harika iconlu fonts

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici
Fp1 için zaten görseli kendi cihazından eklemiş sanırım. Uyarı da rar dosyasının içerisinde "rofs2.txt" diyor

asigsasi

asigsasi

Üye
CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

yazması gerekirdi zaten

- - - Eklendi - - -

ben göremedim

Yukarıda yazdım zaten. Arkadaşımız fazla belirtme ihtiyacı duymamış ama biraz dikkat edince bu işlerden sizin kadar anlamayan benim bile "rofs2.txt" dosyasının orda olması dikkatimi çekti. Flashla uygulanması gerektiğini ordan anladım.

Arkadaşımız da paylaşım konusunda yeni olduğundan tabi ki kendisine basit gelen ve yazmaya gerek görmediği şeyler olabilir. Paylaşımlarında bundan sonra daha dikkatli olacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu arada font değişikliği işlemi zaten sıkıntılı bir işlem. Daha önce kaç defa flashsız atılabilen fontları attıktan sonra telefonum kilitlendi. Hafıza kartını çıkartmak bazı durumlarda sistemin açılmasını sağladı, bazılarında ise flash atmak zorunda kaldım. Sisteme müdahale ettiğimiz işlemlerde ister istemez çökme riski mevcuttur.

asigsasi

asigsasi

Üye

Yukarıda yazdım zaten. Arkadaşımız fazla belirtme ihtiyacı duymamış ama biraz dikkat edince bu işlerden sizin kadar anlamayan benim bile "rofs2.txt" dosyasının orda olması dikkatimi çekti. Flashla uygulanması gerektiğini ordan anladım.

Arkadaşımız da paylaşım konusunda yeni olduğundan tabi ki kendisine basit gelen ve yazmaya gerek görmediği şeyler olabilir. Paylaşımlarında bundan sonra daha dikkatli olacaktır diye tahmin ediyorum.

Bu arada font değişikliği işlemi zaten sıkıntılı bir işlem. Daha önce kaç defa flashsız atılabilen fontları attıktan sonra telefonum kilitlendi. Hafıza kartını çıkartmak bazı durumlarda sistemin açılmasını sağladı, bazılarında ise flash atmak zorunda kaldım. Sisteme müdahale ettiğimiz işlemlerde ister istemez çökme riski mevcuttur.

daha ne denilebilir ki :oke:

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Biz sistem uyumluluğundan bahsediyoruz hala rofs2 :ehe :kop: bugün olan en hoşuma giden şeydi :ehe

yaren_dede

yaren_dede

Üye
Biz sistem uyumluluğundan bahsediyoruz hala rofs2 :ehe :kop: bugün olan en hoşuma giden şeydi :ehe

arkadaşlar flash atmadan direkt uygulamaya çalışmış yani sistem uyumluluğu ayrı bir konu konuyu açan kişinin vermesi gereken bir bilgidir bu... sende baya eğlendin bugün

akflat

Üye
    Konu Sahibi
ya arkadaşlar paylaşım konusunda daha yeniyim illaki hatalarım olacaktır bunlarıda en kısa sürede sizlerin belirttiği sorunlar çercevesinde halledeceğim arkadaşlar hangi sisteme uygun olduğunuda belirttim zaten 1.sayfadaki yorumları takip ederseniz orada yazıyor zaten lütfen yani

CanKartaL

CanKartaL

Emekli Yönetici

Ne mutlu eğlenebiliyor olmanız.
Az önceki cevabım size değildi, benim de anlayamadığım burda olan sorunla ilgili gerekli düzeltmeler yapılmasına rağmen konunun neden bu kadar irdelendiği.

İlk mesaja eklenmesini istediğiniz farklı bir bilgi var ise belirtirseniz ekleyelim.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
ya arkadaşlar paylaşım konusunda daha yeniyim illaki hatalarım olacaktır bunlarıda en kısa sürede sizlerin belirttiği sorunlar çercevesinde halledeceğim arkadaşlar hangi sisteme uygun olduğunuda belirttim zaten 1.sayfadaki yorumları takip ederseniz orada yazıyor zaten lütfen yani

Yorumlara :)
Sen olsan birşey denesen ve sonunda tel açılmasa ve sonra dan o gereken bilgi eklense ne düşünürsün :)
Neyse konuyu bırakıyorum :)

• Beğen
Tepkiler: asigsasi

_OgUz

Üye
denemek lazm tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt