1500 Tl'ye kadar telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
S III veya Lumia 920 al .

- - - Eklendi - - -

bigmod

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim burada ki mağazalara geldiğinde karşılaştırma yapıcağım bir süre bekleyip oyun,uygulamada artış olursa gözüm kapalı lumia 920 geri kalırsa s 3 alacağım.

- - - Eklendi - - -

Anladım hocam. S II al derim o zaman, çok kullanışlı ve popüler bir telefon hem 300TL'de cebinde kalır :)

Hocam S 2 hiç kefene koymadım hocam bilmiyorum s 3 alabilmek varken s 2 biraz geri planda kalıyor.

GalaxyNoteII

GalaxyNoteII

Üye
Teşekkür ederim burada ki mağazalara geldiğinde karşılaştırma yapıcağım bir süre bekleyip oyun,uygulamada artış olursa gözüm kapalı lumia 920 geri kalırsa s 3 alacağım.

- - - Eklendi - - -

Hocam S 2 hiç kefene koymadım hocam bilmiyorum s 3 alabilmek varken s 2 biraz geri planda kalıyor.

O da doğru da S III daha büyük ve aradaki 300TL fark özelliklerde pek bir değişim yaratmamış. Ama gene de sen bilirsin hocam. Şimdiden hayırlı olsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Videolarını izledim çok sağlam telefon onca testten geçti hâlâ sapasağlam.Ekran kalitesi , kamera , ses , stabilite , Web Browser ve sürekli yenilenen market. Alırsan pişman olmayacağın bir cihaz.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
O da doğru da S III daha büyük ve aradaki 300TL fark özelliklerde pek bir değişim yaratmamış. Ama gene de sen bilirsin hocam. Şimdiden hayırlı olsun

Sağolun hocam.

- - - Eklendi - - -

Videolarını izledim çok sağlam telefon onca testten geçti hâlâ sapasağlam.Ekran kalitesi , kamera , ses , stabilite , Web Browser ve sürekli yenilenen market. Alırsan pişman olmayacağın bir cihaz.

Haklısınız indirimde gördüğümde kaçırmamayı düşünmüyo değilim fakat bir kaç videoda hatalarının oldugunu gördüm biraz beklemekte fayda olabileceğini düşünüyorum.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Güncellemelerle hepsi e düzeltilecek. Artık Nokia'nın varı yoğu Lumia 920.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Biraz inceleme içine sinerse al.

cep6600

Üye
fiyat olarak ne düşünüorsun

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Başlıkta belirttiği gibi 1.500

gkcll

gkcll

Üye
lumia 920 al pişman olursan adresi vereyim gel kafama sık :) ;)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Samsung GS3 veya Nokia L920..

ByKatre

ByKatre

Üye
Nokia Lumia 920 :oke:

SilentOne

SilentOne

Üye
kardeş s3 olabilir lg 4x olabilir lumia 920 olabilir one x+ olabilir (htc ye güncelleme desteğinde pek guvenmemek lazım) htc 8x olabilir

Kingmortall

Kingmortall

Üye
sony xperia ion

Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
Yeni bir sistem yeni bir heyecan yeni bir deneyim için
LUMIA 920 yeterde artar. Oyun konusu hiç sıkıntı olmaz , firmalar üçer beşer oyunları duyuruyor.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yeni ve Yenilikçi Lumia 920

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt