HAM ZA
Üye
İnşallah program harbiden güzel5800'dan bahsediyorsanız hafif kasmada olsa açar![]()

İnşallah program harbiden güzel5800'dan bahsediyorsanız hafif kasmada olsa açar![]()

İnşallah program harbiden güzel![]()

bi dene bakalım bilmiyorum açması lazımtelefon refresh açarmı c6-01 ci cfw atmıtım en son ?

İner neden inmesn .mobilden neden inmiynor saol
En iyi turbobit upload yapıyor hızlı / hatasız şekilde o yüzden buraya yüklüyorum. Başka yerlerede yükleyemem malesef okadar zamanım yok bi şekilde indirmeye bakın.yaa hocam allah aşkına şunu turbobite koyma 4. kez 10 dk beklettiriyor yahu bıktım. yüklicem yükliyemiyorum telefona.
Rica ederimvakit bulunca yapıcam bunu çok sağol![]()

Müsait bi zamanımda yaparımturbobit indiremedim hala ya. 10 dk bekliyorum süre bitiyor. sonra nereye tıklıcam. yada kendimi başlıcak indirmeye nedir biri soylesin.
- - - Eklendi - - -
hoca şunu başka yolla yapıver ya. turbobit olmuyor bende. bi sorun olmalı. süreyi bekliyorum. indi linki gelmiyor. süre yeniden kendi kendine başlıyor..

Arkadaşlar artık androide geçtim o yüzden bukadar detayı bilemiyecem. Tel hackli ise düzgün hacklediyseniz rom patcher sorunsuz ise private olması gerekir.hocam benim E de private yok. ordaki dosyayı sil demişsin.Senin xploreyi indirdim aradım. oyle bisi yok. tel hackli. ? acil cevap
Hah şimdi aklıma geldixploreda gizli ve sistem dosyalarin kapali olabilir
Evet böyle bi seçenek var onu açmanız gerekiyor 
Bazıları refresh başarılı diyor bazıları başaramadım tel refresh diyor. Normalde sorun çıkmaması lazım ama büyük ihtimalle olmuyor diyenler hacki düzgün yapmamış kişilerdeneyelim bakalım değişiklik olsun ama refreshte sorunlu falan diye yorum atılmış olmucaksa hiç uğraştırma ismail bazılarındamı sorun çıkıyo yoksa refreshlerde hepmi çıkıyo kendi cfwmi kullanıyorum![]()