Samsung u600,u700 PC Studio Hafıza Kartı Görmeme Problemi & Samsung PC Studio 3.1

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Samsung u600,u700 PC Studio Hafıza Kartı Görmeme Problemi & Samsung PC Studio 3.1
Evet maalesef böyle bir problem var.
Sorunu 2 yolla aşabiliyorsunuz daha hızlı olarak hemde.

- Kart okuyucunuz varsa hafıza kartını direk takın hafıza kartına aktarın :) Pc suite yada usb kablolar ile urasmayın.
- Telefonunuzun driverları kurulmuş pc ye, USB kablosunu bağlayın ve telefon ekranında hemen 3 seçenek çıktıgını göreceksiniz. "Yığın Bellek" seçenegini seçip tamam dediğiniz zaman, "Bilgisayarım" da hafıza kartınızı disk olarak görecektir, daha hızlı bi sekilde direk aktarım yapabilirsiniz istediginiz yere

Yani 2.yöntemi tavsiye ediyorum.
PC suite ile ve programlar ile urasmadan direk kolay ve hızlı aktarım :oke:

Samsung PC Studio 3.1 Download

• Beğen
Tepkiler: meresheve, Mem_et, baybüre ve 1 kişi daha

bizim

Üye
tşk

S€YF€TTiN

S€YF€TTiN

Üye
paylaşım için saol :oke:

sertacgs

Üye
yıgın bellek cıkmyor ama??

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Hafıza kartı takılı değilse, çıkmaz aksi halde çıkmalı.
USB aracılıgı ile telefonu bilgisayara taktıgınızda, telefon ekranında 3 seçenekten olusan bir ayarlama çıkar, en alttaki 3.seçenek : yıgın bellek.

danger03

danger03

Üye
teşekkürler

nobeel28

Üye
peki sizin u 600 yavaşmı çalışıyo benim kinde öyle bi problem var veya bu cinsler böylemi oluyo? paylaşım için teşekürler

ozan46

Üye
teşekkürler

Deathrow

Üye
Selamlar ;

Bende de aynı sorun var ancak benim hafıza kartını bilgisayar da görmüyor ''Yığın Bellek'' şıkkını seçtiğimde ve sağ köşede ''Tanımlanamayan Donanın '' hatasını gösteriyor.. Acaba USB'de mi bir sorun var , eğer var ise bu sorunu nasıl çözebilirim (belki ekstra birşeyler yükleyerek?) ? Çünkü hafıza kartı %100 çalışıyor ve telefon kartı rahatlıkla okuyor..

murat0116

Üye
şefim yöntemi yapıyorum yığın bellek olarak pc tanıyor ve çalışır durumda yani F: konumunda açılıyor. tek sorun şu pc hafıza kartının boyutunu 0 bayt olarak görüyor ve hafıza kartındaki dosyaları göstermiyor ... normalde 1 gb telefona takılıyken bi sorunu yok telefon hafıza kartını çok rahat okuyor veri alış verişi yapabiliyor... bilgisayarımın hafıza kartını 1 gb görmesi için ne yapabilirim ...

polat_ketur_76

Üye
teşekkürler sağolun

fromist60

Üye
sağol kardeş

acacia

acacia

Üye
arkadaşlar eğer samsung kullanıyorsanız hafıza kartına şifre koymayın ve koyduğunuz telefonu da kaybetmeyin kart birdaha açılmayabilir en doğrusu karta şifre koymamak h.kartını görmeme sorunlarında kökeni budur

frankkiss_03

Üye
Teşekkürler

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
şefim yöntemi yapıyorum yığın bellek olarak pc tanıyor ve çalışır durumda yani F: konumunda açılıyor. tek sorun şu pc hafıza kartının boyutunu 0 bayt olarak görüyor ve hafıza kartındaki dosyaları göstermiyor ... normalde 1 gb telefona takılıyken bi sorunu yok telefon hafıza kartını çok rahat okuyor veri alış verişi yapabiliyor... bilgisayarımın hafıza kartını 1 gb görmesi için ne yapabilirim ...

Selamlar ;

Bende de aynı sorun var ancak benim hafıza kartını bilgisayar da görmüyor ''Yığın Bellek'' şıkkını seçtiğimde ve sağ köşede ''Tanımlanamayan Donanın '' hatasını gösteriyor.. Acaba USB'de mi bir sorun var , eğer var ise bu sorunu nasıl çözebilirim (belki ekstra birşeyler yükleyerek?) ? Çünkü hafıza kartı %100 çalışıyor ve telefon kartı rahatlıkla okuyor..
Hafıza kartlarınıza sifre koymadıgınız halde böyle sorunlar yasıyorsanız, hafıza kartı verilerini yedekleyip, bilgisayarda sağ tıklayıp biçimlendir diyebilirsiniz.

cross77

cross77

Üye
sağol paylaşımın için

ecehan

Üye
Çok teşekkür ederim uzun zamandır bilgisayarı gördüremedğim telefonu burda yazılanlardan yola çıkarak yaptım...

(_monster_)

(_monster_)

Üye
paylasım ıcın saoll

aysun_f

Üye
çok saol bubaa rahmet valla çok makbule geçti
teşekkur ederim

--------------- Ekleme ---------------

dah gelişmiş bişeyler bulun

iskenlii

iskenlii