Gerçekleştirilen Buluşmalar Cebit Bilişim Eurasia 2012 Buluşması [01.12.2012]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Cebit Bilişim Eurasia 2012 Buluşması [01.12.2012]
Çok gecikmelide olsa sonunda Cebit buluşmamızı sizlerle paylaşabildim :D
Üç kişiydik; Saim (MyUnwanteD) - Murat isminde bir arkadaşımız ve ben..
Buluşma cumartesi günüydü biz cumadan yola çıktık. Vapurda bir kaç foto çekindik..

Cuma gecesi Bursa'dan İstanbul'a okumaya gelen, Üsküdar'da öğrenci evinde kalan ilkokul arkadaşımda kaldık.. 6 senedir okuyor hala bitircek :gul:
Sabah oldu saat 8'de çıktık yola ilk amacımız 15:00'a kadar İstanbul'u gezmekti ama yine her zamanki gibi ben ne zaman gitsem yağan yağmur bu seferde eksik olmadı :vur İlkokul arkadaşım Anıl'ın evi Kız Kulesine yakındı, hem onu görelim hem kahvaltı yapalım dedik. Kız Kulesi'nin karşısındaki Simit Sarayında kahvaltı yaptık.. Sonra vardık Kız Kulesine..
İstanbul'un incisinden çok hoş kareler...

Murat:

Yağmur iyice bastırınca malesef İstanbul'u gezemeyeceğimiz belli oldu..:vur
Yapacak bişey yoktu plan iptaldi.. Saat 9:30 gibi atladık otobüse önce metroya, metro son durak ile Cebit'e..
Cebit'in önündeyiz..

Kaydımızı olduk ve içerdeyiz..
Girince gözümüze direk karşıdaki Türksat'ın hologramı çarptı..

Ben kendime GoKart yapmıtım ama içerde verilince gerek kalmadı..
GoKart'a tabiki MaxiCep yazdırdım :cool

Turksat hologramı gerçekten ilgimi çekti.. Teknolojinin buralara gelmiş olması güzel..

Mercedes standı..

Farklı bir hologram firması.. Açıkcası Turksat'ınkine bin basar... Çeşitli görseller ince camın içerisinde yayınlanıyor.. Sanki gerçekten oradaymış gibi çok etkileyici.. Fuardaki en teknolojik standdı..

Film stüdyosu kurmuşlar.. Mini stüdyo.. Saim tvdeki anime kahramanlarla aynı ekranda :D

Fuardaki en sıradışı standlardan birindeyiz.. Eski bilgisayar parçalarıyla çok değişik çalışmalar yapılmış.. Uzun süre inceledik..

Biz çalışmaları incelerken Murat çalışmaların sahibi bayanla muhabbeti kurmuş numarasını alacak :gul: O arada kara kedi gibi damladık olay yerine :D Sohbete katıldık, kız Bursa'dan geldiğimizi duyunca şok oldu ya ta ordan burası için geldiniz ha gibisinden bi şaşkınlık gösterdi.. Bende dedim elim japonu çinli ta uzakdoğudan geliyor ona ne diceksin :D Kaldı tabi :D
Çalışmaların sahibi:

Bir araç gördük o da şaşalı bişeydi.. Polislerin dinlemelerde falan kullandıkları araçlardandı.. Tabiki sergilenme formatı canlı yayın aracı olarak geçiyor:

Böylece Cebit maceramızın sonuna geldik.. Açık söylemek gerekirse ki gidenler hep aynı şeyi söylüyor: Berbattı..
Bu resimlenenler haricinde kocca fuarda hiçbirşey yoktu.. Benim bilişim fuarından anladığım henüz piyasaya çıkmamış yeni teknolojilerin tanıtılmasıdır.. Ama burada fiyasadaki elektronik firmaların mevcut ürünlerini sergileridiği bir yer kurulmuş.. Bilişim Fuarı olmaktan çok uzaktı.. Bu durumda görünen o ki: Cebit'e ilk ve son kez geldik..
Bizden bu kadar :tebessüm:

• Beğen
Tepkiler: minoo

CABBAR

CABBAR

Üye
Bu sefer mobilden fotoğraflar yükleniyor :) :) bursa buluşması yüklenmemişti :)

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
    Konu Sahibi
Bu sefer mobilden fotoğraflar yükleniyor :) :) bursa buluşması yüklenmemişti :)
Çünkü Bursa buluşmasında orjinal halini fazla küçültmeden yüklemiştim..
Bunda ise 5000x4000 küsürlük fotoları 2000x1600 civarlarına kadar küçülttüm :)
Aslından Bursa Buluşmasını düzenleyebilirm:hmmm

Hıqh_VoLTaqe27

Hıqh_VoLTaqe27

Üye
güzel derleme olmuş :oke:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...