Modern Combat 4'ten yeni oynanış videoları ortaya çıktı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Placebo-

Placebo-

Üye
Normal galaxy çalıştırmazda rom ve oc lu olanlar açabilir bence.

PriZm

PriZm

Üye
Nawy nedersin abi tartarmı galaxy s yarn bnde alıcamda aklma takıldı yav :ehe
Hiç kasıntı yapmaz rahat ol :) Galaxy S orjinal sürümünde oynarken sadece kasma yapabilir.ama her oyunu açar.Galaxy S in açmadığı oyun yok.kastığı oyunlar var sadece.onlarıda birkaç üst mesajda yazdım :)

Edit:Galaxy S'i custom romsuz kullanmak kullanıcı hatası zaten :zzz:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aralarında Wp'nin de olması iyi bir haber .

• Beğen
Tepkiler: ANIL

MücahitTokgöz

Hiç kasıntı yapmaz rahat ol :) Galaxy S orjinal sürümünde oynarken sadece kasma yapabilir.ama her oyunu açar.Galaxy S in açmadığı oyun yok.kastığı oyunlar var sadece.onlarıda birkaç üst mesajda yazdım :)

Edit:Galaxy S'i custom romsuz kullanmak kullanıcı hatası zaten :zzz:

yok abi bu custom rom işlerini araştırdım bayağı alınca yapıcam zaten ama yardımına ihtiyacım var ya mesela senin teamwieverden cm9 stable yi kurman gibi :sirit:

PriZm

PriZm

Üye
yok abi bu custom rom işlerini araştırdım bayağı alınca yapıcam zaten ama yardımına ihtiyacım var ya mesela senin teamwieverden cm9 stable yi kurman gibi :D

Cm10 stable çıkmışken hatta Android 4.2 çıkmışken cm9 u napcan :D

yardım ederim merak etme :)

MücahitTokgöz

Cm10 stable çıkmışken hatta Android 4.2 çıkmışken cm9 u napcan :D

yardım ederim merak etme :)

ben onları kamera, bluetooth felan çalışmıyor diye eledim baştan çalışıyormu yoksa ? :allalla:

erko merko

erko merko

Üye
Oyun sanki Dx11 ile yapılmış gibi:ehe
Bakalım Gta 3 ve NBA2K13 haricinde hiçbir oyunda kasıntı yapmayan telefonum bunda yapacakmı:ehe

Yok artık :D dx 11 nere bu grafikler nere kardeşim fakat yinede bir telefon için gayet güzel grafikleri var
Dx 11 dediğin böyle olur :D

PriZm

PriZm

Üye
ben onları kamera, bluetooth felan çalışmıyor diye eledim baştan çalışıyormu yoksa ? :allalla:
Nexus = Galaxy S :) bu ne demek? :) Nexus'a gelen ilk yenilik Galaxy S'de de çalışır demek :) yani hiçbir sorunu yok.daha android 4.0 çoğu üst modele gelmemişken ben aylar öncesinden kullanıyordum :D

Yok artık :D dx 11 nere bu grafikler nere kardeşim fakat yinede bir telefon için gayet güzel grafikleri var
Dx 11 dediğin böyle olur :D

Tabiki biliyorum gerçek Dx11'i :zzz:

bu oyundaki ise mobil Dx11 gibi olmuş.ekrandaki güneş yansımaları,shader efektleri vsvs.

Pc'de ki gibi tesellation efektleri için daha çok zaman var.

MücahitTokgöz

Nexus = Galaxy S :) bu ne demek? :) Nexus'a gelen ilk yenilik Galaxy S'de de çalışır demek :) yani hiçbir sorunu yok.daha android 4.0 çoğu üst modele gelmemişken ben aylar öncesinden kullanıyordum :)

demin konştum yarın 12 gibi kargoya vericek şimdiden sabırsızlandım hatta yükledim odin felan :biggrin: ee bide bana room linki verirmsiin abi türkçe ve cm10 veya cm9 stable ve herşeyiyle çalışan olsa yeter bide kernel linki verirsen çok iyi olur herşey hazır olsun maksat :D

PriZm

PriZm

Üye
demin konştum yarın 12 gibi kargoya vericek şimdiden sabırsızlandım hatta yükledim odin felan :biggrin: ee bide bana room linki verirmsiin abi türkçe ve cm10 veya cm9 stable ve herşeyiyle çalışan olsa yeter bide kernel linki verirsen çok iyi olur herşey hazır olsun maksat :D

Cm10(Jb 4.1.2) :
Google uygulamaları :
Devil Kernel :
Telefonu S2 ile yarıştırıcak hale getiren script :

Şimdiden hayırlı olsun :D bunları indir ama bana sormadan hiç birini yükleme :D

Edit:ne kadara nerden aldın?

MücahitTokgöz

Cm10(Jb 4.1.2) :
Google uygulamaları :
Devil Kernel :
Telefonu S2 ile yarıştırıcak hale getiren script :

Şimdiden hayırlı olsun :D bunları indir ama bana sormadan hiç birini yükleme :D

Edit:ne kadara nerden aldın?

Arkadaş tanıdık ama uzakta oturuyor. Antalyadan yolluyor 425 tl ydi 400 tl ye anlaştık fakat kargo parasını ben ödeyeceğim. Ama telefon çok temiz nokta çizik yok soyulma felanda yok tüm aksesuarlarıyla yolluyor arkadaş. :)

Tamam hepsini indiriyorum şimdi dururlar bi köşede. :)

Valla şu abimle babam çok eziyolardı Xperia s iyle bnde nokia vardı o zamanlar şunla yarıştırsam yeter :ehe

PriZm

PriZm

Üye
Arkadaş tanıdık ama uzakta oturuyor. Antalyadan yolluyor 425 tl ydi 400 tl ye anlaştık fakat kargo parasını ben ödeyeceğim. Ama telefon çok temiz nokta çizik yok soyulma felanda yok tüm aksesuarlarıyla yolluyor arkadaş. :)

Tamam hepsini indiriyorum şimdi dururlar bi köşede. :)

Valla şu abimle babam çok eziyolardı Xperia s iyle bnde nokia vardı o zamanlar şunla yarıştırsam yeter :ehe
çok iyi fiyata almışsın :)
ben bundan 2 yıl önce(evet 2 yıl oluyor :D) 600 e almıştım :)

telefon gelir gelmez 3 tuş sorunu varmı diye kontrol et :)

Türe

Türe

Üye
Ali bu script ler nedir ne ise yarar :hmmm

MücahitTokgöz

çok iyi fiyata almışsın :)
ben bundan 2 yıl önce(evet 2 yıl oluyor :D) 600 e almıştım :)

telefon gelir gelmez 3 tuş sorunu varmı diye kontrol et :)

2 yılda çok şey değişiyor demekki :) İnternetten baktım onlara gelsin hele yarın bi ilgilencem :) Bu arada dediklerini indirdim hepsni :D

PriZm

PriZm

Üye
Ali bu script ler nedir ne ise yarar :hmmm

kısa özet geçeyim,

Telefonun I/O (Input/Output) hızını arttırıyor.neredeyse S3 ile denk bir hıza çıkarıyor.

I/O: (Kısa olarak) İşlemcinin bellekteki işlemi işleme hızı diyebiliriz.bu mod sayesinde bu hız 5-10 kat artıyor.
Bellek ile darboğaz yapmasını engelliyor.ve Lagları 0'a indiriyor :)

scripti istersen sende deneyebilirsin.Script'in geliştiricisi bütün androidlerle hatta Ubuntu Linux ile bile uyumlu olduğunu söylemişti :)

Never_Back_Down

Never_Back_Down

Üye

kısa özet geçeyim,

Telefonun I/O (Input/Output) hızını arttırıyor.neredeyse S3 ile denk bir hıza çıkarıyor.

I/O: (Kısa olarak) İşlemcinin bellekteki işlemi işleme hızı diyebiliriz.bu mod sayesinde bu hız 5-10 kat artıyor.
Bellek ile darboğaz yapmasını engelliyor.ve Lagları 0'a indiriyor :)

scripti istersen sende deneyebilirsin.Script'in geliştiricisi bütün androidlerle hatta Ubuntu Linux ile bile uyumlu olduğunu söylemişti :)
Ne yani şimdi benim telde de çalışırmı(Xperia Pro) :gul:

Türe

Türe

Üye
Iyiymis ya bir gun deneyelim bunu :) hatta bu haftasonu musaitsen halledek :eller:

PriZm

PriZm

Üye

Iyiymis :D atsana sen su script i :ehe :eller:
linki verdim işte indir ordan:D
.pdf uzantısını sil telefonun /system/etc/int.d klasörüne at yeniden başlat tamamdır :D
ama int.d destekli kernel şart :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt