SPB Windows Phone Ultimate 1.0

Sponsorlu Bağlantılar

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
telefonun hackli olması derken neyi kastettin ona göre indirip yüklicem acil cevapp
Telefonu aldığın gibi kullanıyormusun , yoksa hack felan yaptınmı ? aldığın gibi duruyorsa olmaz. Hacklemen lazım.

burakkk97

Üye
refresh de sorun yok :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye

Bazıları refresh başarılı diyor bazıları başaramadım tel refresh diyor. Normalde sorun çıkmaması lazım ama büyük ihtimalle olmuyor diyenler hacki düzgün yapmamış kişiler :)

benim hackli cfwden hackli zaten hackte problem yok yani yaptım dediğin gibi alttaki 2 simge gitti ama wp arayüzü gelmedi sinir oldum kaldırdım :D

marsl305

Üye
turbobitten indiremiyorum abi şu linkleri ya ek dosya yapın yada mediafire uploadlayın gözünüzü seveyim be :)

esokmen

esokmen

Üye
Tesekkurler kardes

NokiaAltıYüzÜç

NokiaAltıYüzÜç

Üye
kardeş fp2 ye yüklesem sıkıntı yaratırmı

kanunsuz56

Üye
indirmede sıkıntı yasıyorum nasıl indiririm

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
icon desreğini nasıl arttırabiliriz ? Metrolar çok güzel onları kullanıyorum fakat iconlar az yardımm

ümran

Üye
bunu yaptıktan sonra geri dönüs yokmu

iboaydin92

Üye
E:/Private/20028b16 klasörüne girin .bende boyle bır klasor yok . ne yapmalıyım

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ya icon desteği nasıl sağlarız yardımmm :( mettro iconlarını arttırmak istiyorum
??

worldcafe

Üye
turbobit dışında bi site yokmuydu

gkcll

gkcll

Üye
usta indir yazan yerde exe dosyası iniyor bi yardımcı olsan

cemil baba

cemil baba

Üye
kardeş eline sağlık. Yanlız bi kontrol etsen linkte bir sorun var galiba .exe dosyası indiriyor.

cukuleaks

Üye
    Konu Sahibi
kardeş eline sağlık. Yanlız bi kontrol etsen linkte bir sorun var galiba .exe dosyası indiriyor.
Hayır onu iptal edip yan sayfaya bakın. Dediğiniz olayı biliyorum firefoxtan dolayı oluyor.

cemil baba

cemil baba

Üye

Hayır onu iptal edip yan sayfaya bakın. Dediğiniz olayı biliyorum firefoxtan dolayı oluyor.

kardeşim telefondan girdiğim için turbobit üzerinden indirmede sorun yaşıyorum rapidshare üzerine yükleyebilirmisin. Tşkler

- - - Eklendi - - -

yada attachments olarak yüklersen makbule geçer :)

Üst Alt