1500 Tl'ye kadar telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
amcalu1

amcalu1

Üye
ben bu gün 1500 e htc one x+ aldım dehşet bişi inanılmaz hızlı htc one x verdim üzerinde 200 tl verdim arada mütiş fark var sanada tavsiyem one x + dır gs3 falan hikaye..

Türkiyeye ne zaman geliyor ?

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
okadar parası olsa note 2 öneririz emin ol büyk ekrann sevmiyosa one x+dır ilk seçenek sınırsız bütçede

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adam oyun internet diyo lumia öneriyorsun bilmemne diyo lumia öneriyorsun biri hesap makinesi tavsiyesi dese lumia da var git lumia al dicen

Burda ne demişsin iyi bak.

- - - Eklendi - - -

Ya tartışmaya burada son veriyorum. Hadi iyi akşamlar kendinize iyi bakın ve ben çıktıktan sonra lütfen alıntı yapmayın cevap vermek istemiyorum.

saruman_me

saruman_me

Üye
Türkiyeye ne zaman geliyor ?[/Q
türkiyeye ne zaman geldiğini bilmiyorum kardeş ben istanbul fatihten aldım siyah 64 gb modelini cidden htc one x le bariz fark var aralarında..

MaxicepManyagı

Üye
s3 den şaşma kardeşim h.olsun şimdiden :)

phasan

phasan

Üye
Bir yerde iphone 4 1100 tl satiyorlar di

CasuS_87

CasuS_87

Üye
Galaxy s3 tam senlik :)

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
sgs3 ve onex+ arasındayım

lumia gelince deneyip belki aralarına alabilirim fakat ilk 2 önceliğim suan bu onex+ kaç tl olur acaba ?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Eğer 2 telefonun arasındaysan ben s 3 öneririm.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
:rica:

aleranol

aleranol

Üye
Lumialara oyunlar su an uretiliyor yazılıyor bazıları neyin kafasında haber okumadan takip etmeden yazıyor. Dostum lumialar su anki haliyle s3 den daha performanslı ve önü açık cihazlardir. Bence al.

- - - Eklendi - - -

Son mesajina yeni baktim ben s3 ve one x arasindan bile one x i öneririm. Kesinlikle onex+

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumialara oyunlar su an uretiliyor yazılıyor bazıları neyin kafasında haber okumadan takip etmeden yazıyor. Dostum lumialar su anki haliyle s3 den daha performanslı ve önü açık cihazlardir. Bence al.

- - - Eklendi - - -

Son mesajina yeni baktim ben s3 ve one x arasindan bile one x i öneririm. Kesinlikle onex+

+1.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Temple run gelir mi :D

- - - Eklendi - - -

- - - Eklendi - - -

Teşekkürler biraz bekleyeceğim oyun konusunda pek bir gelişme olmazsa onex+ bulamazsam sgs 3 alırım.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Popüler ve Çok kullanılan uygulamalar daha önce gelir.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Popüler ve Çok kullanılan uygulamalar daha önce gelir.

Bakalım çok acil değil suan ki telefonum 5130 bir kaç ay daha dayanabilir ocak sonu gibide pek gelişme olmazsa android yönelmek zorunda kalırım

aleranol

aleranol

Üye
Dostum coktan angry birds in ozel versiyonu ve temple run jetpack falan gibi oyunlar çoktan çıktı. Bazi kişiler bilmeden yazinca böyle yanlışlar ortaya çıkıyor

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bence git 2 telefonu da eline al inceleme hangisini beğenirsen onu al.

Black-killing

Black-killing

Üye
Lumia tavsiye ederim ama windows phone 8 e alışamayacağını düşünüyorsan Samsung s 3 al

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt