Cezzbedici3
Üye
Cebit Bilişim Eurasia 2012 Buluşması [01.12.2012]
Bu fuara hep gitmek istedim ama hiç nasip olmamıştı. Bugün Bursa Buluşması'ndan da tanıyacağınız MyUnwanteD nickli arkadaşım Saim aradı ve ''Cebit Avrasya Fuarı'na gidiyoruz bir arkadaşımla sende gel'' dedi. Ben bunu duyunca yüreğim hopladı 
Hemen izinlerimi vardiyamı organize ettim ve büyük bir sevinçle; Tamam geliyorum dedim..
Bu cumartesi, aralığın ilk günü Cebit'e sizleride bekleriz.. Bir teknoloji forumu olarak teknolojinin kalbinde buluşalım

Biz cuma günü 18:00'da Bursa'dan yola çıkacağız. Gece İstanbul'daki arkadaşlarımızda kalacağız. Sabahtan İstanbul'u gezmeyi düşünüyoruz. İstiklal'e hiç gitmedim ve deli gibi merak ediyorum
Yani günün aydınlık kısmını dışarıda değerlendireceğiz 
Saat 15:00'da Cebit'te buluşalım
Evvet canlanın Maxi'liler kimler geliyor teknoloji cennetine

Hemen izinlerimi vardiyamı organize ettim ve büyük bir sevinçle; Tamam geliyorum dedim..

Bu cumartesi, aralığın ilk günü Cebit'e sizleride bekleriz.. Bir teknoloji forumu olarak teknolojinin kalbinde buluşalım

Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Biz cuma günü 18:00'da Bursa'dan yola çıkacağız. Gece İstanbul'daki arkadaşlarımızda kalacağız. Sabahtan İstanbul'u gezmeyi düşünüyoruz. İstiklal'e hiç gitmedim ve deli gibi merak ediyorum
Yani günün aydınlık kısmını dışarıda değerlendireceğiz 
Saat 15:00'da Cebit'te buluşalım
Evvet canlanın Maxi'liler kimler geliyor teknoloji cennetine

|Katılımcılar|
1- MyUnwanteD
2- Cezzbedici3
3- Esendağlı
1- MyUnwanteD
2- Cezzbedici3
3- Esendağlı

He şey Beyoğlu Konak diye bi mekan var, Taksim'e doğru giderken solda kalıyor. Kiliseyi biraz geçince. Oranın iskenderi var ya on numara. O kadar diyorum. İskender yemeden gelmeyin
İskenderden sonra da künefe. Künefesi de mükemmel oranın