Herkes Telini Tanıtsın Fotolarla

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Herkes Telini Tanıtsın Fotolarla
Benimki Böle Birşey

• Beğen
Tepkiler: MaxiCep2186 ve Programcı06

osmanmert99

osmanmert99

Üye
Hangi cfw bu çok güzelmiş telin 5800 mı?

codblackops2

codblackops2

Üye

- - - Eklendi - - -

ha bi de telefon kilitliyken menü tuşuna basınca kilit ekranının resmi var..
Açıkçası gayet pratik..
Mediabardan kilitliyorum böylede açıyorum bundan dolayı telefonun kilit tuşunada pek gerek kalmıyor.açıkçası pek sağlam değil gibi geldi bana çektigim zaman kopcak gibi hissediyorm :d:

lazye

lazye

Üye

- - - Eklendi - - -

ha bi de telefon kilitliyken menü tuşuna basınca kilit ekranının resmi var..
Açıkçası gayet pratik..
Mediabardan kilitliyorum böylede açıyorum bundan dolayı telefonun kilit tuşunada pek gerek kalmıyor.açıkçası pek sağlam değil gibi geldi bana çektigim zaman kopcak gibi hissediyorm :d:

kullandığın ikon paketinin adı ne bide sanırsam bu ofw dmi?

codblackops2

codblackops2

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Hikmet o tema çok iyi olmuş.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynısını ben paylaşmıştım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
He iyi.

lazye

lazye

Üye
editlenmis ofw.ikon paketini bilmiyorum.sen direk bunu yükle bence.n9 ikon paketi olabilir.kullandığım ofw bu http://www.maxicep.com/s60v5-cfw-mo...ion-final-5800-rm-356-v60-0-003-a-578754.html

- - - Eklendi - - -

ayrıca 8 9 tane ev ekranı seçebiliyorsun.ama bu bana daha kullanısli geldiği için bunu kullanıyorum yoksa oratsu, orange felan hepsi yazılımın içine gömülü olarak geliyor

çok teşekkür ederim peki hızlı mı bide ram değeri kaç ?

codblackops2

codblackops2

Üye
çok teşekkür ederim peki hızlı mı bide ram değeri kaç ?

Telefonu acar açmaz memchecki açtığımda 73ü görüyorum onun dışında normal kullanımda 55-65 arasında değişiyor.belle kadar görsellik yok tabi ama bence kullandığım en seri ve hızlı cfw.belle kadar yok dedim ama bunda da güzel görsellikler var .ikonlar yeter bi kere :d:

- - - Eklendi - - -

normal kullanımda rekorum 68.88

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
ben ne kadar program açsam ram çikmiyor tam tersi düşüyor normal kullandığımda ise 41 51 arası oluyor sebebini anlamış dilim

• Beğen
Tepkiler: MaxiCep2186
lazye

lazye

Üye

Telefonu acar açmaz memchecki açtığımda 73ü görüyorum onun dışında normal kullanımda 55-65 arasında değişiyor.belle kadar görsellik yok tabi ama bence kullandığım en seri ve hızlı cfw.belle kadar yok dedim ama bunda da güzel görsellikler var .ikonlar yeter bi kere :d:

- - - Eklendi - - -

normal kullanımda rekorum 68.88

Bişey dicem bende mediabarda bi sorun var keylockun uzerine bastığımda galeri açıliyor,bt switch uzerne bastgmda çevrim içi paylaşm acılıyo,müzk çalar ve web browserde problem yok ama ...

- - - Eklendi - - -

ben ne kadar program açsam ram çikmiyor tam tersi düşüyor normal kullandığımda ise 41 51 arası oluyor sebebini anlamış dilim

Çünkü ev ekranı widgetleri ram sömürüyo ev ekranı widget eklemeyince en az 5 mb artın olur ayrıca ev ekranı çok ram tüketiyo ofwye göre yani cfw ile ofw arasında 10 mb rahat fark var... :D

AynstaynModeOn

Üye

Buda benden

pissed26

pissed26

Üye
Buda benden olsun :)

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
anlaşılan herkes aynı cfw kulanıyor

• Beğen
pissed26

pissed26

Üye
çok fazla uygulama yüklemişin ayrıca ekranındaki widgetlarında hepsini kullandığın için ram tüketimin artıyo doğal olarak

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
25 tane program var yüklü tm ram düşse dahamı i

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt