Nokia Lumia'lar Yandex ile gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
somurtukk

somurtukk

Üye
:ehe

PriZm

PriZm

Üye

Yahu ben mi yapıyorum polemiği!
kardeşim tek sana demedim yanlış anladın.ikinize de dedim.
şimdi Yandex Rusya'nın diye kullanmayacakmıyız?
yada Google Amerika'nın diye kullanmayacakmıyız?
yada Microsoft Amerika'nın diye kullanmayacakmıyız?!?
bunu demeye çalışıyorum.bir marka seçerken ülkesinemi bakacağız? şahsen bakmam.markanın özelliklerine ve gücüne bakarım.

Placebo-

Placebo-

Üye
Değiştiriliyor elbet.

Kerim.336

Üye
Bencede degistirilir oyle sacmalik mi olur:allalla:

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Öyle birşey olursa opera mini yükleriz :eller:

Placebo-

Placebo-

Üye
Arkadaşlar bir engel yok. İstediğiniz arama motorunu kullanabiliyorsunuz...

phasan

phasan

Üye
Yandex arama motorunu sevmedim ama haritadi guzel

MrCommanDTr

MrCommanDTr

Emekli Yönetici
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Telefonu kullananlar engel yok google a giriyor diyor siz hala süresiz ban yemiş yeni üyelik açmış tek derdi hır gür çıkarmak olan birine itimat edip ie10 google a girmiyor mu diyorsunuz? Var mı böyle bişey az aklınızı yorun ya! O zaman google chrome unda microsoft.com a hotmail e falan girmemesi lazım var mı böyle mantık!?

MrExpert

MrExpert

Üye
bu reklam basbaya yadex normalde zaten iğrenç hele mobilde berbat olur.

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
ya basit bir arama motoru haberiyle bile hararetli tartişma cikarmaya gerek yok. Wp7 ve wp8'de varsayilan arama motoru olarak google yok. Ama bu google'in kullanilamadigi anlamina gelmiyor. İsterseniz marketten google uygulamasini indirip başlat ekranina pinleyerek istersenizde ie'den sadece bir kereye mahsus google adresine girip sayfa acildiginda başlat ekranina pinleyerek google arama motorunu ie9 ve ie10'da kullanabilirsiniz. Yurtdişinda bazi operator cihazlarinda bing ve google secenekleri var ama nokia turkiye yandexle anlaştigi icin buradaki cihazlarda yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt