Nokia Lumia'lar Yandex ile gelecek!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kerim.336

Üye

IE 10ndan googleye giremiyor muyuz ?

Ben anasayfayi google olarak atamaktan bahsediyorum.bazilari olmaz diyo

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar siz iyi misiniz? Telefonu kullananlar engel yok google a giriyor diyor siz hala süresiz ban yemiş yeni üyelik açmış tek derdi hır gür çıkarmak olan birine itimat edip ie10 google a girmiyor mu diyorsunuz? Var mı böyle bişey az aklınızı yorun ya! O zaman google chrome unda microsoft.com a hotmail e falan girmemesi lazım var mı böyle mantık!?
Sinirsiz ban yemedim.kendimi 1 gunlugune banladim sinav var diye.ondan sonra bi daha acilmadi.bilip bilmeden konusma.ayrica ben ie10 google a girmiyor mu demedim.anasayfa olarak google ayarlanmiyo mu dedim.bilip bilmeden konusuyo herkes.yok sinirsiz ban yemis yok yeni uyelik almis sen ne diyosun?

- - - Eklendi - - -

Sen benim Ie 10 kullanmak istemediğimi nerden biliyorsun ?
Ben genel demistim:zzz:

Kerim.

Kerim.

Üye
Arkadaşlar siz iyi misiniz? Telefonu kullananlar engel yok google a giriyor diyor siz hala süresiz ban yemiş yeni üyelik açmış tek derdi hır gür çıkarmak olan birine itimat edip ie10 google a girmiyor mu diyorsunuz? Var mı böyle bişey az aklınızı yorun ya! O zaman google chrome unda microsoft.com a hotmail e falan girmemesi lazım var mı böyle mantık!?
Aaa suresiz ban yiyen uyelik bu muydu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt