lumia 920 donuyor

Sponsorlu Bağlantılar

auris1975

Üye
    Konu Sahibi
lumia 920 donuyor
lumia 920 cihazım donuyor 5 10 dk sonra kendinden açılıyor.neden yapıyor bilgisi olan varmı

Placebo-

Placebo-

Üye
Amanın. İlk sende oldu bu sorun. Microsoft'a geri bildirim yap. Veya soft format at.

auris1975

Üye
    Konu Sahibi
nasıl atıcam bilgin varmı

phantomddl

Üye
Gmail mail sync yapmışmıydın? Onunla ilgili bir bug var.

ecel54

ecel54

Üye
2008'den beri üye ama 4 mesaj atmış :hmmm

Mein-teil

Üye
kesinlikle bu sorun bendede var ve klavyede sorunlu off nokia off niye aldım yine seni 800'den sonra hala akıllanmadım. bu arada format işe yaramıyor.

Placebo-

Placebo-

Üye
Yazılımsal sanırım sorunlarınız. Güncelleme gelmesini bekleyin az biraz.

auris1975

Üye
    Konu Sahibi
yok nasıl yapıcam

Placebo-

Placebo-

Üye
kesinlikle bu sorun bendede var ve klavyede sorunlu off nokia off niye aldım yine seni 800'den sonra hala akıllanmadım. bu arada format işe yaramıyor.

Bu arada yazılımı Nokia değil Microsoft yapıyor. Sitemini microsofta yapsan daha iyi olur. :)

ecel54

ecel54

Üye
seneye bakarsan benimde mesaj sayım çok az oda c6-01 i aldıktan sonra arttı benim mesaj sayım

tamamda nedense hep yeni üye veya hiç aktivitesi olmamış kişiler mesaj atmış ama burada aktif olupta alan ve böyle bir sorun olan yok. Bu donma olayı haber olarak maxicep'e geldi bu konuda açıldı.

Placebo-

Placebo-

Üye
Şüphelenmedim değil.

ozctn

Üye
Benim de 2 kere dondu ama çok dert etmedim, öyle deli gibi tuşlara basmamak lazım donunca :) biraz bekledim ikisinde de bi 1 dk sonra vs geldi. O kadarcık olsun baştan yazdılar wp7 ile wp8'in alakası yok. Çok belli bazı şeyler yetişmemiş ama problem değil wp7'deki gibi olmucak sonuçta tüm güncellemeleri alıcaz. Bence şimdilik çok iyi gidiyor. O kadar kişiye gösterdim daha 1 tane beğenmeyen çıkmadı. Hatta bikaç tanesi bende alıcam dedi.

• Beğen
Tepkiler: phantomddl

kelooo

Üye
valla benim üyeligimde 2008 veya 09 du tam hatirlamiyorum adamlar albay oldu ben hala tek yıldızım:)

yasirtaha

yasirtaha

Üye
Anladım sen donma konusunda şüphelendin ona bişey demem karalama kampanyası olabilir diyorsun yani

Türe

Türe

Üye
:oha: Cihaz hatalıdır sanırım ama Ezgi ablanın verdiklerini yap olmadı hemen şutla servise ;)

ecel54

ecel54

Üye
valla benim üyeligimde 2008 veya 09 du tam hatirlamiyorum adamlar albay oldu ben hala tek yıldızım:)

senin mesaj az ama aktifliğin çok. forumda geziyor ama mesaj yazmıyorsun :ehe

- - - Eklendi - - -

senin fazla mesaj yok ama forumda aktifsin. forumda geziyorsun ama mesaj yazmıyorsun :ehe

ecel54

ecel54

Üye

senin mesaj az ama aktifliğin çok. forumda geziyor ama mesaj yazmıyorsun :ehe

phantomddl

Üye
Donma ve reset atma olayı yabancı forumlarda da gündeme gelen bir sorun, henüz başıma gelmedi ama var böyle bir şey. Sorun düzeltilecektir sonraki güncellemeyle diye düşünüyorum.