Symbian for TR FİNAL [01.04.2013]

Sponsorlu Bağlantılar

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi

mitrefix

Üye
effect yolu z de mi.z de olunca effect değiştirilemiyor ona göre yüklicem

emre9080

emre9080

Üye
ya arkadaşlar ben telefonumu kullanarak wifi ye bağlanıyorum ama kendi internetim değik komşunun ben telefonumu kullanarak o wifi üzerinden telefonu bilgisayara baglayarak internete girebiliryim. Kısaca özetlersek telefon kablosuz modem olacak bilgisayar bağlayacağın milletin internetini kullanarak bilgisayardan internete gireceğim. Olabilir mi böyle birşey mümkün mu.

spookcool

spookcool

Üye
ya bu kinetik kaydırmayı nasıl iptal edebiliriz herşey çok güzel hoş ama bunu yok etmenin yolu yokmu :(((((

- - - Eklendi - - -

neyse kardeşim hallettim orjinal belle refresh'in rof2'sini kulandım gerçi böle yapıncada mesaj baloncukları widgetler falan da orjinal oldu ama genede emeğine sağlık gerçekten mükemmel kardeşim hayran kaldım ancak bnm için bir çözüm yolu bulabilirmisin sadece o ıphone mesajlaşma bloncuk ikonlarını yüklemem için yrdmcı olablirmisin

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
YENİ GÜNCELLEMEDEN GÖRÜNTÜ (01.12.2012)

AngvanLee

AngvanLee

Üye

Maalesef bende yok bildirimler widgeti.

Sırayla

3g
ajanda
arama gereci
bbc news
bluettoth
cnn
e-posta

v.s v.s ama bildirimler widgeti yok :/

Daha önce belirtmiştim. Flashı yeniden atayım dedim. Önce soft sonra hard format attım bbc cnn falan yine var bildirimler yok.

Plesk234

Üye
Ne ZAMAN geLir MeRT? Bu Arada Rom Patcher Atmayı unutma :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Daha önce belirtmiştim. Flashı yeniden atayım dedim. Önce soft sonra hard format attım bbc cnn falan yine var bildirimler yok.

Yeni güncellemede gelecek kardeşim. 4 gün bekleyeceksin artık. :)

- - - Eklendi - - -

Ne ZAMAN geLir MeRT? Bu Arada Rom Patcher Atmayı unutma :D

01.12.2012 de gelecek kardeşim. Ama rom patcher koymayacağım. Çünkü gereksiz yer kaplıyor. Onun yerine atacağın rofs 2 yi vereceğim ayrıca.

emre9080

emre9080

Üye
ya bu kinetik kaydırmayı nasıl iptal edebiliriz herşey çok güzel hoş ama bunu yok etmenin yolu yokmu :(((((

- - - Eklendi - - -

neyse kardeşim hallettim orjinal belle refresh'in rof2'sini kulandım gerçi böle yapıncada mesaj baloncukları widgetler falan da orjinal oldu ama genede emeğine sağlık gerçekten mükemmel kardeşim hayran kaldım ancak bnm için bir çözüm yolu bulabilirmisin sadece o ıphone mesajlaşma bloncuk ikonlarını yüklemem için yrdmcı olablirmisin
dostum orjinal belle dosyalarını nereden buluyorsun rofs2 uda falan:)

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
widgetlere şeffaf digital mini ve orta boy saatleride eklermisin sırf bunlar yok diye inan refreshe geçmedim :)) yada öğret ben ekliyeyim

deadlydesire

deadlydesire

Üye
gözünü sevim adobe reader ı silme yada sis olarak ver :) rompatcher çok kullanışlı koysan ii edersin bence kulaklık sesi için felan çok işe yarıyordu :(

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
widgetlere şeffaf digital mini ve orta boy saatleride eklermisin sırf bunlar yok diye inan refreshe geçmedim :)) yada öğret ben ekliyeyim

Ekleyebildiklerimi ekledim kardeşim. Mini bir digital saat var zaten.

- - - Eklendi - - -

gözünü sevim adobe reader ı silme yada sis olarak ver :) rompatcher çok kullanışlı koysan ii edersin bence kulaklık sesi için felan çok işe yarıyordu :(

Rompatcher koymayacağım ama Mif olarak vereceğim isteyen atsın diye. Sistem de ses problemi yok Rom Patcher kullanman anlmasız ama yinede sen bilirsin. Adobe yi de sildim ama ayrıca veririm onuda.

Plesk234

Üye
Yok yk zaten gömmeyi öğrendim rom patcheri.. maximod için ama boş maximodda fazla yer kaplıo.en iyisi rompatchersiz. Bide UDa ya biraz hafıza göm. Rofs3 deki fazla hafızayı uda ya at veya rofs2 veya core..Başlangıç hafızasu 450 mb olsun.

emre9080

emre9080

Üye

Navifirmden indir kardeşim. Bu arada sırf senin için güncellemede kinetik kaydırmayı çıkardım. :D

kardeşim ben sana kinetik kaydırmayı kaldır demedim ki hem Benim hoşuma gidiyordu elimle sürekli aşağıya doğru sürüklememe gerek kalmıyordu tek bir sürüklemede aşağıya kadar gidiyordu müziklerde falan. :D

bjkmert45

bjkmert45

Üye
    Konu Sahibi
Yok yk zaten gömmeyi öğrendim rom patcheri.. maximod için ama boş maximodda fazla yer kaplıo.en iyisi rompatchersiz. Bide UDa ya biraz hafıza göm. Rofs3 deki fazla hafızayı uda ya at veya rofs2 veya core..Başlangıç hafızasu 450 mb olsun.

Arttıabileceğim kadar arttırdım zaten kardeşim. 410 MB Kalıyor.

- - - Eklendi - - -

kardeşim ben sana kinetik kaydırmayı kaldır demedim ki hem Benim hoşuma gidiyordu elimle sürekli aşağıya doğru sürüklememe gerek kalmıyordu tek bir sürüklemede aşağıya kadar gidiyordu müziklerde falan. :D

O zaman yanlış hatırladım kardeşim. :D

Üst Alt