İlginç bir sorun.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
İlginç bir sorun.
Benim cihazı bilen bilir. Forumda sayılı romu normal cihazlardan. Yani kasma, donma, batarya cb sorunları yok fakat iki şey takıldı aklıma.

1. Kulaklık her zaman aynı sesi vermiyor. Bazen düşük veriyor. Bir saat kadar sonra taktığımda ise normal düzeyde ses veriyor. Neden böyle?

2.Cihazımda ısınma sorunu yok, ama her durumda değil. Şarj takılıyken cihaz biraz fazla ısınıyor. Ama şarjdayken oynuyorum cihazla oda var. Ki bazen öyle ısınıyor ki elimi çekmek zorunda kalıyorum cihazdan. Isınan bölge kamera ile üst kısım arası. Ve elimi yakacak derecede. Bu sıkıntı sadece şarjda oynadığım zaman var ama. Başka şekilde yok.

ecel54

ecel54

Üye
Benim cihazı bilen bilir. Forumda sayılı romu normal cihazlardan. Yani kasma, donma, batarya cb sorunları yok fakat iki şey takıldı aklıma.

1. Kulaklık her zaman aynı sesi vermiyor. Bazen düşük veriyor. Bir saat kadar sonra taktığımda ise normal düzeyde ses veriyor. Neden böyle?

2.Cihazımda ısınma sorunu yok, ama her durumda değil. Şarj takılıyken cihaz biraz fazla ısınıyor. Ama şarjdayken oynuyorum cihazla oda var. Ki bazen öyle ısınıyor ki elimi çekmek zorunda kalıyorum cihazdan. Isınan bölge kamera ile üst kısım arası. Ve elimi yakacak derecede. Bu sıkıntı sadece şarjda oynadığım zaman var ama. Başka şekilde yok.

1. Orjinal kulaklığımı takıyorsun

2. Sarj olurken zaten ısınır ve buna birde internet kullanımını ekleyince :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Evet orjinal kulaklık.

Ama şey ısınır tamamda bu kadar değil. Elini yakıyor bildiğin. :D

ecel54

ecel54

Üye
Evet orjinal kulaklık.

Ama şey ısınır tamamda bu kadar değil. Elini yakıyor bildiğin. :D

diğer kulaklıklar neysede orjinalın yapmaması lazım, diğer telefonlarda dene,pc'de dene aynısı oluyorsa bozulmuştur :D.

Şunu da deneyebilirsin, kulaklığı taktıntan sonra hafif çıkar ses değişiyormu sağa sola çevir :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
PC de yok. Telefonda sanırım sorun. :D

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Olurumde vermen garantiye. :D Alıyorlar telefonu 3 hafta vermiyorlar. :D En iyisi beats almak.

yasirtaha

yasirtaha

Üye
benim telefonda şarjda ısınıyor o da oynadığın için hatta o c6-01 de de oluyordu normaldir ama kulaklık benimkinde sıkıntı olmadı hiç bi başka arkadaştan deneme şansın varsa test et sonra çare düşün derim

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Serdar cihazım genpa garantili. :/

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Diğer kulaklığı deneyeyim önce vi,

Placebo-

Placebo-

Üye
    Konu Sahibi
Bu kulaklıkta ses normal. Kulaklıkta sorun var o zaman.

Lumiance

Lumiance

Üye
Telefona bluetooth ile attığım videoları fotoğraflar/albümler/kaydedilen resimler altında gösteriyor. Bu norml mi?

komando04

komando04

Üye
Telefona bluetooth ile attığım videoları fotoğraflar/albümler/kaydedilen resimler altında gösteriyor. Bu norml mi?

normal normal bizde de öyle

- - - Eklendi - - -

701i ne yaptın kardeşim

Lumiance

Lumiance

Üye
kardeş sorma ya düşüncesizliğimin kurbanı oldu. Ya da lumia heyecanımın diyelim sim kart yuvasını bozdum

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
Şu beats fazlaca şişirilmiş sosyal medya ürünü popüler kültür kulaklığından öte bir şey değildir.

Sesi 90 liraya aldığım Philips kulakiçi kulaklık kadar bile iyi değildir. Bizzat para sayıp alan arkadaşımla test ettik. O kadar boğuk sesler veriyor ki. İçimdeki beats merakını silip atmıştır. O parayı o kulaklıklara versem ağlardım.

Hatta öyle ki, çakmalarının dahi daha kaliteli olduğu görülmüştür. Tabi ucuz çakmaları değil. Yabancı forumlarda dolaşırsanız da bilgi sahibi olabilirsiniz. Adam tezgahta su altında kalan beats ile çakma beats'den bahsediyor. Orijinali işlevsiz hale geliyor, çakması çalışmaya devam ediyor.

YouTube'daki elemanlar da o kadar iyi olmadığını belirtiyorlar.

Velhasıl, dediğim gibi, şişirilmiş bir üründür Beats kulaklıklar. Birtakım teknoloji sitelerinde samsung/nokia/sony ile birlikte gelen kulakiçi kulaklıkların beats kulaklıklardan daha kaliteli olduğunu yazdıklarını ve buna çok şaşırdıklarını görebilirsiniz.

Özet: Beats, kulaklık sektörünün Apple'ıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt