Turkcell Yedek Sorun

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell Yedek Sorun
Merhaba,

yedek yazıp kaça gönderirsek gönderelim (2222,7777,2580) gelen mesaj hep olumsuz, hep olumsuz. Tamam yeni symbianlı cihazlar için yok . Bu yüzden sorun var. Ve gerzek yetkililer hiç bir şey de bilmiyor. Salaklar s60v5 e uyumlu zaten link atın diyorum. Tırt.
S60v5 için varsa bi arkadaş yollasın. Eminim klasörlerinde vardır.
cihaz nokia 700.

Teşekkürler.

asigsasi

asigsasi

Üye
Merhaba,

yedek yazıp kaça gönderirsek gönderelim (2222,7777,2580) gelen mesaj hep olumsuz, hep olumsuz. Tamam yeni symbianlı cihazlar için yok . Bu yüzden sorun var. Ve gerzek yetkililer hiç bir şey de bilmiyor. Salaklar s60v5 e uyumlu zaten link atın diyorum. Tırt.
S60v5 için varsa bi arkadaş yollasın. Eminim klasörlerinde vardır.
cihaz nokia 700.

Teşekkürler.

zor buldum ben denedim çalışıyor c hafızasına kur

- - - Eklendi - - -

Ekli dosyalar

ferhat burak

ferhat burak

Üye
    Konu Sahibi

zor buldum ben denedim çalışıyor c hafızasına kur

- - - Eklendi - - -

Eyvallah kardeşim. Turkcellden daha anlayışlı çıktın, Turkcell hala yedek yaz bilmem neye gönder diyor :)

Sayın Turgut,

Belirttiğiniz model cep telefonunun testi , sistemimizde görünmediğinden üretici firmadan destek alabilirsiniz.

Turkcell Yedekleme Servis' ine uyumlu bir cep telefonunuz varsa, YEDEK yazıp 7777'ye kısa mesaj gönderebilirsiniz. Telefonunuz servisi destekliyorsa, telefonunuza Telefon Yedekleme uygulamasını indirmek için wappush mesajı (link içeren kısa mesaj) ve bilgilendirme mesajı gönderilir.

Mesajın içerisindeki linki tıklayarak uygulamayı telefonunuza indirerek ve kurulum yapabilirsiniz. Uygulamanın indirilmesi bittiğinde otomatik olarak kurulum başlar. Kurulum bittiğinde Turkcell Telefon Uygulama’sını tıklayarak çalıştırdığınızda karşınıza yedekle, ayarlar ve geri yükle‘ den oluşan bir menü gelir. Telefonunuzu yedeklemek için yedekleyi, daha önceden yedeklediğiniz bilgileri yeni telefonunuza aktarmak için geri yükleyi seçmelisiniz.

Detaylı bilgiye linkinden ulaşabilirsiniz

Saygılarımızla,
Turkcell İletişim Hizmetleri A.Ş.

MELDA AKSU
Talep No:'21709183'

asigsasi

asigsasi

Üye
çok eski telefonlara bile o mesaj geliyor sen o programı sakla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt