yaptınığınız çalışmalarınızdan dolayı kutlarım rica etsem video olarak yayınlarmısınız![]()

böyle bakakaldım 
Şimdilik zeustan özlediğim tek şey ekranın eski tv stili ile kapanma efekti 

(Kardeş , bu güzel paylaşımın ve açıklayıcı bilgiler için teşekkürler , emeğine sağlık .
Benim sorum telefonum rootlu daha önce zeus ve marvel gibi romları rahatlıkla yükledim fakat bu romu bir türlü yükleyemedim.
devamlı eror : can't mount sd card diye hata veriyor , yardımcı olabilir misin ?
Bu rom'u çok merak ediyorum ve bir türlü yükleyemedimm(
Dostum bende zeus 7.04 kurulu,şimdi rootlu olduğu için wipe işlemlerinden sonra önce cm10 romunu kurup ardından gapps dosyasınımı kurucaz,yoksa direk gapps mı kurucaz olayı anlamadım?çünkü cm10 zip dosyasıda var verilen linklerde
Rica ederim telefonun büyük ihtimalle hafıza kartını görmüyor şuan ne yüklü ve telefon recovery e girebiliyor mu giriyorsa wipe işlemlerini yapıyormusunuz
Dostum bende zeus 7.04 kurulu,şimdi rootlu olduğu için wipe işlemlerinden sonra önce cm10 romunu kurup ardından gapps dosyasınımı kurucaz,yoksa direk gapps mı kurucaz olayı anlamadım?çünkü cm10 zip dosyasıda var verilen linklerde
herhangi bir sorun yoktur umarım.. stabil demişsin ama , bir kaç görüntü ekle bakalımkısa videolarda iyi olur açıkcası..
![]()

Ellerine sağlık çok güzel hazırlamışsın![]()

SEVGİLİ DOSTLARIM [JellyBean 4.1.2 ]CYANOGENMOD10 for OPTİMUS BLACK[ RESMİ SÜRÜM][STABLE]
nasıl telefonda uygulandığını video şeklinde yapabilir mi ? benim gibi yapamayan arkadaşlarımız var daha fazla yardımcı olma açısından..
kardeş resmi ics yi nereden edinebiliriz acaba

kardeş bu tür custom romlar performansa yöneliktir çoğundada görüntülü arama çalışmaz ama sen yinede bir fabrika ayarlarına döndükten sonra görüşmeyi dene belki işe yarayabilir.Teşekkürler kardeşim romu yükledim. Bişey dikkatimi çekti görüntülü yani 3g ile görüşme yapamıyorum. Ben mi yanlış gördüm acaba?
- - - Eklendi - - -
Bende şarj standart gidiyordu
Bigün sadece 2g ağlarını kullanarak deneyebilirmisin