Valla yalan değil Iphone 5 isterim sonra onu 2500 tl ye satarım.1600 tl ye Lumia 920 alırım.900 lirada cebime kalır.![]()

Valla yalan değil Iphone 5 isterim sonra onu 2500 tl ye satarım.1600 tl ye Lumia 920 alırım.900 lirada cebime kalır.![]()

ben iphone 5 i satarım gider bi laptop alırım![]()

İphone 5'i satar eski kasa bi şahin alırım valla![]()
![]()

yanlış mıyım doktorum yaa ben alırsam 64GB alırım iphoneyi oda 3000liradan 200TL eksik 2800TL'ye de rahat eski kasa şahin alırız yani![]()
O değilde iphonedan htcye kayıyor fikrim 
Arkasına da ''Alem buysa kral benim!'' yazdırırsın şimdi senO değilde iphonedan htcye kayıyor fikrim
![]()
+ kaysın doktorum kaysın yahu HTC One X+ mı düşünüyosunuz yoksa 
yazdırırım vallaha+ kaysın doktorum kaysın yahu HTC One X+ mı düşünüyosunuz yoksa
![]()

bakalım inşallah... üniversiteye giderken...![]()
valla bende E7'den kurtulmayı planlıyordum ama planımda olmayan askerlik ortaya çıkınca planlarım suya düştü
askerden sonra nasipse Note2 veya o zaman note3 yada 4 gelirse düşünüyorum bişeyler de bakalım 
e7 idare seni şimdilikinşallah hakkımızda hayırlısı olsunvalla bende E7'den kurtulmayı planlıyordum ama planımda olmayan askerlik ortaya çıkınca planlarım suya düştü
askerden sonra nasipse Note2 veya o zaman note3 yada 4 gelirse düşünüyorum bişeyler de bakalım
![]()
ben de c6-01 kullanıyorum idare ediyor yani
bakalım hayırlısı gerçi öyle pahalı şeyler kullanmayı, giymeyi, taşımayı pek sevmesem de...
e7 idare seni şimdilikben de c6-01 kullanıyorum idare ediyor yani
bakalım hayırlısı gerçi öyle pahalı şeyler kullanmayı, giymeyi, taşımayı pek sevmesem de...

askerden gelince de Nokia pek düşünmüyorum WP arayüzü hoşuma gitmiyor kullanamam o yüzden ilk kez android bir cihaz düşünüyorum bakalım --görelim mevlâm neyler, neylerse güzel eyler-- 
Lumia 920 & Note II & Iphone 5
- - - Eklendi - - -
Lumia 920 & Note II & Iphone 5

oooh valla ekip tamam
ofis :Note2
oyun-uygulama: İphone 5
Kamera-sosyal ağ: Lumia 920
![]()