samsung galaxy s3 mü yoksa nokia liumia 920 mi tavsiye

Sponsorlu Bağlantılar

dersimim

Üye
kesinlikle lumia 920 telefon telefon değil bi foto makinesi ;video kamera, navigasyon cihazı, daha bir çok şey ,uygulamaya gelince emin ol işe yarar uygylamaya gelince symbian da bile var o kadar uygulama zaten marketteki uygulamaların işe yaramayanlarını çıkartınca bütün sistemlerin uygulama sayısı aynı oluyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Kardeş herşeyi saydın daha ne kaldı ha bir tek anteni unuttun. :ehe

besim.farhan

besim.farhan

Üye
babam siyasi parti taraftarları gibi konuşuyorsunuz. Ne gerek var tartışmaya.. Isteyen istediği uygulamayı kullansın. Ben şimdi android iyi diyorum. Sana göre değildir vs. Kimine göre ios wp.. Herneyse tartışmaların atışmaların çıkması çok doğru gelmiyor bana..

ConnorKenway

ConnorKenway

Üye
L920 al

Seglopsi

Seglopsi

Üye
oyun ve performans arıyorsan SGS3, multimedia özelliği arıyorsan L920..

KinG Tornado

KinG Tornado

Üye
lumia 920 al derim ama hafıza kartı çıkışı yok ve flash player yok yoksa 4 çeker

• Beğen
Tepkiler: bayram yazıcı
Türe

Türe

Üye
O degil de cop uygulamalari atsaniz bile Wp Store hala bi Messi Bi play Store degil |-)

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ben telefonda markatten yüklenecek yardımcı uygulamalara bakarım oyunu pek oynamam benim için önemli olan telefonda yardımcı uygulamalardır ayrıca flash player yok bu durmda ne yapacagız iinternet sayfasından yada facebook tan video izliyebilecekmiyiz bu konuda bilgi olan varmı
tv ve radyo yuda unut mamak gerekir tabiki bunun için heralde bir uygulama yada güncelleme gelebilir sanırım

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
verdiğiniz tavsiye ve bilgiler için teşekkürler arkadaşlar bu tavsiyelere ve bilgilere bakarak lumia 920 alacağım

gkcll

gkcll

Üye
verdiğiniz tavsiye ve bilgiler için teşekkürler arkadaşlar bu tavsiyelere ve bilgilere bakarak lumia 920 alacağım

flaş player yok ama html5 var flaşa gerek yok kardeşim zaten adope telefon lara artık flaş desteği vermeyecekmiş flaş devri bitti diyelim ve lumia 920 yi kesinlikle öneririm

komando04

komando04

Üye
en güzeli 920 almak zaten kardeşim

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar internet üzerinden ikinci el yada sıfır oldunu ( 1.300-1.400 tl) fiyat veriyorlar 1-2 gunluk yada 1haftalık diyerek ne kadar guvenilir bunlara

m_kan

m_kan

Üye
lumia 920 daha iyi tabikide

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
arkadaşlar internet üzerinden ikinci el yada sıfır oldunu ( 1.300-1.400 tl) fiyat veriyorlar 1-2 gunluk yada 1haftalık diyerek ne kadar guvenilir bunlara

Kardeşim yüz lira için sakata gelmeye değmez bence sıfır al. Problemi olabilir üstüne kalmasın.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
eet doğru sıkıntıya gelmeye gerek yok en ıyısı sıfır alma

Türe

Türe

Üye
Ihtiyacına gore al. 920 nin hala çok eksigi var. Ama dersen ki ben normal kullanirim hizli olsun kamerasi iyi neti hizli olsun al koy cebine :ok2:

WhereIsMyMind

WhereIsMyMind

Üye
Lumia 920 kamera konusunda kat kat üstün.

kartal-78

Üye
    Konu Sahibi
l920 nin eksiği var bu eksiklae guncellemelerle giderilecektir bu sistemin önu açık

Üst Alt