En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

Sponsorlu Bağlantılar

En İyi İşletim Sistemi Hangisidir?

• iOS

Kullanılan: 43 15.5%
  • Android

Kullanılan: 66 23.8%
  • Symbian Belle

Kullanılan: 128 46.2%
  • MeeGo

Kullanılan: 21 7.6%
  • Maemo

Kullanılan: 2 0.7%
  • Bada

Kullanılan: 4 1.4%
  • Windows Phone

Kullanılan: 13 4.7%

• Kullanılan toplam oy
    277
m.edip

m.edip

Üye
ya neden android den arkadaşlar bu bölüme gelip tartışmalara katılıyorlar her sistemin bölümü var şahsen ben gidip de android bölümüne girmiyorum hiç.

Re13eL

Re13eL

Üye
İOS-Belle-Meego

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
kardeşim meego piyasadan çekilmiş nasıl hala en iyi diyebiliyosun?

cyber

cyber

Üye
symbian belle farkı atmış:D

musty522

Üye
    Konu Sahibi
symbian belle farkı atmış:D

atar tabi gerçekten güzel ve stabil bir işletim sistemi sadece eksik olarak ovi mağzada az ve öz uygulamalar olmasıdır ama bunada çözüm var nokianın uygulama firmalarıyla anlaşmasıdır ki bu yakındır inşallah ilerliyen zamanlarda ovi store kendini toparlıyacaktır

DaNq3rB0y

DaNq3rB0y

Üye
windows phone 8 :d:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Android , Windows Phone 8 , MeeGo , IOS.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
Android , Windows Phone 8 , MeeGo , IOS.

MeeGı bir bence niye biliyormusun tek bir sisteme bağlı değil kapalı değil özgürlükçü şık tasarım ve de hızlı 1.sıraya koyduğunu(android) bile içine alan bir telefon :kop:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen öyle açık kod kaynağı var. Yazılım ile uğraşanlar için birebir.Keşke Nokia hem wp hem de MeeGo ile aynı anda devam etseydi.

61semih

61semih

Üye
sonuçlara bakarsan symbianın önü çok açık :aha::ehe

musty522

Üye
    Konu Sahibi
ula konuyu baya oldu açalı şimdi android bence bea :)

meme4

meme4

Üye
symbian belle fp2 kullanın gerçekten çok geliştirdi nokia ama yaptıgı hatalar symbian bitirdi malesef

besim.farhan

besim.farhan

Üye
tartışma çıkacak ama windows phone8 tabi ki..

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
* Android stabil değil bana göre ve fazla ram kullanıyor.
* Nokia Belleyi kullandım arayüzü stabilitesi gayet iyi fakat desteği olmadığı için bence şu saatten sonra kullanılmaz.
* iOS bana göre en sevdiğim işletim sistemi (windows phone kullanmadım kesin birşey söylemeyeyim) iOS donanıma ihtiyaç duymadan üst seviye uygulamaları rahatlıkla açabiliyor.Örn: 3gs ile most wanted oynadım.iOS kişiselleştirme konusunda başarısız diyebilirim.Telefonu sade biçimde kullanmak isteyenlere birebir bence
*Windows Phone hakkında pek birşey bilmiyorum ama iOS ve androidin seviyesine yakında gelebileceğine inanıyorum.Gayet şık bir arayüzü var.Ama tabi kullanmadım fazla birşey bilmiyorum.
O değilde samsung note 2 de falan iOS yüklü olsa mükemmel olmaz mıydı :D iPhone donanımda işletim sistemine güvendiği için hep geriden geliyor.

PriZm

PriZm

Üye
Android-MeeGo diğerleri tarzım bile değil

Black-killing

Black-killing

Üye

Eee ne olmus yani çekilmişse bu iyi olmadığı anlamına gelmez. MeeGo gibi işletim sistemi mi var be en kral işletim sistemi.

MeeGo - Windows Phone - Android - Ios - Symbian

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Açık kod kaynağı olması avantajı sayesinde Android yükleniyor. Onun da farkı. Ayrıca yüklenmese bile kötü bir işletim sistemi değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt