Gerçekleştirilen Buluşmalar Cebit Bilişim Eurasia 2012 Buluşması [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Cebit Bilişim Eurasia 2012 Buluşması [01.12.2012]
Bu fuara hep gitmek istedim ama hiç nasip olmamıştı. Bugün Bursa Buluşması'ndan da tanıyacağınız MyUnwanteD nickli arkadaşım Saim aradı ve ''Cebit Avrasya Fuarı'na gidiyoruz bir arkadaşımla sende gel'' dedi. Ben bunu duyunca yüreğim hopladı :D

Hemen izinlerimi vardiyamı organize ettim ve büyük bir sevinçle; Tamam geliyorum dedim.. :aha:

Bu cumartesi, aralığın ilk günü Cebit'e sizleride bekleriz.. Bir teknoloji forumu olarak teknolojinin kalbinde buluşalım :)
:good:

Biz cuma günü 18:00'da Bursa'dan yola çıkacağız. Gece İstanbul'daki arkadaşlarımızda kalacağız. Sabahtan İstanbul'u gezmeyi düşünüyoruz. İstiklal'e hiç gitmedim ve deli gibi merak ediyorum :dondum: Yani günün aydınlık kısmını dışarıda değerlendireceğiz :eller:

Saat 15:00'da Cebit'te buluşalım

Evvet canlanın Maxi'liler kimler geliyor teknoloji cennetine :eller:

|Katılımcılar|
1- MyUnwanteD
2- Cezzbedici3
3- Esendağlı

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva

minoo

minoo

Üye
İstiklal'i baştan sona gezmeden İstanbul'un tadı çıkmaz.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
İstiklal bir baştan sonuna yürüyerek kaç dakika sürer pınar?

paradox07

paradox07

Üye
İstiklalde hiç ilgimi çeken bir şey olmadı ya.ben mi çok yanlışım acaba :kop2:

minoo

minoo

Üye
İstiklal bir baştan sonuna yürüyerek kaç dakika sürer pınar?

Yürüme hızına bağlı ne bileyim :D Biz sallana sallana vitrinlere baka baka yarım saatte Taksim Meydanı'na ulaşıyoruz Galatasaray Lisesi'nin önünden.

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi

Yürüme hızına bağlı ne bileyim :D Biz sallana sallana vitrinlere baka baka yarım saatte Taksim Meydanı'na ulaşıyoruz Galatasaray Lisesi'nin önünden.
Bizde sallana sallana takılırız tadını çıkara çıkara ben bir saatte zor çıkarım ordan :ehe
Bize başka nerelere gitmemizi görmemizi fotoğraflamamızı önerirsin ortak rehberliğine ihtiyacım var :D

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
minoo

minoo

Üye

Bizde sallana sallana takılırız tadını çıkara çıkara ben bir saatte zor çıkarım ordan :ehe
Bize başka nerelere gitmemizi görmemizi fotoğraflamamızı önerirsin ortak rehberliğine ihtiyacım var :D

Taksim Meydanı'nda fotoğraf çekmeyeni dövüyorlar zaten :ehe
Bir deee :hmmm He şey Beyoğlu Konak diye bi mekan var, Taksim'e doğru giderken solda kalıyor. Kiliseyi biraz geçince. Oranın iskenderi var ya on numara. O kadar diyorum. İskender yemeden gelmeyin :dry: İskenderden sonra da künefe. Künefesi de mükemmel oranın :dondum:

paradox07

paradox07

Üye

Taksim Meydanı'nda fotoğraf çekmeyeni dövüyorlar zaten :ehe
Bir deee :hmmm He şey Beyoğlu Konak diye bi mekan var, Taksim'e doğru giderken solda kalıyor. Kiliseyi biraz geçince. Oranın iskenderi var ya on numara. O kadar diyorum. İskender yemeden gelmeyin :dry: İskenderden sonra da künefe. Künefesi de mükemmel oranın :dondum:

iskender bursada yenir pınar naptın sen :)

- - - Eklendi - - -

Giden bütün arkadaşlarım bayılmışlar nasıl beğenmezsin olum sorunlumusun sen:D

tamam ya gidiyom ben somuru:

paradox07

paradox07

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve minoo
minoo

minoo

Üye
Bi gün çıkıp gelecem. Esra'yı da alacam. Görürsünüz siz :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...