byjxsura
Üye
Not2 her acidsn daha iyi. Ama eğer kamera ile internetbile çok haşır neşir isen lumia920 al. Dna beklenmez bence. Sana not2yi tootlamaya da yardim ederim istersen beats audio vs. Cok cesitli modlar var ilginç kılacak telefonu.
- - - Eklendi - - -
Ilk mesajini tam okudumda kos git not2 al ben sana teamviewerla rootlar herseyi yuklerim kesfedene kadar yeni tel alırsın![]()
tesekkur ederim aklımdasın cok sagol.
- - - Eklendi - - -
Fiyatta sıkıntı yoksa;
Lumia 920 gerçekten hoş cihaz, lakin uygulama ve de oyun konusunda sıkıntıları var ( Tavsiye etmiyorum)
Samsung Galaxy S3; güzel bir cihaz oyun uygulama ve web arzularını karşılamaya fazlasıyla yetecektir (Tavsiye ederim)
İphone 5; kendi küçük fiyatı büyük bir cihaz ama donma-kasma olmuyor deniliyor, oyun uygulamada sorun yaşamazsın ama pek kişiselleştirme yok deniliyor! (ne kadar doğru bilemem) (tavsiye etmem ''ekran küçük-fiyat fazla'' )
HTC One X; buna bişey diyemem bilmiyorum (kararınıza bağlı)
Note 2; ''bana göre'' Muhteşem ötesi bir cihaz, ekran büyük-office işlerin(not vs) fazlasıyla ekstra özellikleriyle halledebilirsin, oyun uygulama konusunda cihazsın arkasında Google(android) var fazlasıyla oyun ve uygulamaya sahip, halende yenileri geliyor, ekran büyüklüğünü de sorun etmiyorsan (Note 2 tavsiye ederim)
İphone 5-HTCOne X-Lumia 920'yi eledik,
Samsung'tan 2 harika canavardan birini seçmek size kaldı,
Samsung Galaxy S3 müüüü?
Samsung Galaxy Note 2 miiii?
Karar sizin ama bu iki cihazda sizi yarı yolda bırakmaz emin olun![]()
![]()
harika bir yorumdu cok tesekkur ederim note2..

- - - Eklendi - - -
Boyut baya var ama sorun olmayacaksa her türlü Note 2. Donanımı bazı bilgisayarlardan iyi![]()
benim laptoptan iyi oldugu kesin
) tesekkurler- - - Eklendi - - -
Note 2 için rapçilerin giydiği geniş cepli geniş paçalı pantolon alman gerek.
hahahah iyiydi
note2 telefondan çok tableti andırıyor cebime koyucagımı sanmıyorum 
- - - Eklendi - - -
arkadaşlar iPhone5 mi note 2 mi tartışmaya bu ikisinden devam edelim yorumlarınızi göz önünde bulundurarak digerlerini eledim

candır tavsiye ederim 
