şu telefon bende olsun başka bişey istemem dediğiniz telefon hangisi:)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
En sevdiğim şekil Mavi n9 ya bu büyük konuşmayayım ama daha iyisi gelemez şekilde.

Black-killing

Black-killing

Üye
Valla yalan değil Iphone 5 isterim sonra onu 2500 tl ye satarım.1600 tl ye Lumia 920 alırım.900 lirada cebime kalır. :eller:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:ehe

serinaga

serinaga

Üye
Lumia 920'yi bugün inceleme şansım oldu ve başka da bişiy istemem ağa ...

doctorrr

doctorrr

Üye
yanlış mıyım doktorum yaa ben alırsam 64GB alırım iphoneyi oda 3000liradan 200TL eksik 2800TL'ye de rahat eski kasa şahin alırız yani :ehe

Arkasına da ''Alem buysa kral benim!'' yazdırırsın şimdi sen :aha: O değilde iphonedan htcye kayıyor fikrim :hmmm

___kaptan___

___kaptan___

Üye

Arkasına da ''Alem buysa kral benim!'' yazdırırsın şimdi sen :aha: O değilde iphonedan htcye kayıyor fikrim :hmmm

yazdırırım vallaha :ehe + kaysın doktorum kaysın yahu HTC One X+ mı düşünüyosunuz yoksa :tebessüm:

___kaptan___

___kaptan___

Üye

bakalım inşallah... üniversiteye giderken... :)

inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :tebessüm: valla bende E7'den kurtulmayı planlıyordum ama planımda olmayan askerlik ortaya çıkınca planlarım suya düştü :ehe askerden sonra nasipse Note2 veya o zaman note3 yada 4 gelirse düşünüyorum bişeyler de bakalım :)

doctorrr

doctorrr

Üye
inşallah hakkımızda hayırlısı olsun :tebessüm: valla bende E7'den kurtulmayı planlıyordum ama planımda olmayan askerlik ortaya çıkınca planlarım suya düştü :ehe askerden sonra nasipse Note2 veya o zaman note3 yada 4 gelirse düşünüyorum bişeyler de bakalım :)
e7 idare seni şimdilik :) ben de c6-01 kullanıyorum idare ediyor yani :) bakalım hayırlısı gerçi öyle pahalı şeyler kullanmayı, giymeyi, taşımayı pek sevmesem de...

___kaptan___

___kaptan___

Üye

e7 idare seni şimdilik :) ben de c6-01 kullanıyorum idare ediyor yani :) bakalım hayırlısı gerçi öyle pahalı şeyler kullanmayı, giymeyi, taşımayı pek sevmesem de...

aynen şuan için idare ediyor zaten 3 ay kaldı askerliğe :)
bende öyle pahalı şeyleri sevmem ama en azında çalışıp kendi paramla aldım ya E7 mi o yeter bana :tebessüm: askerden gelince de Nokia pek düşünmüyorum WP arayüzü hoşuma gitmiyor kullanamam o yüzden ilk kez android bir cihaz düşünüyorum bakalım --görelim mevlâm neyler, neylerse güzel eyler-- :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: doctorrr
TheLastWarrior

TheLastWarrior

Üye
Lumia 920 & Note II & Iphone 5

- - - Eklendi - - -

Lumia 920 & Note II & Iphone 5

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hiçbir telefon tek başına kusursuz değil illa ki birinin diğerine göre bi dezavantajı var o yüzden birden fazla telefon isterim.

Üst Alt