Bir Film arıyorum adını unuttum (:(

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
Bir Film arıyorum adını unuttum (:(
Filmin başlangıcında bir adam bi kadınla tanışıyo nasıl tanıştıklarını hatırlamıyorum.Bu ikisi birbirlerini seviyorlar ve adamın yaşadığı şehre doğru yola çıkıyorlar.Adamın eski amerikan arabası var.Karanlık oluyor ıssız bir otoban gibi bir yola geliyorlar.Yolda kaza yapmış bir araba görüyorlar.Adam duruyor ve yaralı falan varmı diye bakıyo kimseyi göremiyor yolda giderken o kaza yapmış adamı buluyo onu arabaya alıyorlar.Filmin sonunda o kaza yapan kişi bu arabayı süren kişi oluyor yani aynı olay tekrar ediyor filmde öle bir film :D zaten bu filmi izleyen yazdıklarımdan hangi film oldugunu anlamıştır.Bu filmin adını bilen varsa yazabilir mi?

The East

The East

Üye
bende tnt de izlemistim galiba ama ismine bakmamistim )

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

DDorlion

DDorlion

Üye
Bende İzlemiştim Sanki

paradox07

paradox07

Üye
Kelebek etkisi mi ne vardı o olabilir mi :) çok çok önceden izlemiştim tam hatırlamıyorum filmin konusunu

- - - Eklendi - - -

Hm değilmiş anladım :) fotoğraflarla alakalıymış o :)

benighted

benighted

Üye
otostopcu filmine cok benziyor ankattiklarin bir bak istersen

haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
kelebek etkisi 2 ye benziyor ama degil bende izlemiştim onu adam filim sonunda fedekarlık yapıyordu

.Behzat Ç.

.Behzat Ç.

Üye
Filmin başlangıcında bir adam bi kadınla tanışıyo nasıl tanıştıklarını hatırlamıyorum.Bu ikisi birbirlerini seviyorlar ve adamın yaşadığı şehre doğru yola çıkıyorlar.Adamın eski amerikan arabası var.Karanlık oluyor ıssız bir otoban gibi bir yola geliyorlar.Yolda kaza yapmış bir araba görüyorlar.Adam duruyor ve yaralı falan varmı diye bakıyo kimseyi göremiyor yolda giderken o kaza yapmış adamı buluyo onu arabaya alıyorlar.Filmin sonunda o kaza yapan kişi bu arabayı süren kişi oluyor yani aynı olay tekrar ediyor filmde öle bir film :D zaten bu filmi izleyen yazdıklarımdan hangi film oldugunu anlamıştır.Bu filmin adını bilen varsa yazabilir mi?

taşıyıcı :D

x-scarface

x-scarface

Üye
taşıyıcı mı :aha:

aleranol

aleranol

Üye
Bir tir falan olan vardi benzer bide bi korku filmi ama mal bisi. Sanırım izledim bende.

Turan

Turan

Üye
    Konu Sahibi
otostopcu,taşıyıcı,kelebek etkisi,yol treni değil :D Güzel filmdi ama.d Adını bilen yokmu yav :D

somurtukk

somurtukk

Üye
malesef :bilmm

tempestshine

tempestshine

Üye
Bende izlemiştim.Bence saçmaydı.Bu dedikleriniz hiçbiri değil.İsmi dilimin ucunda da çıkaramadım

Dumbledore

Dumbledore

Üye
İzleme isteği uyandı içimde :).Yok mu yav bilen sahiden ?

Ekşi Erik

Ekşi Erik

Üye
The Hitcher gibi geliyor bana. Filmle ilgili daha fazla ayrıntı verebilir misin? Hatırlayabildiğin her şeyi yaz.

otostopçu

otostopçu

Üye
yeminle ben değilim :no: :kıskıs:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt