Hiç kasıntı yapmaz rahat olNawy nedersin abi tartarmı galaxy s yarn bnde alıcamda aklma takıldı yav![]()
Galaxy S orjinal sürümünde oynarken sadece kasma yapabilir.ama her oyunu açar.Galaxy S in açmadığı oyun yok.kastığı oyunlar var sadece.onlarıda birkaç üst mesajda yazdım 

Hiç kasıntı yapmaz rahat olGalaxy S orjinal sürümünde oynarken sadece kasma yapabilir.ama her oyunu açar.Galaxy S in açmadığı oyun yok.kastığı oyunlar var sadece.onlarıda birkaç üst mesajda yazdım
Edit:Galaxy S'i custom romsuz kullanmak kullanıcı hatası zaten![]()

yok abi bu custom rom işlerini araştırdım bayağı alınca yapıcam zaten ama yardımına ihtiyacım var ya mesela senin teamwieverden cm9 stable yi kurman gibi![]()

Cm10 stable çıkmışken hatta Android 4.2 çıkmışken cm9 u napcan
yardım ederim merak etme![]()

Oyun sanki Dx11 ile yapılmış gibi![]()
Bakalım Gta 3 ve NBA2K13 haricinde hiçbir oyunda kasıntı yapmayan telefonum bunda yapacakmı![]()
dx 11 nere bu grafikler nere kardeşim fakat yinede bir telefon için gayet güzel grafikleri var
Nexus = Galaxy Sben onları kamera, bluetooth felan çalışmıyor diye eledim baştan çalışıyormu yoksa ?![]()
bu ne demek?
Nexus'a gelen ilk yenilik Galaxy S'de de çalışır demek
yani hiçbir sorunu yok.daha android 4.0 çoğu üst modele gelmemişken ben aylar öncesinden kullanıyordum 
Tabiki biliyorum gerçek Dx11'i
Yok artıkdx 11 nere bu grafikler nere kardeşim fakat yinede bir telefon için gayet güzel grafikleri var
Dx 11 dediğin böyle olur

Nexus = Galaxy Sbu ne demek?
Nexus'a gelen ilk yenilik Galaxy S'de de çalışır demek
yani hiçbir sorunu yok.daha android 4.0 çoğu üst modele gelmemişken ben aylar öncesinden kullanıyordum
ee bide bana room linki verirmsiin abi türkçe ve cm10 veya cm9 stable ve herşeyiyle çalışan olsa yeter bide kernel linki verirsen çok iyi olur herşey hazır olsun maksat 
demin konştum yarın 12 gibi kargoya vericek şimdiden sabırsızlandım hatta yükledim odin felanee bide bana room linki verirmsiin abi türkçe ve cm10 veya cm9 stable ve herşeyiyle çalışan olsa yeter bide kernel linki verirsen çok iyi olur herşey hazır olsun maksat
![]()
bunları indir ama bana sormadan hiç birini yükleme 
Cm10(Jb 4.1.2) :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Google uygulamaları :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Devil Kernel :Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Telefonu S2 ile yarıştırıcak hale getiren script :
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdiden hayırlı olsunbunları indir ama bana sormadan hiç birini yükleme
Edit:ne kadara nerden aldın?

çok iyi fiyata almışsınArkadaş tanıdık ama uzakta oturuyor. Antalyadan yolluyor 425 tl ydi 400 tl ye anlaştık fakat kargo parasını ben ödeyeceğim. Ama telefon çok temiz nokta çizik yok soyulma felanda yok tüm aksesuarlarıyla yolluyor arkadaş.
Tamam hepsini indiriyorum şimdi dururlar bi köşede.
Valla şu abimle babam çok eziyolardı Xperia s iyle bnde nokia vardı o zamanlar şunla yarıştırsam yeter![]()

) 600 e almıştım 

çok iyi fiyata almışsın
ben bundan 2 yıl önce(evet 2 yıl oluyor) 600 e almıştım
telefon gelir gelmez 3 tuş sorunu varmı diye kontrol et![]()
İnternetten baktım onlara gelsin hele yarın bi ilgilencem
Bu arada dediklerini indirdim hepsni 
Ali bu script ler nedir ne ise yarar![]()

Ne yani şimdi benim telde de çalışırmı(Xperia Pro)
kısa özet geçeyim,
Telefonun I/O (Input/Output) hızını arttırıyor.neredeyse S3 ile denk bir hıza çıkarıyor.
I/O: (Kısa olarak) İşlemcinin bellekteki işlemi işleme hızı diyebiliriz.bu mod sayesinde bu hız 5-10 kat artıyor.
Bellek ile darboğaz yapmasını engelliyor.ve Lagları 0'a indiriyor
scripti istersen sende deneyebilirsin.Script'in geliştiricisi bütün androidlerle hatta Ubuntu Linux ile bile uyumlu olduğunu söylemişti![]()

çalışırNe yani şimdi benim telde de çalışırmı(Xperia Pro)![]()

haftasonuna gerek yok scripti telefonunun int.d klasörüne atman yeterli sende yaparsınIyiymis ya bir gun deneyelim bunuhatta bu haftasonu musaitsen halledek
![]()

çalışır
- - - Eklendi - - -
haftasonuna gerek yok scripti telefonunun int.d klasörüne atman yeterli sende yaparsın![]()
atsana sen su script i

linki verdim işte indir ordan
Iyiymisatsana sen su script i
![]()
![]()