Bu Hastaliktan Nasil Kurtulurum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sevdigim insani kaybettim...
Babami 3 sene once kaybettim... Aile akrabalar aramaz sormaz... Yasli bir Annem var o kadar...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Babami 3 sene once kaybettim... Aile akrabalar aramaz sormaz... Yasli bir Annem var o kadar...

bende yaşlı anneme bakıyorum 5. sene olacak bir yerde çalışma imkanım olmadı evden bir yere ayrılamıyorum
beterin beterin var. babamı 2 yaşında kaybettim

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Allah yardincin olsun kardesim

ümran

Üye

kardş zor durumdasın ,bende koyu gs taraftarıym ağladığm zamanlar geliyor aklıma kaybettiğmz maçlar icn sana gelince maçları izle ama hepsini dğl ben artık bazılarını izliyorum ,annene iyi bak hayat çok zor ben annemi kaybettm ,hayatı boşa verdim ama hayatı ne kadar ciddiye almadıysak hayat bizi çok ciddiye aldı ve en küçük hatada bizi cezalandırdı.uzum oldu galiba ..

komando04

komando04

Üye
boş versene kardeşim maçı hayatta daha önemli şeylerde var tamam takım tut ama bu kadarda bağımlı olma sonuçta Beşiktaş yada fener Galatasaray kimseyi kurtarmaz.bence seninki psikolojik bu sorunumu hemen çöz yoksa ileride kötü durumlarla karşılaşabilirsiniz

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
Öncelikle futbol ve diğer bütün popüler profesyonel sporların içerisinde nasıl işler döndüğünü araştır.Klüp'lerin mafyaya dönüştüğünü, yapılan şeyin spor değil başka bir şey olduğunu ve sadece bir futbol takımı için polisin taşlandığını, insanların birbirini dövdüğünü ve hatta bazen öldürdüğünü düşün.Bütün bunlar olurken senin bunları yapan veya yapmasına neden olanlara para kazandırdığını ve bu sayede onlara katkıda bulunduğunu, onları güçlendirdiğini ve onlardan farkının kalmadığını kavra.Zaten bunları kavrayabilirsen benim gibi takım tutmayı keser çevrendekilerin bu tarz şeyler için para harcamasını engellersin.Sporu seviyorsan yaparsın, izlersin fakat gidipte milyar dolarların döndüğü bir sektör haline getirmezsin.Bu yüzden profesyonel spora sonuna kadar karşıyım (Tabi profesyonelden kastım popüler olanlarınki yoksa Olimpiyat sporları çok iyidir)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr ve HacKLess
Mert

Mert

Üye
Beşiktaş maçına %100 sağlıklı girip 90 dakika sonunda kanser olup çıkma ihtimali %99.9 olduğu için maçların büyük çoğunluğunu izlemiyorum :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...