Xperia Neo V 4.0.4ten 2.3e geçmek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Xperia Neo V 4.0.4ten 2.3e geçmek
Selam herkese!
3 ay önce aldığım xperia neo v telefonumu 4.0.3e güncelledikten sonra aşırı kasmaya başlamıştı. Geçen haftalarda da 4.0.4e güncelledim ancak temple run oynarken bile kasıyor telefon. Arkadaşımın iphone 3gs var ve onda oynadığım temple runda en ufak bir kasılma bile yok. Bildiğim kadarıyla da xperianın özellikleri ip3gs'den daha iyi üstelik. Ben de telefonumu tekrar 2.3'e geçirmek istiyorum ama bulunduğum şehirde bunu yapabilen bir servis yok. İnternetten okuduğum 2.3e geçme konulu yazılarda root, brick, rom falan diyorlardı anlamadım vallahi hiçbişeyden. Telefonuma zarar vermeden ve garanti dışı bırakmadan geçirebilmenin bir yolu varsa eğer, link atarsanız çok sevinirim.

angel_sm

angel_sm

Üye
aynen banada lazım

ozakin70

ozakin70

Üye
şimdi bişey derdim de neyse kendi kendime gülsem daha iyi olacak:gul:

yanlış anlaşılmasın arkadaşa karşı değil lafım

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Aynen banada lazım bu. Bende sadece bende mi kasma yapıyor diye düşünüyordum

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
internetten bulursun sanırım 2.3

hee bu arada wonder ics almadı diye samsunga sövenler neredesiniz cm hertürlü daha iyi bunlardan

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
internetten bulursun sanırım 2.3

hee bu arada wonder ics almadı diye samsunga sövenler neredesiniz cm hertürlü daha iyi bunlardan

Sanki neo v ye yok cm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu konulara hakimim fakat gerçekten geç oldu yarın okul var.

Boş bir vaktimde anlatırım.

Arkadaşlar biraz emek harcayın googledan aratın deneyin yapamazsanız telefonunuz patlamaz...

Bizde böyle öğrendik biz doğuştan Rootlu flashlı cwm li gelmedik.

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Sanki neo v ye yok cm

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar bu konulara hakimim fakat gerçekten geç oldu yarın okul var.

Boş bir vaktimde anlatırım.

Arkadaşlar biraz emek harcayın googledan aratın deneyin yapamazsanız telefonunuz patlamaz...

Bizde böyle öğrendik biz doğuştan Rootlu flashlı cwm li gelmedik.

sadece telefonuma herhangi bir zarar gelmek istemediğimden bilen birinden yardım almak istiyorum. yoksa telefonun patladığı nerde görülmüş?

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi
Patlamaz derken zarar gelmez demek istemiştim

anladım zaten:) yardım edebilecek herhangi birileri varsa eğer çok makbule geçer şu an. Yoksa telefonu ankaraya göndermek zorunda kalacağım sanırım:/

mancukya

Üye
Sürekli insan ayni seyleri görünce Forumdan soguyup uzaklasiyor 4.0.3 kasmiyor asil kasan sizin yaptiginiz.
Telofon wipe olmadigi icin eski data dosyalariyla doldugu icin bu kasmalari yasiyorsunuz. öncelikle oyun ve oyun saveslerinizi Titanuim ile backup yapin teldeki herseyi pcye yedekleyip tele güncelleme sonrasi format attirip recoveryden wipe yapin (Sd karti cikarmayi unutmayin) tel icinde android ait data klasorleri ve güncelleme esnasinda bazi bölümlerde kalan ginger kalintilari bu kasilmalara etken üstelikte o telle icin degisik kernellerde mevcut.
Bizim insanimiz kadar eskiye meraklisi yok

Emma-Watson

Emma-Watson

Üye
Sürekli insan ayni seyleri görünce Forumdan soguyup uzaklasiyor 4.0.3 kasmiyor asil kasan sizin yaptiginiz.
Telofon wipe olmadigi icin eski data dosyalariyla doldugu icin bu kasmalari yasiyorsunuz. öncelikle oyun ve oyun saveslerinizi Titanuim ile backup yapin teldeki herseyi pcye yedekleyip tele güncelleme sonrasi format attirip recoveryden wipe yapin (Sd karti cikarmayi unutmayin) tel icinde android ait data klasorleri ve güncelleme esnasinda bazi bölümlerde kalan ginger kalintilari bu kasilmalara etken üstelikte o telle icin degisik kernellerde mevcut.
Bizim insanimiz kadar eskiye meraklisi yok

Her türlü wipe işlemleri sd karta format işlemlerini denedik
4.04 sürümünü Root yaptık bir ton sistem uygulaması sildik ama yok yok yok
Hep aynı menü bile kasıyor biraz araştır sadece bu forumda bile sony'nin uyduruk ICS si hakkında onlarca konu var

Çamaçıkan

Çamaçıkan

Üye
Ben dün döndüm 2.3.4'e. ICS'de ram yüzünden atıp duran dead trigger'ı 1 saat boyunca kesintisiz oynadım. Arada bi ufak kasmalar oluyor ama onlarda normal.

Antisentimental

Antisentimental

Üye
    Konu Sahibi

Dostnametr

Üye
Her türlü wipe işlemleri sd karta format işlemlerini denedik
4.04 sürümünü Root yaptık bir ton sistem uygulaması sildik ama yok yok yok
Hep aynı menü bile kasıyor biraz araştır sadece bu forumda bile sony'nin uyduruk ICS si hakkında onlarca konu var

.587 de takılma problemi yok

Dostnametr

Üye
2 kere yükledim 2 kere döndüm gördüğümüme mi inanayım sana mı bilemedim.

Yükleme adımlarını sağlıklı yapamamış olabilirsiniz.
Ben sony resmi yazılımları ile hiç güncelleme yapmadım teli orjinal romu flashtool ile attığımda en ufak bir takılma bile yaşamadım.
Most wanted oynuyorum onda bile kasmıyorsa hiçbir oyunda kasmaz.(Telefonun donanımının sınırları çerçevesinde)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...