amcalu1
Üye
ben bu gün 1500 e htc one x+ aldım dehşet bişi inanılmaz hızlı htc one x verdim üzerinde 200 tl verdim arada mütiş fark var sanada tavsiyem one x + dır gs3 falan hikaye..
Türkiyeye ne zaman geliyor ?
ben bu gün 1500 e htc one x+ aldım dehşet bişi inanılmaz hızlı htc one x verdim üzerinde 200 tl verdim arada mütiş fark var sanada tavsiyem one x + dır gs3 falan hikaye..
Adam oyun internet diyo lumia öneriyorsun bilmemne diyo lumia öneriyorsun biri hesap makinesi tavsiyesi dese lumia da var git lumia al dicen
Türkiyeye ne zaman geliyor ?[/Q
türkiyeye ne zaman geldiğini bilmiyorum kardeş ben istanbul fatihten aldım siyah 64 gb modelini cidden htc one x le bariz fark var aralarında..
sgs3 ve onex+ arasındayım
lumia gelince deneyip belki aralarına alabilirim fakat ilk 2 önceliğim suan bu onex+ kaç tl olur acaba ?
Eğer 2 telefonun arasındaysan ben s 3 öneririm.
Lumialara oyunlar su an uretiliyor yazılıyor bazıları neyin kafasında haber okumadan takip etmeden yazıyor. Dostum lumialar su anki haliyle s3 den daha performanslı ve önü açık cihazlardir. Bence al.
- - - Eklendi - - -
Son mesajina yeni baktim ben s3 ve one x arasindan bile one x i öneririm. Kesinlikle onex+

Lumialara oyunlar su an uretiliyor yazılıyor bazıları neyin kafasında haber okumadan takip etmeden yazıyor. Dostum lumialar su anki haliyle s3 den daha performanslı ve önü açık cihazlardir. Bence al.
- - - Eklendi - - -
Son mesajina yeni baktim ben s3 ve one x arasindan bile one x i öneririm. Kesinlikle onex+
Popüler ve Çok kullanılan uygulamalar daha önce gelir.