Asphalt 7: Heat v1.0.4 + SD

Sponsorlu Bağlantılar

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Asphalt 7: Heat v1.0.4 + SD
Play Store Bilgileri

Ekran Görüntüleri

Apk Linkleri

SD Dosyaları

Patch Dosyası

Yükleme Talimatı
1) Önce Apk dosyasını indirip yükleyin...
2) Sd dosyasını indirip sdcard/Android/Obb içine kopyalayın...
3) Patch dosyasını indirip

sdcard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM içine kopyalayın...
4) İnternet bağlantınızı açarak oyunu başlatın...

• Beğen
Tepkiler: Vefasız_Alem41, serdar779, hasanyangel ve 7 diğerleri

35_35

Üye

Dünyanın en popüler otomobil üreticilerinin elinden çıkan 60 farklı harikulade modellemelerinin yer aldığı Asphalt 7: Heat, Hawaii, Paris, London, Miami ve Rio caddelerinde geçen yarışlardan oluşuyor. Beş kişiye kadar yerel bağlantı üzerinde çoklu oyuncu desteği sunabilen oyunda tüm bu şehirleri, kendileriyle simgeleşmiş görüntüleriyle birlikte ve oldukça gerçekçi bir biçimde görüntülemek mümkün.
6 farklı oyun türünde kullanıcıları 150 farklı yarışa dahil edebilen yeni Asphalt, Yeni iPad ile gelen retina ekran teknolojisini destekleyerek mükemmel görüntüler ortaya koyuyor. Kısacası Asphalt 7: Heat aldığı küçük ücretin hakkını fazlasıyla verebilen oldukça başarılı bir araba yarışı olarak mağazadaki yerini alıyor.
Ekran Görüntüleri

Trailer Videosu
<span style="color: red; font-family: 'Trebuchet MS', sans-serif;"><strong>[video=youtube;5wK3RRkecPA]http://www.youtube.com/watch?v=5wK3RRkecPA&amp;feature=player_embedded[/video]

Kurulum:

• [*=center]Her iki dosyayıda indirin.
    [*=center]Data (com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM) dosyasını .zip'ten çıkarıp telefonunuzun sdcard/Android/obb bölümünün içerisine atınız.
    [*=center]
    [*=center]PATCH DOSYASI OLAN ADD OBB ADLI KLASÖRÜ;
    [*=center]sdcard/Android/Obb/com.gameloft.android.ANMP.GloftA7HM içerisine atınız.
    [*=center]Ardından .apk dosyasını kurunuz.
    [*=center]Oyunu ilk açışta internete bağlı olmalısınız.
    [*=center]
    [*=center]APK :

• [*=center]DATA: (PREİMUM HIZINDA)

cukuleaks

Üye
Rica ederim :oke:

canmavi

Üye
ellerine sağlık ama main obb nin partları silinmiş :oke:

arda22Cep

arda22Cep

Üye
apkmania deden sıteden alıntı yapmıssın kardesım alıntı dıye yazmamıssın duzeltırsen veya kendı upload edersen insanlarda ogrenır ona göre ındırır.

cukuleaks

Üye
apkmania deden sıteden alıntı yapmıssın kardesım alıntı dıye yazmamıssın duzeltırsen veya kendı upload edersen insanlarda ogrenır ona göre ındırır.

Bu nedemek.simdi ? Zaten herkes alıntı yapıyor :D oyunun alıntısımı olur?

Dostnametr

Üye
Benim elimde şimdi Asphalt oyunu ve 1.0.3 obb patch i var.Ben bu 1.0.4 ü nasıl kuracağım? 1.0.3 ü kurmayıp direk 4 ümü kuracağım yoksa 3 ve 4 ümü açacağım nasıl olacak ?

cukuleaks

Üye
Kendınde mısın? Virus olsa ? Nerden aldıgını bılmelıyız.

Alla alla okadad kisi koyuyor ordan burdan , şurdan alıntıdır deniyormu? Oyunu zaten kendin yapamazsın illa bi yerden gördün alıntı yapıyorsun. O alıntı olmasa bu alıntı olmasa ben alıntı yapmış olsam alıntı derim. Ama zaten hepsi alıntı. Bu alıntıdır niye diyim zaten başka ihtimal yok :

- - - Eklendi - - -

Linkler yenilendi :oke:

• Beğen
Tepkiler: biyolog4472 ve sedatsedat

enesx86

Üye
Bende açmadı. Siyah ekranda kalıp menüye geri atıyor. Cihaz Motorola Atrix

aQuaLand

Üye
Kardesım senın kadar acık ve net anlatan yoktu tesekkur ederım.

aQuaLand

Üye
Kardes soyledıgın herseyı harfıyen uyguluytorum oyuna gırıyor. Bır vıdeo acılıyor vıdeodan sonra sıyah ekran verıp oyundan atıyor ? bı yardımcı olabılırmısın. SOledıgın hersyeı harfıyen uyguladım

ozmoturk

Üye
bendede siyah ekranda kalıyor,Galaxy S3 var

emreilbasar78

Üye
Teşekkürler oyun one xte sorunsuz

Terzi38

Terzi38

Üye
kardes s3 te introdan sonra atıyor cok cabaladım ama olmuyor telefon namaranı pm atsan ben seni arasam uygun olurmu aceba

erkanaymak

erkanaymak

Üye
:tşk:

aliriza_ece

Üye
apk inmiyo neden acaba..??File does not exist on this server diye yazıyor...neden acaba kardeşler..?

alperentekin25

Üye
Dediğin gibi yükledim, obb ve patch dosyalarınıda doğru yere attım, fakat oyunu açıyorum siyah ekranda bir yuvarlak döner gibi olup, kalıyor, daha da ilerlemiyor.

Takipçi Satın Al

Üst Alt