Modern Combat 4'ten yeni oynanış videoları ortaya çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Modern Combat 4'ten yeni oynanış videoları ortaya çıktı!
Mobil cihazların kalite konusunda gitgide bilgisayarlara yaklaştığı günümüzde en önemli oyun geliştiricilerinden birisi de Gameloft. Gangstar, Real Football gibi önemli oyun serileri olan firmanın önümüzdeki yıl çıkması beklenen bir diğer oyunu ise Modern Combat 4.

Seri özellikle Modern Combat 3:Fallen Nation ile önemli bir sıçrayış yaşamış ve takipçilerini arttırmıştı. Bu sene çıkması beklenen Modern Combat 4:Zero Hour'un ise ilk oynanış videoları ortaya çıktı. Videolarda bazı hatalar göze çarpsa da mobil oyuncular oldukça heyecan verici olacak gibi görünüyor. Videoyu 720p kalitesinde izlemenizi tavsiye ederim.

İlk bölüm:
[video=youtube;hF3GKJwjeS0]http://www.youtube.com/watch?v=hF3GKJwjeS0[/video]

Çoklu oyuncu desteği ile takım savaşı:
[video=youtube;F5eH-Xf5M7E]http://www.youtube.com/watch?v=F5eH-Xf5M7E[/video]

Modern Combat 4:Zero Hour'un iOS, Android ve Windows Phone platformları için piyasaya sürülmesi bekleniyor.

• Beğen
Tepkiler: ANIL

PriZm

PriZm

Üye
Harika :aha:

Placebo-

Placebo-

Üye
Lumia'da denemek için sabırsızlanıyorum. :)

Kerim.

Kerim.

Üye
:aha:

PriZm

PriZm

Üye
Oyun sanki Dx11 ile yapılmış gibi:ehe
Bakalım Gta 3 ve NBA2K13 haricinde hiçbir oyunda kasıntı yapmayan telefonum bunda yapacakmı:ehe

BaTiqoN

Üye
Sanki bilgisayarda oynuyorsun :D

Mafia 2nin mobili çıkacak mı acaba

Peocawe

Peocawe

Üye
Hadi be! :oha::oha:

aleranol

aleranol

Üye
Böyle oyunlae nasıl oynanabilirki? Ben hiç beceremiyorum nisan almak yürümek ve ateş etmek ayni anda olmuyor arkadaş bilen varsa öğretsin de oynayayim.

Kerim.

Kerim.

Üye
Böyle oyunlae nasıl oynanabilirki? Ben hiç beceremiyorum nisan almak yürümek ve ateş etmek ayni anda olmuyor arkadaş bilen varsa öğretsin de oynayayim.
Daha once bu tarz oyunlardan ne oynamistin?

gonuldostu82

gonuldostu82

Üye

valla hocam ben 2 sini bitirdim acayip bir hastalık yapıyo oynadıkça oynatıyor kendini yeter ki biraz içinde telde oyun oynama isteğin olsun ilk başta bende çok zorlandım ama belli bir zaman sonra alışıyor insan

Türe

Türe

Üye
Oha :oha: Ya o degil de videoyu tam ekrana aldim izlerken touch the screen yazarken az kalsin ekrana tikliyodum :kop2:

amcalu1

amcalu1

Üye
gevur yapıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt