1500 Tl'ye kadar telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler Lumia hakkında yorumlarınız için onun üstünde yoğunlaştım dahada. :hmmm

ümidooo

Üye
1599 tl kapiteslim.com da istersen önerrim .
- hopörler ve mp3 hediyeli yazıyor.
[h=1][/h]

bigmod

Üye
    Konu Sahibi

Güvenilir bir site midir ben ilk defa görüyorumda ?

Black-killing

Black-killing

Üye
Ya hiç böyle işlere bulaşma al bi tane Lumia yeni şeyler keşfedersin :D gerçekten güzel cihaz :D

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
50'den fazla dil desteği ile geliyor hergün yeni birşeyler oluyor I Love Lumia 920. Bugün Gold'a gittim inceleme için ama kapalıydı :(

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Güncel mağaza fiyatları ne kadardır ?

MaxicepManyagı

Üye
s2 al akrdeşim yada az para koy s3

acuxx

acuxx

Üye
bi türkcell e git lumia yı eline incele. Onex-S3 diye sorarsan onex olur cevabım ama onex + daha iyi. Ben olsam 920 alırdım çünkü tasarımı çok mükemmel. Farklılık istiyosan 920 almalısın

ümidooo

Üye
ğüvenilir olmasa önermem zaten. devamlı alışveriş yaparım ürünleri orjinal olmasa yönlendirmezdim. dışarda baktım s3 fiyatlarına 1700 civarında diyorlar alana hayırlı olsun

- - - Eklendi - - -

ğüvenilir olmasa önermem zaten. devamlı alışveriş yaparım ürünleri orjinal olmasa yönlendirmezdim. dışarda baktım s3 fiyatlarına 1700 civarında diyorlar alana hayırlı olsun

bigmod

Üye
    Konu Sahibi

- - - Eklendi - - -

Teşekkür ederim bakacağım bu siteye.

- - - Eklendi - - -

bi türkcell e git lumia yı eline incele. Onex-S3 diye sorarsan onex olur cevabım ama onex + daha iyi. Ben olsam 920 alırdım çünkü tasarımı çok mükemmel. Farklılık istiyosan 920 almalısın

Aydın'dayım Turkcell'de dokunturtmuyorlar onex ve s3 komşularda vs var denedim çok güzel telefonlar ama l920 deneyebilsem karara varıcam :D

amcalu1

amcalu1

Üye
Geçen arkadaşım vatandan 1500 tl ye almış bilinmeyen bir siteye 1600 lira verme

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
gkcll

gkcll

Üye
Onlarda s3 onex varsa sen lumia 920 al gittsin eminim memnun olacak sın nokia nın canı bağrı o çok üstüne düşecekler güncelleme felan daha da gelişecekdir cihaz

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Onlarda s3 onex varsa sen lumia 920 al gittsin eminim memnun olacak sın nokia nın canı bağrı o çok üstüne düşecekler güncelleme felan daha da gelişecekdir cihaz

Bir inceleme fırsatı bulabilsem.

MrTech

MrTech

Üye
Lumia

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
SgS2

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt