şu telefon bende olsun başka bişey istemem dediğiniz telefon hangisi:)

Sponsorlu Bağlantılar

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia 920 , Note II.

gkcll

gkcll

Üye
46 Sayfanın 46'sınıda Nokia Damga Vurmuş...
Nokia Lumia Serisiyle Yeniden Hayat Buldu.
Bu Konu İlk Açıldığı Yıllarda N Serisi, Şimdide Lumia Serisi Gözde Telefonlar...

Şuan Kullandığım Telefon Nokia E-6, Hayalimdeki Telefondu ve Aldım...

Şimdilik Telefonumla Mutluyum, Ama İlerde Nokia Lumia Serisinden Sabit Qwerty Klavyeli Bir Güçlü Donanımlı Cihaz Çıkarsa Almayı Düşünürüm:)

harbiden hep nokia istenmiş şimdi bu insanların çoğu nokia düşmanı oldu oda ayrı bir konu

aleranol

aleranol

Üye
Şu an için bir not2 daha iyi olurdu. Ama sanırım bir not4üm olsa iyibolur :)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şu an için bir not2 daha iyi olurdu. Ama sanırım bir not4üm olsa iyibolur :)

Yavaş diyeceğimde kardeşim sende haklısın çok hızlı gelişiyor iPhone 5 çıktı sonra 5s sonra 6 konuşulmaya başladı .

aleranol

aleranol

Üye

Yavaş diyeceğimde kardeşim sende haklısın çok hızlı gelişiyor iPhone 5 çıktı sonra 5s sonra 6 konuşulmaya başladı .
Bende ondan dedim iste simdiden alayimda derdim olmasın çıkacak mı diye:)

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Şuanda bütün firmalar çok büyük bir rekabet halinde ve bazı kullanıcılar bundan olumlu bazıları olumsuz etkileniyor. Mesela biz olumsuz etkileniyoruz şöyle yeni telefonlar üretilince eski telefonlardan desteği kestiler :ehe telefon 5800 :aha:

Gerçi desteği kesmeden önce de destek vermiyordu sadece resmi olarak çekti değişen birşey yok yani bizim için :islik

tempestshine

tempestshine

Üye
Note 2 ve asha 302 canım çekti :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Note 2 de oyun çok fena olur ya.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
<3 note 2 <3

aleranol

aleranol

Üye
Şuanda bütün firmalar çok büyük bir rekabet halinde ve bazı kullanıcılar bundan olumlu bazıları olumsuz etkileniyor. Mesela biz olumsuz etkileniyoruz şöyle yeni telefonlar üretilince eski telefonlardan desteği kestiler :ehe telefon 5800 :aha:

Gerçi desteği kesmeden önce de destek vermiyordu sadece resmi olarak çekti değişen birşey yok yani bizim için :islik

Değilmi:) ama cidden bundan benimgibiler cok etkileniyir. Ben not2 yi 2-3yil kullanmak için aldim ama 1.5 sene sonraki oyunlar kasacak. Sonrası rom.

- - - Eklendi - - -

Oyun zevkli ama sg:deadzone oynarken hep applecilar 1.2. Oluyor. Ekran küçük ya hızlı oynuyorlar.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye

Değilmi:) ama cidden bundan benimgibiler cok etkileniyir. Ben not2 yi 2-3yil kullanmak için aldim ama 1.5 sene sonraki oyunlar kasacak. Sonrası rom.

- - - Eklendi - - -

Oyun zevkli ama sg:deadzone oynarken hep applecilar 1.2. Oluyor. Ekran küçük ya hızlı oynuyorlar.

Büyük konuşmayalım ama Note 2 kolay kolay eskimez.

MertcaN9

MertcaN9

Üye
o değilde başlarda ki mesajlar nokia üzerine e işte bir zamanların dev firması. soruya gelirsek konu hortlamış ama soru hala güncelliğini koruyan bir soru hayalini kurduğum tek bir cihaz vardı o da artık elimde siyah N9 um <3

RecepBerkA

RecepBerkA

Üye
920 note2 :D

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Nokia N9 64 gb hiç fena olmazdı. Tam süper user telefonu. :)

• Beğen
Tepkiler: MertcaN9
Seglopsi

Seglopsi

Üye
Lg Optimus G

MaxicepManyagı

Üye
öğrenciyken 6600 rüyaydı şimdi çalışıyoz note2 elde :D

BRKTNL

BRKTNL

Üye
Valla öyle çok çok fazla abartılı telefon düşünmüyorum. Bi 603 alabilsem gani gani yeter bana :D

Üst Alt