Gmail mail sync yapmışmıydın? Onunla ilgili bir bug var.
kesinlikle bu sorun bendede var ve klavyede sorunlu off nokia off niye aldım yine seni 800'den sonra hala akıllanmadım. bu arada format işe yaramıyor.

seneye bakarsan benimde mesaj sayım çok az oda c6-01 i aldıktan sonra arttı benim mesaj sayım2008'den beri üye ama 4 mesaj atmış![]()
seneye bakarsan benimde mesaj sayım çok az oda c6-01 i aldıktan sonra arttı benim mesaj sayım
biraz bekledim ikisinde de bi 1 dk sonra vs geldi. O kadarcık olsun baştan yazdılar wp7 ile wp8'in alakası yok. Çok belli bazı şeyler yetişmemiş ama problem değil wp7'deki gibi olmucak sonuçta tüm güncellemeleri alıcaz. Bence şimdilik çok iyi gidiyor. O kadar kişiye gösterdim daha 1 tane beğenmeyen çıkmadı. Hatta bikaç tanesi bende alıcam dedi.valla benim üyeligimde 2008 veya 09 du tam hatirlamiyorum adamlar albay oldu ben hala tek yıldızım![]()

valla benim üyeligimde 2008 veya 09 du tam hatirlamiyorum adamlar albay oldu ben hala tek yıldızım![]()

valla benim üyeligimde 2008 veya 09 du tam hatirlamiyorum adamlar albay oldu ben hala tek yıldızım![]()