Samsung u600,u700 PC Studio Hafıza Kartı Görmeme Problemi & Samsung PC Studio 3.1

Sponsorlu Bağlantılar

canted

canted

Üye
eşekkürler :)

royan_367

royan_367

Üye
tşkkürler arkadaş
bana 1. yol daha mantıklı geldi
çünkü daha hızlı

tenor

Üye
usb tanıması için telefon ayarları-usb ayarları-modem işaretleyin

erendou

erendou

Üye
hafıza kartına usb kablo ile bişeyler atmak için programa gerek yok ayarlar-telefon ayaları-usb ayarları-yıgın depolamayı işaretlersen disk olarak k4t4 die görünür hafıza kartın

xmanyak

xmanyak

Üye
ayarlardan pc bağlantılarına girin yığın depolamayı seçin hızlı çalışır ve yüksek performans sunar

xman5734

xman5734

Üye
benım telefon pc ye baglandıgı zaman yanı baglanamadıgım zaman sgh-u700 camera connected olarak gozukuyo yanı baska pc de goruyorum bazılarında goremıyorum :vur nedendır acaba :mahcup: pc sıne goremı degısıyo acaba sıfremı var ne var bılmıyorum?
bırde hafıza kartını e250 takıp bakıyorum bu defada hafıza kartındakı resım ve muzıklerı goremıyorum :sn: sanırım gizli olarak resım cekıyo ve muzık yukluyo anlayamadım valllahı sımdıden ılgınıze tesekkur edıyorum? :allalla:

sheker11

Üye
selam arkadaşlar benim telefonumun modeli d900 i hafıza kartını ekranda göstermiyor. bazen "hafıza kartı" takıldı sonra da fazla durmadan kaldırıldı diyor. sorun nedir acaba ? ne yapmam gerekir.?

ZaZuM

ZaZuM

Üye
tşk

kesim

Üye
j700 de de çalışıo kendim denedim(saol)

icelen

Üye
Merhaba,

Yurt dışından bir yakınımın hediye olarak getirdiği 2. el bir u600 telefon var elimde. Önce telefon kilidi istiyordu. Format attım. Şimdi avea veya turkcell sim kartımı takıp pin kodumu girdiğim zaman "sim kart kullanım dışı" gibi bir uyarı veriyor. (Tabii fransızca olarak). Yani telefonu kullanamıyorum. Hem bu sorunu aşmak, hem de telefonu türkçe kullanabilmek için ne yapmam gerekir. Bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.

Bora

Bora

Üye
U600 çok yavaş bir telefon e-250 den bile yavaş hele 2gb hafıza kartı taktıysanız kullanılmaz oluyor :(

baybüre

Üye
sagol biraderim

kilic5892

Üye
alakasız ama u600 4gb hafıza katını kaldırırımı hepsi dolu olmıcak tabi en fazla 3 gb kasarmı.

osmbjk

Üye
ya dostum hafıza kartından foto ları nasıl sıra ile deyiştirip bakıcaz yardım ltfn

[email protected]

mehmet1277

Üye
arkadaşlar samsung g600 kullanıyorum telefon kendi logosunu açıp kapatıyor anlayacağınız telefon açmıyor sadece logo açıp kapatıyor kendi kendine yardımcı olursanız sevinirim açmadığından program yükleyemiyorum

Üst Alt