cukuleaks
Üye
telefonumu yeni flashladım 603 fp2 kullanıyorum telefonumu nasıl hacklerim? flash attığım için hackli mi?
Eger attigin yazilimda hack varsa (ki %90 ihtimalle vardır) kendiliginden hackli.
telefonumu yeni flashladım 603 fp2 kullanıyorum telefonumu nasıl hacklerim? flash attığım için hackli mi?
- - - Eklendi - - -
[/URL][/IMG][/URL][/IMG][/URL][/IMG]

Sayende ArkadaşımProgramda Çok İcon mevcut
istedigimiz gibi tasarlamamıza yarcımcı oluyor![]()
Hotfile'a edebilirim şuan. 20-30 dkya kadar hallolurbaşka siteye upload edebilir mi biri lütfen dosya.tc yada mediafire gibi bu siteden indiremyorum

teşekkür ederim![]()

bsladm kurmaya sagolasin

[/URL] Uploaded withLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız[/IMG]
Symbiandada artık wp keyfi sürebilirsiniz 
kardeşim paylaşımın icin önce tesekkurler ama ben dedigin gibi yapmama ragmen herseyi olmadı ya. bozulmus halde bi shell ekranı oluyor en son dedigin gibi shellin iconları dagınık her yerde. sanırım sorun suradaki sen hafıza kartına yukleyin programı derken bildigimiz dısarıdan takılan hafıza kartının oldugu birimemi yoksa N8 var bende oradaki C ve E hafızaları var E hafızası 16gb bnde. oraya kuruyorum ama orada ne diger adıyla ne others adıyla bi dosya yok. bulamadıgım icin kendim olusturdum oraya attım olmadı. dedigin gibi F olarak cıkan hafıza kartı bölümünede kurup orada others dosyasının icine attım ama olmadı. Tel hackli Joshlog avkon 2 modu var.kardeş bende xplore privateyi açmıyo yardm et nolur![]()
kardeşim paylaşımın icin önce tesekkurler ama ben dedigin gibi yapmama ragmen herseyi olmadı ya. bozulmus halde bi shell ekranı oluyor en son dedigin gibi shellin iconları dagınık her yerde. sanırım sorun suradaki sen hafıza kartına yukleyin programı derken bildigimiz dısarıdan takılan hafıza kartının oldugu birimemi yoksa N8 var bende oradaki C ve E hafızaları var E hafızası 16gb bnde. oraya kuruyorum ama orada ne diger adıyla ne others adıyla bi dosya yok. bulamadıgım icin kendim olusturdum oraya attım olmadı. dedigin gibi F olarak cıkan hafıza kartı bölümünede kurup orada others dosyasının icine attım ama olmadı. Tel hackli Joshlog avkon 2 modu var.
kardeş bende xplore privateyi açmıyo yardm et nolur![]()
kardş herşy tamam ama spb kapanıyo tel x6