Nokia Lumia 820

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
lumia 820 türkiye ne zaman geliyor fiyati ne kadar olur arkadaşlar

papakudioflu

papakudioflu

Admin
konunun başinda ne zaman gelecegini ve fiyatini acikladim. 21aralikta 1249tl fiyatla satişa cikicak.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
sağ ol kardeşim :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
sen de sagol umarim kesene ve zevkine uyar da alirsin.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
inşallah Bu lumia 820 yi sabırsizlikla bekliyorum :)

papakudioflu

papakudioflu

Admin
bir beş dakika kadar inceleme firsatim olmuştu. Gercekten guzel cihaz.

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
1249 ile satışa sunuluyorsa Bu tel iki veya üç ay sonra bin liraya düşer çünkü çıktıktan iki üç ay sonra fiyatlar biraz düşüyor galiba

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
1249 ile satışa sunuluyorsa Bu tel iki veya üç ay sonra bin liraya düşer çünkü çıktıktan iki üç ay sonra fiyatlar biraz düşüyor galiba

hiç zannetmem düşmez en az altı sekiz ay kadar.

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Dün kızılay-sakarya caddesinde telefon borsasının önünde şarj makinesinde telefonumu şarj ederken, hemen önümdeki standta duran genç çocuğa sordum camekanın için Lumia 920'yi görünce "kaçtan satıyosunuz" diye.
E: eleman / B: ben
--------------

E: Abi bize biraz erken geldiği için gelişi pahalı, o yüzden 1550'den satıyoruz

B: %&/%&^+%*%&/Y+% (Bir an için devreler yanar, sonra toparlanılır). Şimdi kaç lira ki?

E: 1250'lerde falan...

B: Hönk...? :allalla:

:kop2:

Çocuk farklı bir telefondan mı bahsetti, yoksa olmadık yerinden mi konuştu anlamadım.
Ama şimdi düşünüyorum da keşke "ver o zaman hemen alıyorum" deseydim. Acaba tepkisi ne olacaktı?
Büyük ihtimalle "Pardon, kem küm yanlış fiyat söylemişim..." v.s v.s

afsinbeyyy

afsinbeyyy

Üye
papakudioflu

papakudioflu

Admin
Dün kızılay-sakarya caddesinde telefon borsasının önünde şarj makinesinde telefonumu şarj ederken, hemen önümdeki standta duran genç çocuğa sordum camekanın için Lumia 920'yi görünce "kaçtan satıyosunuz" diye.
E: eleman / B: ben
--------------

E: Abi bize biraz erken geldiği için gelişi pahalı, o yüzden 1550'den satıyoruz

B: %&/%&^+%*%&/Y+% (Bir an için devreler yanar, sonra toparlanılır). Şimdi kaç lira ki?

E: 1250'lerde falan...

B: Hönk...? :allalla:

:kop2:

Çocuk farklı bir telefondan mı bahsetti, yoksa olmadık yerinden mi konuştu anlamadım.
Ama şimdi düşünüyorum da keşke "ver o zaman hemen alıyorum" deseydim. Acaba tepkisi ne olacaktı?
Büyük ihtimalle "Pardon, kem küm yanlış fiyat söylemişim..." v.s v.s

hesap numarasi ver hemen havale cikariyorum sabah ilk işin oraya gidip telefonu almak:ehe

caglar b

caglar b

Üye
6 veya 8 ay cook ya :) Bu rekabet oldukça ve yeni telefonlar da çıktıkca lumia 820 2013 yılından sonra fiyati düşmeye başlar inşallah :)

kardeş bu nokia samsung sony falan olsa tamam fiyat düşer ama adamlar kalitenin dibine vuruyorlar e7 bile hala 1250 n8 790tl a yeni düştü(kaç yıllık telefon )701 820tl nokianın hem sıfırı hemde ikinci eli para eder o yüzden benim 701 i bekledigim gibi fiyat düşer diye bekleme düşmez

• Beğen
Tepkiler: matchless

postmix

Üye
arkadaşlar cihazımı severek kullanıyorum. ama wifi ile bağlanırken static ip veremiyor muyuz ? bu yüzden bir çok wifi ağına giremiyorum. veya ileride bir güncelleme ile bu sorun çözülür mü ?

ekoks20

ekoks20

Üye
arkadaşlar yeni gelen 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
arkadaşlar yeni gelen 820 yi şarjı bitene kadar kullandım sonrada arja koysum tel açıldı kendi kendine kapattım gene açıldı. bu telefon kapalı şarj olmuyor mu? bende uçuş moduna aldım. kaç saat şarj etmek lazım

Kapalı şarj olmaz. Şarja taktığın an açılır.
Bunun bir zararı yok. Gayet normal.
Lumia 920'de de öyle.
Şarj tamamen dolduktan sonra biraz daha bekletip çekebilirsin.

n000k

n000k

Üye

Kapalı şarj olmaz. Şarja taktığın an açılır.
Bunun bir zararı yok. Gayet normal.
Lumia 920'de de öyle.
Şarj tamamen dolduktan sonra biraz daha bekletip çekebilirsin.

Bence kalibrasyonu yapsın.yani şarj dolduktan sonra üstüne en az 6 saat tutsun..iyi olmazmi abi??

ekoks20

ekoks20

Üye
ne bileyim normal nokialarda kapalı oluyordu da:) ilgiç geldi. 6 saat sarjda tutcam inş.. dayananbilirsem. :)))

ardacumhur

ardacumhur

Üye
Dayanın ve telefonla çok acil olmadığı sürece oynamayın.

Sonraki bir kaç şarjınızı da şarjı tam bitirip dolana kadar yine dokunmadan yaparsanız batarya performansınız artacaktır.

Toros542

Toros542

Üye
ya arkadaslar 820 ile face deki videolari izleyebilirmiyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt