri cikiyodum kiii takir tukur sesler duydum ve o anda jeton dustu. Yavasca geriye dondum baktim galaxy wonderimin arka kapak bi yerde batarya bi yerde telefon bi yerde :) Allah'im nolur bisey olmasin dedim baktim ekranda bisey yok calisiyo ama telefonun dis kaplamanin 4 farkli yerinde cesitli siyriklar olusmus. Off icim nasil gitti anlatamam.
Düsürme hikayemi paylasmak istedim. Eminim ki daha degisik hikayeler vardir. Konuyu bu yuzden actim. Bekliyorum sizlerin hikayelerini ;)

PriZm

PriZm

Üye
1 yıl önce bisiklette arkadaşla yarışırken düşürmüştüm:ehe gidebildiğim en yüksek hızda gidiyordum cebimden çakılların arasına düşmüştü tamam kesin gitti telefon demiştim ama çizik bile olmadı :D

• Beğen
Tepkiler: erdi_s
XperiaNeoV

XperiaNeoV

Üye
okulda kulaklıkla müzik dinlerken arkadaşım kabloyu çekmişti ve telefon havada bin kere dönüp yere çakılmıştı sonuç 0 çizik 0 hata:D ucuz kurtulmuştum :D

achambo

achambo

Üye
çok düşürdüm ben:)
geçen sene araba kapısı açılınca asfalta düştü az çizik vardı.
sonra annem düşürdü yer tahtaydı telefona bişey olmadı
5-6 kez halıya düşürdüm
en kötüsü duvara ayağımı attım telefon cebimden sert taşın üstüne düştü köşeşinde biraz batma oldu kılıf kırıldı
başka hatırlamıyorum ama 2-3 tane daha düşürdüm

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
Enteresan seyler gelmeye basladi :D bak kiskandim simdi benim ki hasar aldi diye. Ama alali 6 ay oldu 4.kez dustu ve sonunda haliyle hasar gordu essek degil ya :D

kadir9809

kadir9809

Üye
Futbol Oynarken C7 Düşürmüstüm :D Ekran param parça oldu 315 TL ödedim :D

yunusmaxicepp

yunusmaxicepp

Üye
telefonu bundan 4 ay once aldım (galaxy wonder) balkonda meyve yerken cebımden kayıp 2. kattan topraga dusmustu asagıya nasıl ındım ben bıle hatırlamıyorum :) .. her neyse telefonu elıme aldıgımda köşesinin içine göçtüğünü farkettım ve telefonun orta menü tusunun basmadıgını farkettım ertesı gun garantıye verdım ve tam 3 ay bekledım telefonumu değişimi için .

sonunda telefonumun degişimi onylandı ve son 1 aydır en ufak bir cizik bile yok :) cok dikkat ediyorum

telefonun deşim surecının onaylanması benım ıcın cok zor bır donemdı :))

ALLAH kımsenın basına vermesın :)

• Beğen
Kerim.

Kerim.

Üye
ben daha dusurmedim Allah'a sukur:)zaten disari ciktigimda silikon kap ile kullaniyorum.evde cikariyorum:D

Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
elimde durduğu yok ki :D hep yerlerde :ehe

• Beğen
Tepkiler: yunusmaxicepp
erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
ben daha dusurmedim Allah'a sukur:)zaten disari ciktigimda silikon kap ile kullaniyorum.evde cikariyorum:D

Of ilk aldigimda ben de oyle yapiyodum disari cikarken silikon kilif takiyodum sonra cok zor gelmeye basladi. Dusunce kiymeti olmuyo. Cok sukur calisiyo telefon gorunuste de bisey yok benim ama sen sen ol sakin yaptigindan vazgecme :D

kadir9809

kadir9809

Üye
Buyuk gecmis olsun kardes. Telefonun yari fiyati tamir ucreti odemissin :)

Sagol Kardeşim :D Evet bide telefonu yeni almıstım yani 1 haftalık falandı cok üzülmüstüm Ama artık düşse falan üzülmüyorum değişitiricem telefonu :D

erdi_s

erdi_s

Üye
    Konu Sahibi
BrainHacker

BrainHacker

Üye
Ben camide hocanin kuran okumasini cekerken iphone 3 bir anda enimden düsü verdi.Millet dönüp saskin saskin bana bakti.Allahtan cok yüksekten düsmedi.

Sonuc 0 cizik 100000000 laf :D

Telefon ablamindi.Oda caminin üst katindaydi.Ordan gördü..

tazz2

tazz2

Üye
benimki takoz :D bişey olmaz ùstünde dozer geçti :sirit:

The East

The East

Üye
Arkadaşım birine yumruk atcaktı telefonu benimkinden ace yumruk atıyordu çocuk çekildi elindede telefon vardı yüz üstü yere attı resmen telefonu şükür benimki hiç hayatımda düşmedi eskiden c3510 vardı hani lastik gibi birşey takılıyor üstüne atıyon geri çekiyon falan onu hızlı hızlı sallarken kapıya uçtu telefon ama yaşıyor oda :D

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt