1500 Tl'ye kadar telefon

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia'nın internet performansı gayet tatmin edici. Marketi de gelişiyor alırsan pişman olmazsın

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Aynen doğru tercih.

bigmod

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim lumia 920 bimekste 2500 tl nokia 1649 dememişmiydi ya nereden daha ucuza alabiliriz ki vatana gelsin bir bakıcaz artık çok pis piskopatım galiba bu arada kendi soruma kendim cevap veriyorum :D

bilaldemir34

bilaldemir34

Üye
S3 derim baska bise demem

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Turkcell'de 1649 tl. Vatan'da tüm ürünlerde %25 indirim olduğu sırada uygun bir günde alırsın

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
valla wp de oyun oynamak için beklemek zorundasın ayrıca sınırlı arayüzü var yani şuan wp8 almak mantıksız niye bu kadar abartıyosunuz ki hem ekranıda küçük ben s3 derim

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Lumia 4.5 ekran Galaxy 4.8 ekran ekran diye küçük ekran dedin ya helal sana.

amcalu1

amcalu1

Üye
Yalnız wp almak için doğru zaman değil zaten 4 çekirdekli wp ler çıkınca lumia nin pabucu dama atılır bence sgs3 senin için daha mantıklı

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Herşey donanım değildir.

- - - Eklendi - - -

Valla artık bu konulardan sıkıldım.

amcalu1

amcalu1

Üye
Adam oyun internet diyo lumia öneriyorsun bilmemne diyo lumia öneriyorsun biri hesap makinesi tavsiyesi dese lumia da var git lumia al dicen

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bu mesajla binbaşı oldum :aha::halay1::hoba:

- - - Eklendi - - -

Lumia 4.5 ekran Galaxy 4.8 ekran ekran diye küçük ekran dedin ya helal sana.
ya lumia alıp ne yapacaksın bütün gün internette gezersin artık bıktım bu muhabbetten ya uygulama oyun desteği yok tamam gelicek ama geldiğindede lumia 920 eskimiş olucak ee noldu biziim iş?

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Tamam birader şimdi cevap vermek isterdim ama hep aynı o muhabbetler sıkıldım artık. Sen S III Al.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
bende sıkıldım ama resmen apple fanboyların yaptığını yapıyorsunuz

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Adam oyun internet diyo lumia öneriyorsun bilmemne diyo lumia öneriyorsun biri hesap makinesi tavsiyesi dese lumia da var git lumia al dicen

Gözlerinde problem mi var ? Ben internet için demiştim oyun için marketi gelişiyor dedim olayı çarptırma. Cevap vermeyeceğim.

- - - Eklendi - - -

bende sıkıldım ama resmen apple fanboyların yaptığını yapıyorsunuz

Uzatma diyoruz. Cevap yetiştiriyorsun.

- - - Eklendi - - -

Lütfen şu konuda bana cevap vermeyin sıkıldım artık yeter.

seytan_avcisi

seytan_avcisi

Üye
üslubunu bil istemiyorsan cevap vermessin olur biter.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Yani iyi ki cevap verme dedim he.

Tamam herkesin kendine göre koşulları var isteyen istediğini alsın .

amcalu1

amcalu1

Üye
Telefon önerirken kullanıcının önceliklerine bakarak birşey önerilir ben oyun var dedin dedim mi ? Önermeni eleştiriyorum, üslubuna dikkat et

saruman_me

saruman_me

Üye
ben bu gün 1500 e htc one x+ aldım dehşet bişi inanılmaz hızlı htc one x verdim üzerinde 200 tl verdim arada mütiş fark var sanada tavsiyem one x + dır gs3 falan hikaye..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt