harika iconlu fonts

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

akflat

Üye
    Konu Sahibi
harika iconlu fonts
ufakdan başlalayalım artık klasikgüç iconlarından sıkılanlar bu yazı fontunu yükleyinkeyfine bakın içerisinde nereye atılacığını yazdım iyi kullanımlar herhalde tahminim forumda böyle iconlu yazı paylaşılmamıştır umarım ve bundan sonra elimde ne varsa paylaşacağım arkadaşlar inşallah beğenirsiniz

NOT 1 : Rar içerisinden çıkan dosyayı rofs2 içerisine atıp flaşlamanız gerekiyor.
NOT 2 : Fp1 ile denenmiştir. Fp2 ye uyumlu olmayabilir, denemeden önce yedek alınız.

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: MaxipmaN, asigsasi ve yaren_dede

CouTFeeL

CouTFeeL

Üye
ufakdan başlalayalım artık klasikgüç içonlarından sıkılanlar bu yazı fontunu yükleyinkeyfine bakın içerisinde nereye atılacığını yazdım iyi kullanımlar herhalde tahminim forumda böyle içonlu yazı paylaşılmamıştır umarım ve bundan sonra elimde ne varsa paylaşacağım arkadaşlar inşallah beğenirsiniz

vaay güzelmiş :) ellerine sağlık

akflat

Üye
    Konu Sahibi
önemli değil kardeşim iyi kullanımlar

asigsasi

asigsasi

Üye
teşekkürler elinde ne varsa paylaş

burakkk97

Üye
tesekkurler yalniz ust konu olmasini istiyorsan elindekileri ayni konudan paylas :)

akflat

Üye
    Konu Sahibi
tabikide paylaşacağım arkadaşlar

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar aynı yazının kalın hali,ni paylaşıyorum içonlar aynıdır
http://qfs.mobi/f287330

tempestshine

tempestshine

Üye
Teşekkürler.Konuyu genişlet.İlk mesaja ekle dosyaları

haqanguven

haqanguven

Üye
:) düzeltmek istemezdim ama cidden komik duruyor kusuruma bakma kardeş ama içon değil icondur... Senin için söyledim umarım beni yanlış anlamazsın.. Kolay gelsin kardeşim.

akflat

Üye
    Konu Sahibi
kusura bakma kardeş burada türkçe derside verildiğini bilmiyordum sayende öğrendim klavyeyi hızlı kullandığımdan kontrol etmedim ondan olmuştur bu arada benim sistem f1 de denedim bu fontu ama f2 sistemlerde çalışırmı onu bilemem

haqanguven

haqanguven

Üye
kusura bakma kardeş burada türkçe derside verildiğini bilmiyordum sayende öğrendim klavyeyi hızlı kullandığımdan kontrol etmedim ondan olmuştur bu arada benim sistem f1 de denedim bu fontu ama f2 sistemlerde çalışırmı onu bilemem

ben düzeltme filan yapmadım sadece bilgilendirmek için söyledim. Ama yanlış anlaşıldım neyse konu dışına çıkıpta uzamasın kolay gelsin...

akflat

Üye
    Konu Sahibi
neyse bende alınmadım zaten iyi akşamlar

yunuq58

yunuq58

Üye
ya bunu yaptim tel çöktü resmen hicbir program vs acilmiyodu mecbur formt attim. sakin denemeyin !!

asigsasi

asigsasi

Üye
fp2 telefon çöktü

akflat

Üye
    Konu Sahibi
ya bunu yaptim tel çöktü resmen hicbir program vs acilmiyodu mecbur formt attim. sakin denemeyin !!

benim sistem f1 de denedim bu fontu ama f2sistemlerde çalışırmı onu bilemem 1.mesajda yazdım arkadaşım araştırmadan ön yargı yapma.....

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
fp2 telefon çöktü

Nasıl uyguladınız? Rar dosyası içinde rofs2 ye atılması gerektiği belirtilmiş. Bu da zaten flash gerektirdiğini gösterir sanırım. Eğer direk dosyaları resource içine atmışsanız tabi ki cihaz çökecektir.

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
benim sistem f1 de denedim bu fontu ama f2sistemlerde çalışırmı onu bilemem 1.mesajda yazdım arkadaşım araştırmadan ön yargı yapma.....

Paylaşımlarda flaş gerektirip gerektirmediğini belirtirseniz ve konu içeriğine hangi dosyanın nereye atılarak hangi işlemleri uygulaması gerektiğini belirtirseniz daha iyi olacaktır. Aksi takdirde deneyimli olmayan kullanıcılar veri kaybına uğrayacak ve sizin paylaşımınız da amacına ulaşmayacaktır.

asigsasi

asigsasi

Üye

Nasıl uyguladınız? Rar dosyası içinde rofs2 ye atılması gerektiği belirtilmiş. Bu da zaten flash gerektirdiğini gösterir sanırım. Eğer direk dosyaları resource içine atmışsanız tabi ki cihaz çökecektir.

nerede belirtmiş bi türlü göremedim bizim telefon çöktü ondan sonra düzenleme yapmıs bastan duzgun bir konu anlatımı olsaydı simdi hiç şikayet olmayacaktı

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
FP2 İçin Dm de Var Ama Denedim O Da Sonuçsuz Kalmıştı, Konuyu Daha Önce Görseydim FP2 İçin Uyarı Yapardım, Tabi Konu Sahibi De Bundan Sonra Konulara Denediği Ve Çalışan Sistemi Yazar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt