nokia 6303 c de internet üzerinden videoları izlemek mümkün mü?

Sponsorlu Bağlantılar

freechild08

Üye
    Konu Sahibi
nokia 6303 c de internet üzerinden videoları izlemek mümkün mü?
Arkadaşlar merhaba öncelikle site harika.Bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız memnun olurum.Nokia 6303c kullanicisiyim.Bir çok bilgi edindim.Acaba internet üzerindeki videoları nasıl izleyebiliriz?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Birde yazilimim 9.10 10.12 çıkmış diyorlar doğru mu nereden ulaşabilirim.Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: osman.27

sakin43

Üye
kuzum daha çok çalışmalısın şeylerle ugrasıosun kendin çalış ögren kuzum tamam mı ^^by_DeWiL_SaMeT^^www.arslanbeyteam.tr.gg^^ çalış kuzum çalış

ququl

Üye
hadi len şersizzzzzz
,

Maxaxx

Üye
madem bişey bilmiyorsunuz buraya yorum yapmayın sakin43 sana adam bişi soruyor sen çok çalışmalısın diyorsun akıl problemlerinmi var kardeşim bende merak ediyorum nokia 6303c ten youtube videoları nasıl izlerim bilen varsa yazsın lütfen :)

ugurcanca

Üye
bolt var en son sürümünü indirin açlışir kesin kardeşimlerim

wandeto

Üye
bende de 6303 tel var izliyorum youtube sitesine giriyorsun izliyeceğin videonun üstüne tıkladıktan sonra video ve altında whact video mu ne yazması lazım ona tıklıyorsun int üzerinden izliyorsun ben de paket vardı ben cok izledim

freechild08

Üye
    Konu Sahibi
düzgün yorumlar için teşekkür ederim gereksiz yorum yapan arkadaşa ise özelde gerekli cevabi vererek burayi meşgul etmiyorum...bolt tarayicisini yükledim flash videolari rahatlikla izliyorum denildiği gibi...

gultnn

Üye
Slm arkadaşlar ben bolt tarayıcısını indirmeye çalıştm ama desteklemedi telefnm video izleyemiyorum nokia 6303i c telefonum yardımcı olursanız sevinirim

Erken55

Erken55

Üye
Bolt Browser maddi imkanlar nedeniyle iflas etti.

Penci Hoca

Penci Hoca

Üye
Konu nerdeyse 3 sene olacak!!
Hort yapmislar :ehe
:D

Erken55

Erken55

Üye
Aynen hortlamış bizde daha fazla kirlilik yapmayalım.

gultnn

Üye
Yardm edin o zamanda telefna flash playear yükleyebilirmiym destekleyen.

hmustafa19

hmustafa19

Üye
Yardm edin o zamanda telefna flash playear yükleyebilirmiym destekleyen.
benim telefonumda 6303c ama izliyorum hiç bir sorun yok , sorun programla . Flashla filan alakası yok tamamen şebeke ile alakalı , bir zamanlar vodafone kullanıyordum izliyordum sonra desteklemiyor hatası çıktı , uzun bir süre izleyemedim , şimdi turkcelle geçtim ve rahatlıkla izliyorum , yani sorun operatörde :) vodafone ise hattın ondandır turkcellde öyle bir sorun yok , ha telefonunu değiştir belki düzelir ama dediğim gibi vodafonede artık desteklemiyor ...
Arkadaşlar merhaba öncelikle site harika.Bir kaç sorum olacaktı cevaplarsanız memnun olurum.Nokia 6303c kullanicisiyim.Bir çok bilgi edindim.Acaba internet üzerindeki videoları nasıl izleyebiliriz?Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.Birde yazilimim 9.10 10.12 çıkmış diyorlar doğru mu nereden ulaşabilirim.Şimdiden teşekkürler.
sorun vodafonda

Üst Alt