Asphalt 7: Heat v1.0.4 + SD

Sponsorlu Bağlantılar

71fatih

71fatih

Üye
Partları tek linke atsaydın keşke paşa.paylaşım için :tşk:

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız.

Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim.

cukuleaks

Üye
Pandemic : Konu açıp linkleri sağlam tutmak zor iştir ama bunu bu şekilde ifade etmeniz yanlış.Link kırık ise şikayet ediniz.Biz gerekeni yaparız.

Hackless : Sinirlerimize biraz daha hakim olmamız yararımıza olur.Linkleri en kısa sürede yenilersen sevinirim.

yok ahmet abi linkleri yenileyemiyecem kusura bakma. artık canıma tak ettirdiler. Konu kapanması gerekiyorsa kapansın silinmesi gerekiyorsa silinsin hiç farketmez.

KayraBey

KayraBey

Üye
    Konu Sahibi
Tamam ben linkleri yeniledim.Konuyu yeniden düzenledim.

owner88

Üye
açılmıyor internet açık cheking licance diyip ana ekrana geri dönüyor telim xperia s

prens_12345

prens_12345

Üye
Kardeşim checking license diyor oyundan atıyor aynı Spiderman gibi telefon note 2 . .

anılbaran

anılbaran

Üye
:tşk:

strange_63

Üye
ya şimdi benim anlamadığım bişi var arkadaşlar bütün partları mı indirecez bi yardım etseniz..

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
ya şimdi benim anlamadığım bişi var arkadaşlar bütün partları mı indirecez bi yardım etseniz..

5part oyunun sd dosyası
1part oyunun patch dosyası
1 parça da apk dosyası kardeşim.

- - - Eklendi - - -

samsungta atıyor videodan sonra

Furkan AcePlus

Üye
Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi?

Ziya Aygün

Ziya Aygün

Üye
Arkadaşlar bende sd card varda oyun oraya yüklenirmi? modern combat 3 asphalt 6 six guns nova 3 felan yüklendi ama buda yüklenirmi?

O olay bende de var sd karta kurulanlar sanırım Gemoloft oyunları sadece.

isomega

Üye
Olmadı Kardeş Herşeyi yaptım siyah ekran çıkıyor ve kapanıyor

connection123

Üye
emeğine sağlık ama asphalt 6 daha güzel gibi geldi bana :)

zekiki

Üye
rar dosyalarını cıkartıp mı atalım

hoolywood hogan

hoolywood hogan

Üye
olmuyo olmuyo olmuyoooooooooooooo

anık

Üye
premium olarak tıkla direk indir

eryaman

eryaman