[LG OPTİMUS BLACK][NIGHTLY][JellyBean 4.2.2]CYANOGENMOD10.1#SlimRoms Eklendi#

Sponsorlu Bağlantılar

claxx

Üye
yaptınığınız çalışmalarınızdan dolayı kutlarım rica etsem video olarak yayınlarmısınız :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
yaptınığınız çalışmalarınızdan dolayı kutlarım rica etsem video olarak yayınlarmısınız :)

rica ederim romun videosu mu yoksa yükleme videosu mu yükleme videosu nu diyorsanız şu aralar yoğunum işe başladım mazur görün video yapamam :)

ofpistan

ofpistan

Üye
Zeus 7.4 ile gözüm ics temasına alıştığı halde cm10'u yükledikten sonra :blink: böyle bakakaldım :D
Şarj konusunda şimdilik yorum yapamıyorum, bir saatlik kullanım sonrası zeustan daha iyi olduğunu söyleyebilirim ama elim alıştığı için hemen goLauncher'ı yükledim ve cm10 arayüzüyle fazla muhatap olmadım :) Şimdilik zeustan özlediğim tek şey ekranın eski tv stili ile kapanma efekti :bleh:

Anlatımların için tekrar teşekkür ederim :oke:

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim o efekt benimde çok hoşuma gidiyor :)

Tonymontana973

Üye
Kardeş , bu güzel paylaşımın ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler , emeğine sağlık .

Benim sorum telefonum rootlu daha önce zeus ve marvel gibi romları rahatlıkla yükledim fakat bu romu bir türlü yükleyemedim.
devamlı eror : can't mount sd card diye hata veriyor , yardımcı olabilir misin ?
Bu rom'u çok merak ediyorum ve bir türlü yükleyemedimm :((

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Kardeş , bu güzel paylaşımın ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler , emeğine sağlık .

Benim sorum telefonum rootlu daha önce zeus ve marvel gibi romları rahatlıkla yükledim fakat bu romu bir türlü yükleyemedim.
devamlı eror : can't mount sd card diye hata veriyor , yardımcı olabilir misin ?
Bu rom'u çok merak ediyorum ve bir türlü yükleyemedimm :((

Rica ederim telefonun büyük ihtimalle hafıza kartını görmüyor şuan ne yüklü ve telefon recovery e girebiliyor mu giriyorsa wipe işlemlerini yapıyormusunuz

fiftycent86

Üye

Rica ederim telefonun büyük ihtimalle hafıza kartını görmüyor şuan ne yüklü ve telefon recovery e girebiliyor mu giriyorsa wipe işlemlerini yapıyormusunuz
Dostum bende zeus 7.04 kurulu,şimdi rootlu olduğu için wipe işlemlerinden sonra önce cm10 romunu kurup ardından gapps dosyasınımı kurucaz,yoksa direk gapps mı kurucaz olayı anlamadım?çünkü cm10 zip dosyasıda var verilen linklerde

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Dostum bende zeus 7.04 kurulu,şimdi rootlu olduğu için wipe işlemlerinden sonra önce cm10 romunu kurup ardından gapps dosyasınımı kurucaz,yoksa direk gapps mı kurucaz olayı anlamadım?çünkü cm10 zip dosyasıda var verilen linklerde

Kardes wipe islemlerini yaparak cm 10 kur sonra onu kurduğun gibi ama wipe işlemi yapmadan gapps ı kut gapps denilen şey google uygulamaları market gmail vs.

technoshark

technoshark

Üye
herhangi bir sorun yoktur umarım.. stabil demişsin ama , bir kaç görüntü ekle bakalım :) kısa videolarda iyi olur açıkcası.. :)

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir sorun yoktur umarım.. stabil demişsin ama , bir kaç görüntü ekle bakalım :) kısa videolarda iyi olur açıkcası.. :)

Valla ben demedim cyanogenmod topluluğu demiş stable diye çok ufak birr iki sorun var ama çok güzel çalışıyor görüntüye gelince şu aralar ics kullanıyorum konuda ss var zati :)

• Beğen
Tepkiler: technoshark

cukuleaks

Üye
Ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın :oke:

claxx

Üye
SEVGİLİ DOSTLARIM [JellyBean 4.1.2 ]CYANOGENMOD10 for OPTİMUS BLACK[ RESMİ SÜRÜM][STABLE]

nasıl telefonda uygulandığını video şeklinde yapabilir mi ? benim gibi yapamayan arkadaşlarımız var daha fazla yardımcı olma açısından..

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
SEVGİLİ DOSTLARIM [JellyBean 4.1.2 ]CYANOGENMOD10 for OPTİMUS BLACK[ RESMİ SÜRÜM][STABLE]

nasıl telefonda uygulandığını video şeklinde yapabilir mi ? benim gibi yapamayan arkadaşlarımız var daha fazla yardımcı olma açısından..

Kardeş ben sana birkaç video linki vericem onlara bakarak yaparsın tMam mı birde takıldığin yerleri sorarsın

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
rom yüklemek için anlatım yapıldı mod onaylayınca görebilirsinz ayrıca resmi ics de çıktı :)

bluemai

bluemai

Üye
kardeş resmi ics yi nereden edinebiliriz acaba

bluemai

bluemai

Üye
Teşekkürler kardeşim romu yükledim. Bişey dikkatimi çekti görüntülü yani 3g ile görüşme yapamıyorum. Ben mi yanlış gördüm acaba?

- - - Eklendi - - -

alaStar

alaStar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler kardeşim romu yükledim. Bişey dikkatimi çekti görüntülü yani 3g ile görüşme yapamıyorum. Ben mi yanlış gördüm acaba?

- - - Eklendi - - -
kardeş bu tür custom romlar performansa yöneliktir çoğundada görüntülü arama çalışmaz ama sen yinede bir fabrika ayarlarına döndükten sonra görüşmeyi dene belki işe yarayabilir.

salih1478

Üye

Bende şarj standart gidiyordu
Bigün sadece 2g ağlarını kullanarak deneyebilirmisin

kardeş bende ki kurulu rom buymuş bana bu forumda gezen bi arkadaş vardı hangi romu yükledigimi bilmiyordum ama yükledigim rom buymuş indirme seçeneklerine gelince farkettim bi ayar var mı usb için