ozctn
Üye
Şu beats fazlaca şişirilmiş sosyal medya ürünü popüler kültür kulaklığından öte bir şey değildir.
Sesi 90 liraya aldığım Philips kulakiçi kulaklık kadar bile iyi değildir. Bizzat para sayıp alan arkadaşımla test ettik. O kadar boğuk sesler veriyor ki. İçimdeki beats merakını silip atmıştır. O parayı o kulaklıklara versem ağlardım.
Hatta öyle ki, çakmalarının dahi daha kaliteli olduğu görülmüştür. Tabi ucuz çakmaları değil. Yabancı forumlarda dolaşırsanız da bilgi sahibi olabilirsiniz. Adam tezgahta su altında kalan beats ile çakma beats'den bahsediyor. Orijinali işlevsiz hale geliyor, çakması çalışmaya devam ediyor.
YouTube'daki elemanlar da o kadar iyi olmadığını belirtiyorlar.
Velhasıl, dediğim gibi, şişirilmiş bir üründür Beats kulaklıklar. Birtakım teknoloji sitelerinde samsung/nokia/sony ile birlikte gelen kulakiçi kulaklıkların beats kulaklıklardan daha kaliteli olduğunu yazdıklarını ve buna çok şaşırdıklarını görebilirsiniz.
Özet: Beats, kulaklık sektörünün Apple'ıdır.
Evet beats icin hem kulaklik hem de ozel ses cipinin bi numarasi olmadigini soyluyorlar. Zaten htc 8xte chip bile yok sanirim.
Asil su monsterin nokia icin urettigi wireless kulakliklarini cok denemek istiyorum ama rahatsizligimdan oturu buyuk kulakliklari kullanamiyorum.