Telefon Tavsiyesi iPhone 5mi? Galaxy s3 mü? Note II mi? Lumia920 mi? HTC DROİD DNA-ONE X MI? destek pls

Sponsorlu Bağlantılar

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Not2 her acidsn daha iyi. Ama eğer kamera ile internetbile çok haşır neşir isen lumia920 al. Dna beklenmez bence. Sana not2yi tootlamaya da yardim ederim istersen beats audio vs. Cok cesitli modlar var ilginç kılacak telefonu.

- - - Eklendi - - -

Ilk mesajini tam okudumda kos git not2 al ben sana teamviewerla rootlar herseyi yuklerim kesfedene kadar yeni tel alırsın :)

tesekkur ederim aklımdasın cok sagol.

- - - Eklendi - - -

Fiyatta sıkıntı yoksa;

Lumia 920 gerçekten hoş cihaz, lakin uygulama ve de oyun konusunda sıkıntıları var ( Tavsiye etmiyorum)

Samsung Galaxy S3; güzel bir cihaz oyun uygulama ve web arzularını karşılamaya fazlasıyla yetecektir (Tavsiye ederim)

İphone 5; kendi küçük fiyatı büyük bir cihaz ama donma-kasma olmuyor deniliyor, oyun uygulamada sorun yaşamazsın ama pek kişiselleştirme yok deniliyor! (ne kadar doğru bilemem) (tavsiye etmem ''ekran küçük-fiyat fazla'' )

HTC One X; buna bişey diyemem bilmiyorum (kararınıza bağlı)

Note 2; ''bana göre'' Muhteşem ötesi bir cihaz, ekran büyük-office işlerin(not vs) fazlasıyla ekstra özellikleriyle halledebilirsin, oyun uygulama konusunda cihazsın arkasında Google(android) var fazlasıyla oyun ve uygulamaya sahip, halende yenileri geliyor, ekran büyüklüğünü de sorun etmiyorsan (Note 2 tavsiye ederim)

İphone 5-HTCOne X-Lumia 920'yi eledik,

Samsung'tan 2 harika canavardan birini seçmek size kaldı,

Samsung Galaxy S3 müüüü?
Samsung Galaxy Note 2 miiii?

Karar sizin ama bu iki cihazda sizi yarı yolda bırakmaz emin olun :) :oke:

harika bir yorumdu cok tesekkur ederim note2.. :)

- - - Eklendi - - -

Boyut baya var ama sorun olmayacaksa her türlü Note 2. Donanımı bazı bilgisayarlardan iyi :D

benim laptoptan iyi oldugu kesin:)) tesekkurler

- - - Eklendi - - -

Note 2 için rapçilerin giydiği geniş cepli geniş paçalı pantolon alman gerek.

hahahah iyiydi:) note2 telefondan çok tableti andırıyor cebime koyucagımı sanmıyorum :D

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar iPhone5 mi note 2 mi tartışmaya bu ikisinden devam edelim yorumlarınızi göz önünde bulundurarak digerlerini eledim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
2 telefonda birbirinden güzel ama ben Note 2 öneririm çünkü daha güçlü donanımı var ve daha uygun fiyatlı tamam herşey donanım değil belki ama yine de gerekli.

___kaptan___

___kaptan___

Üye
eyvallah kardeş :sirit:

İphone 5 mi? Note 2 mi?

İphone 5 te sorun yaşayacağını zannetmiyorum ama ona vereceğin paraya 1 tane Note 2 alırsın geri kalan para cebine kalır güzel kardeşim, hem note2 seni uzun ama uzun süre idare edecektir; Web-uygulama-kamera-oyun konusunda sorun yaşamazsın :) Note 2 <3 candır tavsiye ederim :)

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
eyvallah kardeş :sirit:

İphone 5 mi? Note 2 mi?

İphone 5 te sorun yaşayacağını zannetmiyorum ama ona vereceğin paraya 1 tane Note 2 alırsın geri kalan para cebine kalır güzel kardeşim, hem note2 seni uzun ama uzun süre idare edecektir; Web-uygulama-kamera-oyun konusunda sorun yaşamazsın :) Note 2 <3 candır tavsiye ederim :)

pekala note 2 sipariş ediyorum :) tekrar tesekkur ederim. konuyu inceleyecek arkadaşlar için fikirlerinizi sunabilirsiniz dostlar, sağolun tekrar

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
galaxy note 2 nin TÜRKİYE fiyatı ne kadar bilginiz varmı ?

ege099

ege099

Üye
Note2 daha iyi diye düşünyorum bu benim fikrim yazdığın telefonların hepsi birbirinden güzel bence bunlar arasında seçim yaparken kendi kararını ver hangisi senin tarzındaysa onu al başkalarını dedikleri kafanı fazla karıştırmasın bu telefonların hepsi birbirinden harika :oke:

___kaptan___

___kaptan___

Üye
pekala note 2 sipariş ediyorum :) tekrar tesekkur ederim. konuyu inceleyecek arkadaşlar için fikirlerinizi sunabilirsiniz dostlar, sağolun tekrar

güzel bir tercih oldu emin ol kardeş, şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Note 2 fiyatları burada bakabilirsiniz? 1520TL ama ne derece gerçekçi bilemem :D

http://m.akakce.com/p/?844238

doruk944

doruk944

Üye
Ben 1950 ye aldim samsung bayinden turkiyeye geldigi ilk gunden beri kullaniyoru harika bir telefon note 2 telefona 3 gün icinde tek elle yazmaya alisirsin 1 hafta sonrada iphone galaxy s3 falan hepsi oyuncak gibi gelir standart bir kot pantolonun cebine rahatlikla sigiyor ama yiğidi öldür hakkını yeme sırf oyun üstüne bir telefon istiyorsan iphone 5 al ama cok sorunlu bir telefon arkkds kullandigi kamerasi olsun teli 2 defa degistik cok sorunlu yani kisacasi note 2 su ana kadar yaptigim en iyi secim sanada tavsiye ederim

Note 2 su an icin hicbir android telefonla kıyaslamanamaz s3 ü ram olarak ikiye katliyo lumiada karsisinda 5 para etmez ama iphoneun arkasinda apple var bunu unutma

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Ben 1950 ye aldim samsung bayinden turkiyeye geldigi ilk gunden beri kullaniyoru harika bir telefon note 2 telefona 3 gün icinde tek elle yazmaya alisirsin 1 hafta sonrada iphone galaxy s3 falan hepsi oyuncak gibi gelir standart bir kot pantolonun cebine rahatlikla sigiyor ama yiğidi öldür hakkını yeme sırf oyun üstüne bir telefon istiyorsan iphone 5 al ama cok sorunlu bir telefon arkkds kullandigi kamerasi olsun teli 2 defa degistik cok sorunlu yani kisacasi note 2 su ana kadar yaptigim en iyi secim sanada tavsiye ederim

Note 2 su an icin hicbir android telefonla kıyaslamanamaz s3 ü ram olarak ikiye katliyo lumiada karsisinda 5 para etmez ama iphoneun arkasinda apple var bunu unutma

hımm bu da farklı bir yorumdu dostum, apple mi google mi ya da microsoft mu?

- - - Eklendi - - -

gerçekten çok iyi bir telefon inşallah biraz ucuzlar :)

tablet ile note2 arasındaki fiyat farkı da kafamı karıştırdı şimdi :)

- - - Eklendi - - -

güzel bir tercih oldu emin ol kardeş, şimdiden hayırlı uğurlu olsun :)

- - - Eklendi - - -

Samsung Galaxy Note 2 fiyatları burada bakabilirsiniz? 1520TL ama ne derece gerçekçi bilemem :D

http://m.akakce.com/p/?844238

sağolasın kardeş araştırdım piyasa fiyatı benim o verdigim, indirim yapan firmalar olmuştur elbet yinede sağlam mal istiyorsak guvenilir yerlerden almalıyız

doruk944

doruk944

Üye
Nokiaya bulasma hayatinin hatasini yaparsn uygulama olarak iphoneu tek gecerim ama geri kanaln hersey icin note 2 inan bana pisman olmassin

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Aynen kardeş 100lira fazla olsun tam olsun orjinal olsun sağlam olsun :)

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Nokiaya bulasma hayatinin hatasini yaparsn uygulama olarak iphoneu tek gecerim ama geri kanaln hersey icin note 2 inan bana pisman olmassin

geri kalan hersey için derken? İphoneu tek gecerim derken? Bir açıklama yaparmısınız, ben note 2 ye karar kıldım konuyu inceleyecek arkadaslar için..

doruk944

doruk944

Üye
En iyi karari vermisin demek istedigim sade oyun diyosan iphone al (appstore yüzUnden) geri kalan hersey icin note 2 en dogru karar

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
En iyi karari vermisin demek istedigim sade oyun diyosan iphone al (appstore yüzUnden) geri kalan hersey icin note 2 en dogru karar

peki appstoreda oyunlar ucretsiz mi? Google play da neredeyse hepsi ucretsiz sanırım

Bihterziyagil

Üye
peki appstoreda oyunlar ucretsiz mi? Google play da neredeyse hepsi ucretsiz sanırım

Ücretsiz olmasina herek yok androidde apk olarak yüklersin. Ama appstore ve marketplacede garanti dışına çıkarman lazım

byjxsura

Üye
    Konu Sahibi
Ücretsiz olmasina herek yok androidde apk olarak yüklersin. Ama appstore ve marketplacede garanti dışına çıkarman lazım

olur, bu işlem uzun surermi çıkarmak? İ.p oyunları daha guzel ya ani bi dönüşle i5 alabilirim

- - - Eklendi - - -

şunuda sorayim apk oyun yuklemek sorunluymuş dogrumu?

doruk944

doruk944

Üye
Bilader appstorede google playdede adam akilli tüm uygulamalar parali netten bedavasini indirmen gerekio iphone oyunlari tek dosyadan olusuyor ama android dosyalari 2 dosyadan olustugu icin ugrasiriyor yani uygulama yukleyebliyorsun sorun yok ama ugrastiriyor

___kaptan___

___kaptan___

Üye
Android'in en hoşuma gitmeyen yanı da oyun yüklerken APK'sı SD'si vs sıkıntı oluyor :(

Üst Alt