İnşallah abi bu zevki onunda tatmasını isterim açıkçası.sen de sagol umarim kesene ve zevkine uyar da alirsin.

1249 ile satışa sunuluyorsa Bu tel iki veya üç ay sonra bin liraya düşer çünkü çıktıktan iki üç ay sonra fiyatlar biraz düşüyor galiba

hiç zannetmem düşmez en az altı sekiz ay kadar.
Bu rekabet oldukça ve yeni telefonlar da çıktıkca lumia 820 2013 yılından sonra fiyati düşmeye başlar inşallah 
Dün kızılay-sakarya caddesinde telefon borsasının önünde şarj makinesinde telefonumu şarj ederken, hemen önümdeki standta duran genç çocuğa sordum camekanın için Lumia 920'yi görünce "kaçtan satıyosunuz" diye.
E: eleman / B: ben
--------------
E: Abi bize biraz erken geldiği için gelişi pahalı, o yüzden 1550'den satıyoruz
B: %&/%&^+%*%&/Y+% (Bir an için devreler yanar, sonra toparlanılır). Şimdi kaç lira ki?
E: 1250'lerde falan...
B: Hönk...?
Çocuk farklı bir telefondan mı bahsetti, yoksa olmadık yerinden mi konuştu anlamadım.
Ama şimdi düşünüyorum da keşke "ver o zaman hemen alıyorum" deseydim. Acaba tepkisi ne olacaktı?
Büyük ihtimalle "Pardon, kem küm yanlış fiyat söylemişim..." v.s v.s

6 veya 8 ay cook yaBu rekabet oldukça ve yeni telefonlar da çıktıkca lumia 820 2013 yılından sonra fiyati düşmeye başlar inşallah
![]()
arkadaşlar yeni gelen 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım
Kapalı şarj olmaz. Şarja taktığın an açılır.
Bunun bir zararı yok. Gayet normal.
Lumia 920'de de öyle.
Şarj tamamen dolduktan sonra biraz daha bekletip çekebilirsin.