SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

hugoKJ

Üye
telefon refresh açarmı c6-01 ci cfw atmıtım en son ?

xxcondaxx

Üye
mobilden neden inmiynor saol

hugoKJ

Üye
yaa hocam allah aşkına şunu turbobite koyma 4. kez 10 dk beklettiriyor yahu bıktım. yüklicem yükliyemiyorum telefona.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
telefon refresh açarmı c6-01 ci cfw atmıtım en son ?
bi dene bakalım bilmiyorum açması lazım :)

- - - Eklendi - - -

mobilden neden inmiynor saol
İner neden inmesn .

- - - Eklendi - - -

yaa hocam allah aşkına şunu turbobite koyma 4. kez 10 dk beklettiriyor yahu bıktım. yüklicem yükliyemiyorum telefona.
En iyi turbobit upload yapıyor hızlı / hatasız şekilde o yüzden buraya yüklüyorum. Başka yerlerede yükleyemem malesef okadar zamanım yok bi şekilde indirmeye bakın.

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
vakit bulunca yapıcam bunu çok sağol :)

hugoKJ

Üye
turbobit indiremedim hala ya. 10 dk bekliyorum süre bitiyor. sonra nereye tıklıcam. yada kendimi başlıcak indirmeye nedir biri soylesin.

- - - Eklendi - - -

hoca şunu başka yolla yapıver ya. turbobit olmuyor bende. bi sorun olmalı. süreyi bekliyorum. indi linki gelmiyor. süre yeniden kendi kendine başlıyor..

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
vakit bulunca yapıcam bunu çok sağol :)
Rica ederim :)

- - - Eklendi - - -

turbobit indiremedim hala ya. 10 dk bekliyorum süre bitiyor. sonra nereye tıklıcam. yada kendimi başlıcak indirmeye nedir biri soylesin.

- - - Eklendi - - -

hoca şunu başka yolla yapıver ya. turbobit olmuyor bende. bi sorun olmalı. süreyi bekliyorum. indi linki gelmiyor. süre yeniden kendi kendine başlıyor..
Müsait bi zamanımda yaparım :oke:

burakkk97

Üye
getripz.pl veya gturbobit diye link generatorler var tawsiye ederim :oke:

- - - Eklendi - - -

veya 4server.info'ya 4shared linki yapistirin :)

hugoKJ

Üye
hocam benim E de private yok. ordaki dosyayı sil demişsin.Senin xploreyi indirdim aradım. oyle bisi yok. tel hackli. ? acil cevap

burakkk97

Üye
bende de oradaki bi dosya yoktu dewam ettim oldu :)

hugoKJ

Üye
ama hocam privateye sonraki aşamada bi dosya atmamız lazım. onu nasıl halledicez. ben arkadaşın verdigi x-ploreyi kulanıyorum. bulmadı. privateyi tel hackli ama

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
hocam benim E de private yok. ordaki dosyayı sil demişsin.Senin xploreyi indirdim aradım. oyle bisi yok. tel hackli. ? acil cevap
Arkadaşlar artık androide geçtim o yüzden bukadar detayı bilemiyecem. Tel hackli ise düzgün hacklediyseniz rom patcher sorunsuz ise private olması gerekir.

burakkk97

Üye
xploreda gizli ve sistem dosyalarin kapali olabilir

hugoKJ

Üye
mobi xplorere indirdim ama olmadi ne yaptysam private bulmuyor. telde rompatcher yok ama hackli

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
deneyelim bakalım değişiklik olsun ama refreshte sorunlu falan diye yorum atılmış olmucaksa hiç uğraştırma ismail bazılarındamı sorun çıkıyo yoksa refreshlerde hepmi çıkıyo kendi cfwmi kullanıyorum :)

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
deneyelim bakalım değişiklik olsun ama refreshte sorunlu falan diye yorum atılmış olmucaksa hiç uğraştırma ismail bazılarındamı sorun çıkıyo yoksa refreshlerde hepmi çıkıyo kendi cfwmi kullanıyorum :)
Bazıları refresh başarılı diyor bazıları başaramadım tel refresh diyor. Normalde sorun çıkmaması lazım ama büyük ihtimalle olmuyor diyenler hacki düzgün yapmamış kişiler :)

• Beğen
Tepkiler: Mad EagLe

texas4141

Üye
telefonun hackli olması derken neyi kastettin ona göre indirip yüklicem acil cevapp

Üst Alt