Bu Hastaliktan Nasil Kurtulurum...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Bu Hastaliktan Nasil Kurtulurum...
Degerli arkadaslar ben koyu bir Besiktas taraftariyim.
Her macini izler tek dakikasini kacirmam. Besiktas belkide benim yasama sebebim.
Sorunum su : Her Besiktas macinda kalbim inanilmaz sekilde carpiyor. Inanilmaz sekilde heyecanlaniyorum.
Mac esnasinda yerimde duramiyorum, yenildigimiz veya berabere kaldigimiz zamanlarda gozume uyku girmiyor, sanki 10 sene yaslaniyorum 90 dakika boyunca... Gun sayiyorum mac gunu gelsin diye...
Ama goruyorumki bu benim icin pekte ic acici bir durum degil... Spora birazda olsa uzak kalmaliyim bence.
12 senelik spor askim belkide burda son bulmali...
Belki cok sacma bir soru olacak ama ne yapmami onerirsiniz...

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
kız arkadaşın var mı ?

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Onu kaybettim... Birtek annem var.

Dumbledore

Dumbledore

Üye
Hocam maç izlerken sakin kalmaya çalış.Tam odaklanma maça.Maç izlerken müzik dinle,telefonunla oyun oyna vs.Olumsuz sonuçlar doğurabilir bu durum.

Ekleme:Maç saati dışarıda vakit geçir.Arkadaş ortamı içerisinde.Maç saatinde film izle veya kitap oku.Benim diyeceklerim bu kadar.İnşallah atlatırsın.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Kız arkadaş edin (sevgili anlamında olur-dert ortağı olur)

Cep telefonuna merakın varsa yazılımlarla-oyunlarla uğraş

başka uğraşlar edin bence

doctorrr

doctorrr

Üye
Sana şunu söyleyeyim abi: O kulüpler için ne kadar kendimizi yırtsak, heder etsek, kendimizi harcasak ta bize bir katkıları yok. Hisse mi ayırıyorlar bize? Yoo hayır. Fransisco Franco vardı bilirsin İspanyol diktatör, adam yıllarca yattığı yerden ülkeyi yönetti ve ona bunun sırrı sorulduğunda verdiği cevap; Fadu (Müzik), Fiesta (Eğlence) ve FUTBOL... Ve stadyumları da ''uyku tulumları'' olarak nitelendirmiş... Ya şimdi diyeceksiniz maksat eğlenmek, birlikte olmak, kardeşlik, dostluk... Bırakınız efenim bunları...

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady, kullanıcıadları ve HacKLess
MrExpert

MrExpert

Üye
Biz futbolu takip ederek birşey kazanmıyoruz sadece zaman kaybı olarak nitelendirile bilir Kendine farklı uğraşlar bul sonuçta hayati birşey değil beşiktaş sadece bir spor kulübü ...

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Sana şunu söyleyeyim abi: O kulüpler için ne kadar kendimizi yırtsak, heder etsek, kendimizi harcasak ta bize bir katkıları yok. Hisse mi ayırıyorlar bize? Yoo hayır. Fransisco Franco vardı bilirsin İspanyol diktatör, adam yıllarca yattığı yerden ülkeyi yönetti ve ona bunun sırrı sorulduğunda verdiği cevap; Fadu (Müzik), Fiesta (Eğlence) ve FUTBOL... Ve stadyumları da ''uyku tulumları'' olarak nitelendirmiş... Ya şimdi diyeceksiniz maksat eğlenmek, birlikte olmak, kardeşlik, dostluk... Bırakınız efenim bunları...

+1 :oke: adamsın adamın dibisin doktor'um :tebessüm:

Bi erkek olarak ne takım tutarım ne fanatiklik yaparım! GS Braga'yı yenmiş oooo hayırlı uğurlu olsun, yenilmiş mi sağlık olsun! Oldu bitti, sana para mı veriyolar -hayır- ee niye yırtıyoz kendimizi boşuna yani..

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady ve doctorrr
Jomolocco

Jomolocco

Üye
mac zamani mac izlemicen sadece ozetlere bakicaksin

besim.farhan

besim.farhan

Üye
Hocam maç izlerken sakin kalmaya çalış.Tam odaklanma maça.Maç izlerken müzik dinle,telefonunla oyun oyna vs.Olumsuz sonuçlar doğurabilir bu durum.

Ekleme:Maç saati dışarıda vakit geçir.Arkadaş ortamı içerisinde.Maç saatinde film izle veya kitap oku.Benim diyeceklerim bu kadar.İnşallah atlatırsın.

mantıklı..

oska1989

Üye
yanlış takımı tutuyorsun.bak 2-0 dan berabere kaldınız

cukuleaks

Üye

- - - Eklendi - - -

doktorum , aynılarını ben diyecektim ama bana bişey bırakmamışsın üstünede daha güzel yazmışsın. bide bu yazdıklarımızı anlayabilen olsa :)

• Beğen
Tepkiler: doctorrr

cukuleaks

Üye

Sevinmek icin sevmedik...

Arkadaslar sagolun ama aklimdan cikmiyor...
Ya nasıl çıkmıyo abi ya. Adamlar orda fink atıyor senin verdiğin parayla villada oturuyorlar , kusura bakma ama adamlar tuvalet kağıdı olarak para kullanıyor , sen burda onlara köle oluyorsun. Yapma Allah aşkına. Sen şuanda onu takımın olarak , destek vermen gereken dostların olarak görüyorsun , sevgi besliyorsun biliyorum, ama senin maddi durumun kötü diyelim veya manevi farketmez. O çok sevdiğin quaresmanın önüne çıksan yardım istesen adam seni takmadan geçer gider sallamaz bile. Sen onun / onların umrunda değilken quaresma , fernandes , beşiktaş , galatasaray , fenerbahçe neden umrunda olsunki ? Adamlar senin sırtından yürüyor ya. Stadda gece gündüz yatanlar var, resmen işi gücü bırakıyorlar, çocuklarına bakmaları gerekirken stadta yatanlarmı dersin , karısını , bacısını bırakıp gelenlermi dersin , sırf maçı izlemek için tüm parasını yatıranmı dersin. Hepsi ne için ? bi top peşinde 90 dakika boyunca koşan 22 tane adam için. Birde bu adamlara para veriyoruz , sen düşün. Oraya gidecek paranın çeyreği afrikaya gitse fakirler kalkınır vallahi...

• Beğen
Tepkiler: hmgurbuz2 ve DeEenzameMan
___kaptan___

___kaptan___

Üye

Ya nasıl çıkmıyo abi ya. Adamlar orda fink atıyor senin verdiğin parayla villada oturuyorlar , kusura bakma ama adamlar tuvalet kağıdı olarak para kullanıyor , sen burda onlara köle oluyorsun. Yapma Allah aşkına. Sen şuanda onu takımın olarak , destek vermen gereken dostların olarak görüyorsun , sevgi besliyorsun biliyorum, ama senin maddi durumun kötü diyelim veya manevi farketmez. O çok sevdiğin quaresmanın önüne çıksan yardım istesen adam seni takmadan geçer gider sallamaz bile. Sen onun / onların umrunda değilken quaresma , fernandes , beşiktaş , galatasaray , fenerbahçe neden umrunda olsunki ? Adamlar senin sırtından yürüyor ya. Stadda gece gündüz yatanlar var, resmen işi gücü bırakıyorlar, çocuklarına bakmaları gerekirken stadta yatanlarmı dersin , karısını , bacısını bırakıp gelenlermi dersin , sırf maçı izlemek için tüm parasını yatıranmı dersin. Hepsi ne için ? bi top peşinde 90 dakika boyunca koşan 22 tane adam için. Birde bu adamlara para veriyoruz , sen düşün. Oraya gidecek paranın çeyreği afrikaya gitse fakirler kalkınır vallahi...

Allahına gurban beee süpersin daha ne diyim, noktayı koydu adam arkadaş, herşey bariz ortada etme eyleme yahu :ünlem:

• Beğen
Tepkiler: HacKLess
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Aynı dert bende de var ...
Bu fenerbahce beni öldürecek . :)

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynı dert bende de var ...
Bu fenerbahce beni öldürecek . :)

aman gadanı alıyım bari sen sağlam dur yaw :D

- - - Eklendi - - -

+ aynı sorun bende de var bu Aşk beni öldürecek hacıı :D :ehe

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Anlamiyorsunuz arkadaslar...

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
beşiktaş oyuncusunun birinin yanına 3metreden fazla yaklaşmayı dene başarırsan 50tl borç iste

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
    Konu Sahibi
Sevecek baska birseyim yok hayatta. Kimsem yok...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...