bilgilixp
Üye
tabiki Nokia N95 8 GB
n95 iphonenin tırnağının pisliği olamaz.
tabiki Nokia N95 8 GB
46 Sayfanın 46'sınıda Nokia Damga Vurmuş...
Nokia Lumia Serisiyle Yeniden Hayat Buldu.
Bu Konu İlk Açıldığı Yıllarda N Serisi, Şimdide Lumia Serisi Gözde Telefonlar...
Şuan Kullandığım Telefon Nokia E-6, Hayalimdeki Telefondu ve Aldım...
Şimdilik Telefonumla Mutluyum, Ama İlerde Nokia Lumia Serisinden Sabit Qwerty Klavyeli Bir Güçlü Donanımlı Cihaz Çıkarsa Almayı Düşünürüm![]()
Şu an için bir not2 daha iyi olurdu. Ama sanırım bir not4üm olsa iyibolur![]()
Bende ondan dedim iste simdiden alayimda derdim olmasın çıkacak mı diye
Yavaş diyeceğimde kardeşim sende haklısın çok hızlı gelişiyor iPhone 5 çıktı sonra 5s sonra 6 konuşulmaya başladı .

telefon 5800 

Şuanda bütün firmalar çok büyük bir rekabet halinde ve bazı kullanıcılar bundan olumlu bazıları olumsuz etkileniyor. Mesela biz olumsuz etkileniyoruz şöyle yeni telefonlar üretilince eski telefonlardan desteği kestilertelefon 5800
Gerçi desteği kesmeden önce de destek vermiyordu sadece resmi olarak çekti değişen birşey yok yani bizim için![]()
ama cidden bundan benimgibiler cok etkileniyir. Ben not2 yi 2-3yil kullanmak için aldim ama 1.5 sene sonraki oyunlar kasacak. Sonrası rom.
Değilmiama cidden bundan benimgibiler cok etkileniyir. Ben not2 yi 2-3yil kullanmak için aldim ama 1.5 sene sonraki oyunlar kasacak. Sonrası rom.
- - - Eklendi - - -
Oyun zevkli ama sg:deadzone oynarken hep applecilar 1.2. Oluyor. Ekran küçük ya hızlı oynuyorlar.
Büyük konuşmayalım ama Note 2 kolay kolay eskimez.
ayrica o 1.5 yila ornek olarsk tüm telefonlar var. Romla 3-3yil giden telefon s1. S2 bile bazen kasiyor s3 dahi 
nokia 888 çıkarsa
![]()