Iphone 4 mu 5 mi almak mantıklı ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

armadillo21

Üye
    Konu Sahibi
Iphone 4 mu 5 mi almak mantıklı ?
Merhabalar arkadaşlar
Avea 14 Aralıkta IPHONE 5 tarifeye ek olarak verilecek benim sizlere danışmak istediğim ben iphone 4 alacagim ama Avea iphone 5 çıkarırsa 4ler düşecek suan 1659 buldum iphone 5 iphone 4 800tl bekleyip.5 mi alayım fiyatlari düşer Avea.iphone çıkarınca diğer satıcılar fiyatı düşürür.fiyatı heralde öylemi alayım yoksa direkt 4 ü mü alayım cevaplarınızi bekliyorum

emreilhans

emreilhans

Üye
4 alma 4S al. Ha illa iphone 5 diyosan bekle, trcell ve vodafoneda çıkarsın, kayıtlı olarak 1600e bile bulabilirsin.
Bkz: iphone 4Sin geçen seneki hali

mail777

Üye
Kis gunleri icin iphone4s cok uygun :)

Demek istedigim iphone4s cok cok cok fazla isiniyor. Buzdolabina koyan arkadaslarim vsr o derecede.. anlamadigim insanlar hep su iyi bu iyi derken bu isinma probleminden bahsetmemis..
Ben androidden gecmistim 4s e bir hafta kullandim ve aninda geri verdim 5 aldim. Sifir isinma var 5te.. sifir ama adamlar cozmus bu sorunu.. acima parana iphone5 al..

armadillo21

Üye
    Konu Sahibi
Benima amacım ısınma sorunu değil, tamam o da bur sorun ama benim tek istediğim uzun süre kullanmak, .iphone 4 cok düşecek fiyatları o zaman mi alayım yoksa 5 mi alayım çözemedim ya :( şimdi alırsam ave a 14 aralikta cikartacak iphone 4 çok düşecek dofffffffffff

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Benima amacım ısınma sorunu değil, tamam o da bur sorun ama benim tek istediğim uzun süre kullanmak, .iphone 4 cok düşecek fiyatları o zaman mi alayım yoksa 5 mi alayım çözemedim ya :( şimdi alırsam ave a 14 aralikta cikartacak iphone 4 çok düşecek dofffffffffff
Applenin yeni telefon çıkardğında eski modelinin düştünğünü nerde gördün sen.En fazla 100 tl oynar. Ama şu saatte 4 alınmaz.Alsan da uzun süre kullanamazsın.4s iyi bir seçim.

mail777

Üye
Bu isinma sorun degil lafini hatirlarsin 4s ve turevi alirsan.. 5al eger illa ios dersen.. ama bence android telefon + ipad daha iyi bir kombo olur..

WebStyle

WebStyle

Üye
Almışken iyisi olsun bence. 5 şu anda Turkcell'in resmi sayfasında ön satışta. Az önce bende 32GB versiyondan sipariş verdim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt